Teraz jest 19 lut 2025, 22:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 kwi 2010, 12:49 

Ozovich napisał(a):
BrainAirways napisał(a):
NIGDY nie podkładajcie C4 obok M-coma.

Chyba, że go właśnie uzbroiliście i czekacie na oddział saperów żeby przyozdobić nimi okolicę. ;)

Sądzę, że chodziło o podkładanie C4 w obronie.

Raz się na tym złapałem, pomyslałem, ze będę sprytny i zdetonuje jak ktoś będzie podkładać, zdetonowałem owszem, ale i uszkodziłem własny m-com. :/

PostNapisane: 1 kwi 2010, 22:57 

hmmm mi chodziło o podłożenie kilku ( zazwyczaj ok 3 ) ładunków. Uważam że to lepszy sposób niż stracenie mcoma bo reszta teamu to zasrani "snajperzy " i żaden sie nie ruszy żeby go odbić... a jak już któryś sie odważy to ginie bo w środku czeka kilku gości przyczajonych. Pomysł sam w sobie nie jest zły moim zdaniem i reszcie też raczej nie przeszkadzał jak go stosowałem a niejednokrotnie rozgrywkę uratował. Zresztą chyba ze dwa razy widziałem stacje zniszczoną inaczej niż standardowo ( podbiegnięcie i przytrzymanie E ) lub przez zawalający się budynek!
Ale to tylko moje skromnie zdanie.

PostNapisane: 2 kwi 2010, 09:03 

No to miałeś kiepskie ekipy. Jak ekipa jest konkretna to np. na port valdez na pierwszym zestawie czołg ostrzeliwuje "A" a snajpy walą moździerzem. Budynek się zawala i po kłopocie. W ogóle pierwszy zestaw można wysadzić w hmmm dobre dziesięć minut. Dwa quady x6 C4 z ulepszeniem na "B" a "A" to kwestia kilku ostrzałów snajpera + ostrzał czołgu.

PostNapisane: 2 kwi 2010, 11:50 

a ja raz chcąc zabić przeciwnika wchodzącego do budynku mcoma przywaliłem z granatnika,trafiłem w ściane i budynek był już tak zniszczony,że się zawalił :lol:

PostNapisane: 2 kwi 2010, 11:53 

dlatego robi sie to tam gdzie nie zawali sie budynek. A normalnie jeden albo dwa c4 to dla comma mały dmg.
A co do niszczenia i czasu ... na mapie Isla Inocents przy bodajże 3 albo 4 commie ( tym który jest w budynku w tym miasteczku ) wystarczy z tyłu domku zniszczyć 3 płotki i cały budynek leci :| ... http://www.youtube.com/watch?v=_3Qo4yCOibg

PostNapisane: 2 kwi 2010, 12:00 

A może będziecie wszyscy stali na respach i nawalali z granatników (czołgów itp) do skrzynek co??
Denerwują mnie gracze którzy zamiast uzbroić skrzynkę i skutecznie ja obronić podkładają C4 lub rozwalają budynek... idąc na łatwizne...

PostNapisane: 2 kwi 2010, 12:12 

Po co robili zniszczenia otoczenia? Idąc na łatwiznę można rozwalić ścianę razem z gościem za nią, a nie obiec dookoła i zabić z pistoletu...Też źle nie? Bo przecież na łatwiznę?

Ogarnijcie się, świat idzie do przodu. Gry jakkolwiek też. Same narzekania, a to na snajperów, a to na granatnik, a to na jeszcze inne rzeczy...jedyne na co powinniście (-my) narzekać to to, że po miesiącu od premiery serwery się srają, czasem trzeba pół godziny poświęcić na ogarnięcie jakiegoś serwa żeby w ogóle pograć, itp itd.

A już zapowiedziano kolejną premierę kolejnego BFa...ja już widzę, jak wszystkim wszystko będzie działać...może za pół roku.

http://www.youtube.com/user/Wschood

Zapraszam!

PostNapisane: 1 cze 2010, 14:13 

O_m a ja na HC dawalem 3 ladunki na czolg i tyle samo na APC! A to taka strata czasu. Czasem 1 sek wiecej i nie odpalimy naszego c4. No nic, dzis popatrze jak to wyglada z 1 ladunkiem na HC. W sumie to jak jest mapka ze sprzetem typu czolgi to ciezko z C4 podzialac. Nagle polowa teamu to mechanicy z CG I RPG7!

PostNapisane: 1 cze 2010, 16:31 

Na APC i czołg wystarczy 1 c4 podłożony z tyłu czołgu/APC i po nim...

PostNapisane: 1 cze 2010, 16:43 

Co do c4 i mcomów - czasem jak się bawie shootgunem (sabotażystą), po podłożeniu ładunku rzucam c4 obok, uciekam, po czym gdy wpadnie parę frajerów detonuję. Cudowne uczucie ;p

PostNapisane: 1 cze 2010, 16:48 

Lamayer napisał(a):
Co do c4 i mcomów - czasem jak się bawie shootgunem (sabotażystą), po podłożeniu ładunku rzucam c4 obok, uciekam, po czym gdy wpadnie parę frajerów detonuję. Cudowne uczucie ;p

Ja również do tego gdy mcom jest w tym budynku ze strychem to właśnie stamtąd dorzucam dodatkowe c4 ;D

PostNapisane: 1 cze 2010, 17:43 

Tak się zastanawiam, a sprawdze wieczorem. Czy jak obładuję quada c4 i przywale nim w czołg to nastapi samoczynna detonacja? Kiedys w BF2 tak sie robiło :lol:

PostNapisane: 1 cze 2010, 18:11 

Satyr napisał(a):
Tak się zastanawiam, a sprawdze wieczorem. Czy jak obładuję quada c4 i przywale nim w czołg to nastapi samoczynna detonacja? Kiedys w BF2 tak sie robiło :lol:

Mnie tak kilka razy potraktowano :evil: wiec moge ci powiedziec ze dziala ;)

Ogolnie rzec biorąc c4 sprawa duzo zabawy i wiele ciekawych rozwiązań :)

PostNapisane: 1 cze 2010, 18:51 

miny p panc pod m coma i na to kladziemy c4 :P

PostNapisane: 1 cze 2010, 19:25 

Perley napisał(a):
miny p panc pod m coma i na to kladziemy c4 :P

Wspaniały wybuch :D
A co do czołgów to na HC wystarcczy 1 na tył i 2 gdzie indziej
Na normalnym trzeba 2 wszędzie ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2