Teraz jest 28 lis 2024, 00:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 kwi 2010, 17:48 

Mi się wydaje że jest coś w stylu "Spawn Protect" kiedy ktoś się spawnuje, albo zostanie podniesiony to przez około sekundę nie można go zabić. Sekunda ta ma OGROMNE znaczenie ponieważ zwykle traci się ammo na jakieś pier$%%olone widmo, które cie potem zabija, bo masz pusty magazynek.

Sprawa jest niesamowicie irytująca, ale z doświadczenia wiem ze EA z tym nic nie zrobi.

PostNapisane: 13 kwi 2010, 17:58 

@UP:
Podziwiam Cię. Tylko Chuck Norris potrafiłby w ciągu JEDNEJ SEKUNDY opróżnić cały magazynek. Ja nigdy się nie spotkałem z owymi 'widmami', może kwestia długości gry, może nie.

PostNapisane: 13 kwi 2010, 22:33 

kwestia refleksu myśle...

PostNapisane: 13 kwi 2010, 22:59 

A to wprowadzili nowy unlock: M61 Vulcan? Bo chyba tylko nim w sekundę można magazynek opróżnić.

PostNapisane: 14 kwi 2010, 09:37 

@xD:
To ty chyba jesteś jakimś czarodziejem, bo potrafisz szybkostrzelność broni dostosować do swojego refleksu oO

PostNapisane: 14 kwi 2010, 16:15 

czarodziej albo i nie. ale zabicie medyka oraz scierwa które właśnie postawił na jednym magazynku jest cieżkie. A takie sytuacje zdarzają się głownie jak się walczy z całym squadem co daje ci 4 kolesi do zgnojenia z których 2 przyjmuje na klate wszystko co w nich wyprujesz.
Oczywiście ty nic nie miałeś do powiedzenia na ten temat bo częściej gryziesz glebe niż masz sposobność kogokolwiek zabic, to przypierniczyłeś się do szybkostrzelności, która nijak ma się do tematu.

pozdro i pocwicz.

PostNapisane: 14 kwi 2010, 16:40 

Jakoś nie widzę tego "spawn protectu". Dwie kule z abakana w głowę i leży tak jak leżał. Jak ktoś ma problem z zabiciem typa całym magazynkiem to.. to nie trafia a potem zwala na spawn protekty niewidzialne ściany, ultra lagi na wszystkich serwerach albo na god mode cheat :stupid: srsly?

PostNapisane: 14 kwi 2010, 18:29 

Na bank jest jakiś "protect" po spawnie i reanimacji - już kilka razy mi się to przytrafiło,strzelając do pacjenta albo będąc nim.
Jest to szczególnie wqrw..... na hardcore serwerach.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 01:50 

spawn protect jest - zauważalny zwłaszcza w momencie podnoszenia się z ziemi naszego umarlaka.Kiedy już wstanie to jeszcze jakieś pół sekundy jest nieśmiertelny. Moim zdaniem spawn protect jest lepszy bo mamy szansę na rewanż we fragu, niż wskrzeszenie i natychmiastowy zgon bo jakiś połapany medyk, za punkt honoru postawił sobie reanimacje bez względu że na to że sam zaraz zginie i jego nowe zombiee również

PostNapisane: 15 kwi 2010, 08:17 

@xD:
Ja nie dyskutuje o problemie głównym, bo 1000 ludzi już to zauważyło i potwierdziło. Zastanawiam się tylko, jak to możliwe, że wypruwasz cały magazynek na jedną osobę. Tylko to do Ciebie mam. Uczepiłem się, bo jestem czepialski. Taki mój charakter.
Na dodatek, ten spawn protect jest tak nikły, że jak ktoś się zrespi obok mnie, to i tak mogę go zabić na kilka strzałów. Miałeś chyba wtedy zwyczajnego lagga albo buga.
Druga sprawa. Zastanawiałem się długo, czy odpowiadać ci na to, ale odpowiem. Trudno.
K/D ratio w tej grze jest gówno wart. Jeżeli na niego patrzysz, pokazujesz tylko, że jesteś tylko kolejnym statsiarzem.
Aha, i jeszcze coś. Większość moich deathów wzieło się stąd, że zacząłem grać w BC 2 ze słabym sprzętem. Od wczoraj mam nowy. Takiej odległości killów od deathów już raczej nie naprawię.

