Szynszyl napisał(a):
@xD:
Ja nie dyskutuje o problemie głównym, bo 1000 ludzi już to zauważyło i potwierdziło. Zastanawiam się tylko, jak to możliwe, że wypruwasz cały magazynek na jedną osobę. Tylko to do Ciebie mam. Uczepiłem się, bo jestem czepialski. Taki mój charakter.
Na dodatek, ten spawn protect jest tak nikły, że jak ktoś się zrespi obok mnie, to i tak mogę go zabić na kilka strzałów. Miałeś chyba wtedy zwyczajnego lagga albo buga.
Druga sprawa. Zastanawiałem się długo, czy odpowiadać ci na to, ale odpowiem. Trudno.
K/D ratio w tej grze jest gówno wart. Jeżeli na niego patrzysz, pokazujesz tylko, że jesteś tylko kolejnym statsiarzem.
Aha, i jeszcze coś. Większość moich deathów wzieło się stąd, że zacząłem grać w BC 2 ze słabym sprzętem. Od wczoraj mam nowy. Takiej odległości killów od deathów już raczej nie naprawię.
Aha i jeszcze coś. Żadnym postem nie miałem zamiaru Cię urazić, tylko zwrócić Ci uwagę, że niemożliwe jest to, że tracisz cały magazynek na jedną osobę.
pozdro i nie ćwicz, uber pr0 mastah.
Sorry, ale ja gram na pewno na gorszym sprzęcie (800x600, all low, laptop) i jakoś mam więcej killi. Więc zrzucanie winy na sprzęt jest wg. mnie nie do końca uzasadnione