bombelg napisał(a):
........dlatego jak sie zaczyna grac snajperem to trzeba wybrac czy zostajesz max z tylu z zoomem12x i bez magnum ammo i masz mniej fragow ale za to nadrabiasz headami za odleglosc, czy z lepsza amunicja i trzymasz sie blizej akcji o nadrabiasz wieksza iloscia fragow. pierwsza opcja to GOL, druga to np M95. osobiscie jak juz gram od czasu do czasu snajperem 4fun to wole opcje pierwsza. pozdro
A może wybrac kompromis? Wziąć VSS = dodatkowe ammo + magnum ( przy tej broni to chyba optymalne rozwiązanie ) i wtedy po odpowiednim treningu jedziesz i z tylu na srednim jak i na bliskim dystansie

Zakochałem się w tej broni i wg mnie jest to Nr1 w BFBC2.
Jest to ostatnia platyna, która zrobiłem w snajperkach więc możne to kwestia przyzwyczajenia ale naprawdę na chwile obecna aż mnie wtrzącha jak pomyśle ze mam biegać z M95 i dodatkowo wysłuchiwać: "o camper w berrecie" czy patrzeć na GOL-a. Faktycznie VSS nie da się tak często walić maxa ale za to można naprawdę z jedną bronią i bez wymian perek na x4, x12 czy innych fajowo pograć na wszystkich mapach wg potrzeb czy chęci ( dystans/zwarcie).
Najbardziej mi się chce śmiać jak w walce podniosę zabitego Rambo jego zestawem i patrze co on bedzie robił z moim VSS
W 99% Rambo jest w wielkim szoku i zaczyna biegać jak goryl we mgle nie wiedząc do czego ta broń mu może się przydać