Teraz jest 19 lut 2025, 21:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 maja 2010, 17:15 

nie przynajmniej dadzą valpariso w nocy.
a co do patchy to mogę powiedzieć tylko "Pi**ol sie EA"

PostNapisane: 21 maja 2010, 17:20 

Perley napisał(a):
nie przynajmniej dadzą valpariso w nocy.
a co do patchy to mogę powiedzieć tylko "Pi**ol sie EA"

Ja bym powiedział to trochę ostrzej , po ostatniej mapie co przed chwilą rozegrałem.... błędy pod dx9 , wcinki na dx 10 NA ŚREDNICH..... szczerze , to żałuję kasy wydaną na tą grę, bo wyszło na to , że to po prostu nie dopracowane g**no , prosty port z konsoli...

PS.I PO CHOLERĘ robili tą betę ? Niech mnie ktoś oświeci w tej kwestii...

PostNapisane: 21 maja 2010, 17:25 
Zbanowany

'Niech dadza', 'chcialbym', to tylko nasze pobozne zyczenia, zrobia co bede chcieli, i jesli chcemy, zeby cos sie spelnilo z tych marzen, wg mnie nalezy pisac no forch ea/dice swoje opinie i wlaczac sie do dyskusji na temat coop i map.

PostNapisane: 21 maja 2010, 17:44 

[Yossarian] napisał(a):
wg mnie nalezy pisac no forch ea/dice swoje opinie i wlaczac sie do dyskusji na temat coop i map.
To nic nie da, sam śledzę ich forum i powiem Ci że co, gdzie i ile ludzi by nie napisało to DICE ma to w dupie. Smutna prawda.

PostNapisane: 21 maja 2010, 18:17 
Zbanowany

Wyglada na to, ze nalezy sie pogodzic z tym co jest. Dla mnie gra i tak jest cool. Czekam cierpliwie na patche. Jak z kazda nowa/w tym wypadku przelomowa gra -> destrukcja 2.0/, trza czekac...

@NoAim co ty tam masz w sigu? Mozna rowniez szybko?

PostNapisane: 21 maja 2010, 18:35 

[Yossarian] napisał(a):
@NoAim co ty tam masz w sigu? Mozna rowniez szybko?
Coś w tym stylu :wink:

PostNapisane: 22 maja 2010, 13:09 

Ja się na takich sprawach nie znam, ale czy nie mogliby TYLKO do tego trybu dodać możliwość stawiania serwerów przez graczy jako CAŁKIEM odrębna część gry?

PostNapisane: 22 maja 2010, 19:38 

Jeśli bedą mogli to sprzedać za grubą kasę to czemu nie? No ale raczej mają już inny plan biznesowy.

PostNapisane: 23 maja 2010, 23:56 

Dice to dice, ale politykę finansową mają od EA, czyli o my maluczcy potupmy na koncern który ma nas w dupie ;]

PostNapisane: 24 maja 2010, 07:32 

Przeciez to wszystko co sie dzieje to naturalna kolej rzeczy. Wielki wydawca i sponsor chce zarobic wiecej pieniedzy na swietnie wykonanym tytule. Kazda lepsza gra doczekala lub doczeka sie dodatku, za ktory placi sie nawet 3/4 ceny. Ta sieciowka jest tak doskonala wg mnie, mozna robic tyle roznych rzeczy ze juz w samej podstawie jest tyle zabawy ile w innych grach po dwoch dodatkach. Zaluje ze nie bylo prawdziwej kolekcjonerskiej edycji tylko jakis stworek z dwoma unlock'ami. Slabiej wykonane tytuly o mniejszej grywalnosci zarabiaja na siebie przez dodatki a czemu Bad Company 2 ma by juz darmowy :) EA jest takim molochem ze pisac nawet na forum jakie dywagacje i wierzyc ze dotrze to do wydawcy to tak jak pisac do prezydenta.. Obamy.

PostNapisane: 24 maja 2010, 10:09 

Jak ktoś lubi z kumplami postrzelać do botów, niech sobie płaci, bo czemu by nie?
Gdyby od premiery nie wyszedł jeszcze żaden patch, ani żadna mapa ze zmienionym trybem to mniej by było narzekania. Pewnie prędzej czy później na półki trafi dodatek do BC2 - w takim samym stylu, co do innych BF. Pewnie z 2-3 mapy i jakieś piny/awardy. Co do nowych broni/unlocków to wg mnie powinny być zawsze darmowe, albo można nimi grać TYLKO na mapach z płatnego dodatku.

Rozbawia mnie "słuszny gniew" wylewany na forach:
-kupiłem to chcę mieć sprawną grę,
-produkt jest nie dokończony
-wymagam nowych map za darmo i co najmniej 1 tygodniowo
-dawajcie patcha co tydzień

Też bym chciał weekendu 4 dniowego, podwyżki o 1000 co pół roku, loda..... w lodówce za darmo codzennie :mrgreen:

Wymagać możemy, ale EA/DICE sprzedało 5 000 000 kopii gry i może mieć to w D. Wyjdzie BF3, wszyscy na forum kupią, zaczną tak samo narzekać a EA/DICE sprzeda 10 000 000 w 2 miesiące.

PostNapisane: 24 maja 2010, 11:05 
Zbanowany

...i co musimy zauwazyc rowniez: 2/3 sprzedanych egzemplarzy to gry na konsole... <- To koledzy na tym sprzecie dostana wszystko pierwsi/tak jak te nowe wdzianka guny i odznaczenia/, poniewaz inters firmy mowi: tam gdzie wiekszy popyt, tam wiekszy i szybszy zysk. I tak samo dzieje sie z coopem, najpierw konsole bo na pecetach sa problemy z serwami...

@Sidh w necie znajdziesz wersje na kazda platforme, i mozesz grac multi, z tego co wiem: najczesciej nie ma twojego nicka w prawym gornym rogu w menu gry.
;) Dawac wszyscy foty z menu gry ;)

Ostatnio edytowano 24 maja 2010, 11:43 przez [Yossarian], łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 24 maja 2010, 11:39 

[Yossarian] napisał(a):
...i co musimy zauwazyc rowniez: 2/3 sprzedanych egzemplarzy to gry na konsole...

Pytanie ile było by sprzedanych egzemplarzy na PC więcej gdyby nie piraci. Nie każdy kto grał w BC2 gra także w multi. Pewnie dużo jest takich co skończyli kampanie SP i skończyli swoją przygodę z Bad Company. Wersja z torrentów umożliwia (chyba) tylko grę w singlu więc jak ktoś ma w głębokim poważaniu multi to nie musiał kupować gry żeby pograć. To pewnie miało wpływ (może nie za wielki, ale zawsze) na to że na PC sprzedano najmniej kopii.

PostNapisane: 24 maja 2010, 13:29 

Hmmm... A na x'a to piractwa nie ma? Sam znam kliku ludzi posiadajacych kloca z czego polowa to piraci...

PostNapisane: 24 maja 2010, 22:38 

No tak, ale czy sprzedana ilosc gier na PC jest zsumowana o dystrybucje samych kodow? Bo jesli tylko chodzi o wersje pudelkowa to sa to statystyki bardzo zanizone. Ilu graczy przeciez gra z powodzeniem w multu z kodu kupionego na e-bay/allegro. ps. Ja mam nicka w gornym rogu :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2