Aha i jeszcze coś. Żadnym postem nie miałem zamiaru Cię urazić, tylko zwrócić Ci uwagę, że niemożliwe jest to, że tracisz cały magazynek na jedną osobę.

pozdro i nie ćwicz, uber pr0 mastah.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 08:36 
Moderator forum

Szynszyl napisał(a):
@xD:
Ja nie dyskutuje o problemie głównym, bo 1000 ludzi już to zauważyło i potwierdziło. Zastanawiam się tylko, jak to możliwe, że wypruwasz cały magazynek na jedną osobę. Tylko to do Ciebie mam. Uczepiłem się, bo jestem czepialski. Taki mój charakter.
Na dodatek, ten spawn protect jest tak nikły, że jak ktoś się zrespi obok mnie, to i tak mogę go zabić na kilka strzałów. Miałeś chyba wtedy zwyczajnego lagga albo buga.
Druga sprawa. Zastanawiałem się długo, czy odpowiadać ci na to, ale odpowiem. Trudno.
K/D ratio w tej grze jest gówno wart. Jeżeli na niego patrzysz, pokazujesz tylko, że jesteś tylko kolejnym statsiarzem.
Aha, i jeszcze coś. Większość moich deathów wzieło się stąd, że zacząłem grać w BC 2 ze słabym sprzętem. Od wczoraj mam nowy. Takiej odległości killów od deathów już raczej nie naprawię.

Aha i jeszcze coś. Żadnym postem nie miałem zamiaru Cię urazić, tylko zwrócić Ci uwagę, że niemożliwe jest to, że tracisz cały magazynek na jedną osobę.

pozdro i nie ćwicz, uber pr0 mastah.

Sorry, ale ja gram na pewno na gorszym sprzęcie (800x600, all low, laptop) i jakoś mam więcej killi. Więc zrzucanie winy na sprzęt jest wg. mnie nie do końca uzasadnione :)

PostNapisane: 15 kwi 2010, 08:44 

@UP:
O_O
Tylko tak mogę to skomentować.
Sorry, ale ja jakoś nie mogę zabijać za dużo osób, jak mam 10 - 20 fps. Pff, nie zdążałem (chyba niepoprawnie to napisałem, poprawcie mnie w razie czego) uciekać. Poza tym, ja napisałem, że WIĘKSZOŚĆ moich deathów jest spowodowanych przycinkami. Normalnie też jestem noobkiem, ale sorry, tutaj k/d ratio nie ma nic do rzeczy.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 15:47 

Zrobiłem doświadczenie:

1. 3 osoby - medycy + m60 + magnum ammo
2. Pusty serwer
3. Kill -> reanimacja -> strzelanie z m60 w głowę jak tylko się podniesie

Rezultat:

dla strzelającego: nie da się ubić w pierwszej sekundzie, potem pada na miejscu;
dla reanimowanego: jak tylko napis i kolorki znikną - leżysz, nie masz szans odpowiedzieć ogniem;

PostNapisane: 15 kwi 2010, 19:23 

Czyli ten moment po reanimacji i tak jest za krótko, więc teraz to już zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że taka spawn-niesmiertelność jest zła.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 21:26 

Szynszyl napisał(a):
@UP:
O_O
Tylko tak mogę to skomentować.
Sorry, ale ja jakoś nie mogę zabijać za dużo osób, jak mam 10 - 20 fps. Pff, nie zdążałem (chyba niepoprawnie to napisałem, poprawcie mnie w razie czego) uciekać. Poza tym, ja napisałem, że WIĘKSZOŚĆ moich deathów jest spowodowanych przycinkami. Normalnie też jestem noobkiem, ale sorry, tutaj k/d ratio nie ma nic do rzeczy.

Nie przejmuj się k/d, Ty graj dla przyjemności, nie musisz dla statystyk, czy dla lansu w marnej sygnaturce na jednym czy dwóch forach, jak to machasz myszką. Ja też nie mam nawet 1:0 w k/d, ale jakoś gorszy nie czuję się, na pewno jednak lepiej intelektualnie i moralnie. Miej dystans, bo niektórzy niestety tego nie mają tu, no co zrobić, żałować marności i tyle :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2