Teraz jest 16 lut 2025, 14:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lis 2010, 22:10 

[Yossarian] napisał(a):
Buhahaha nigdy buga nie bylo, lunetka do m14 moze wejdzie razem z specactem. OVER ;)

Tak się składa, że był bo zdarzyło mi się z niego skorzystać :roll: . Fakt, że było to jeszcze w przedziale marzec-kwiecień , ale było. Z palca sobie tego nie wyssałem. Podobny był za czasów bety, z tym że Acoga ze snajpy przerzucało się np. do XM8 czy M249 Saw, więc bez salw śmiechu bo są trochę nie na miejscu.

PostNapisane: 8 lis 2010, 22:25 
Zbanowany

Buhhahahahah ja nawet nie slyszalem o takim bugu, salwa smiechu jak najbardziej na miejscu :D

PostNapisane: 8 lis 2010, 22:33 

No cóż dość płytkie, to że nie słyszałeś widać świadczy o Twoim niedoinformowaniu ;). No ale nie będę odbiegał od topicu, bo robi się syf. Jak ktoś już napisał z M14 liczy się dobre zachowanie dystansu oraz skłaniam się ku MP-443 jako second weapon, raczej po zabiegu z M14 z bliskiego dystansu w razie nie zabicia kończy się na niskiej ilości życia, stąd MP-443. 17 nabojów w magazynku, jest czym nie trafiać w razie co ;). No i imho Recon, miny zbliżeniowe pod siebie, żeby nas ktoś z tyłu nie zaszedł + C4 w razie czołgu i porządny sabotażysta gotowy .

PostNapisane: 8 lis 2010, 22:51 
Zbanowany

Sabotazysta:
asfalt:
m14, colt 1911, ammo, c4, perk lekkie wyposazenie, pozostale do wyboru
masz zawsze ammo, zwlaszcza c4 ktorego moze dobrac 3 sztuki w zwiazku z lekkim wyposazeniem, naprawde przyspieszajacym poruszanie sie, colt ma ta przewage, ze jest jedna z najcelniejszych broni krotkich i chyba najbardziej smiercionosna, wystarczy 1-2 kule, przeciwnik lezy.

mech:
m14, colt 1911, miny, perk lekkie wyposazenie, pozostale do wyboru
miny: to wspanial bron dla mecha sabotazysty, niszcza wszelkie pojazdy ladowe, wodne i powietrzne, uszkadzaja mcmoy, bron stacjonarna;

sabotazysta powinien umiec poslugiwac sie nozem, tzn: nie walic do kazdego wroga lub grupki 2-3 z m14 czy tez c1911, a starac sie ich wyciac, najczesciej nie slyszac strzalu, nawet sie nie obruca... :twisted:

@Astinz: pierwszy raz slysze o tego rodzaju bugu od ciebie, wiec nie wierze... poza tym May'u pytal o normalny dodatek = lunetka do m14 a nie o buga, czytaj z uwaga i zrozumieniem.

edit:
Jedynym znanym mi przypadkiem lunetek do m14 jest specact, ktory nie ma oficjalnej premiery na pc, filmiku nie widzialem, poniewaz lamie on prawa autorskie dotyczace soundtracka, ale domyslam sie, ze moze byc z konsoli, lub serwera z pirackim specactem. Poza tym gralem w bete i niczego takiego nie spotkalem(tzn bug z lunetkami do m14).

Ostatnio edytowano 8 lis 2010, 23:04 przez [Yossarian], łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 8 lis 2010, 22:58 

No cóż, to było tylko takie małe dopowiedzenie skąd mogły się wziąć filmiki na których pojawia się M14 z ACOGiem czy tam Red Dotem ;), no i nie była to odpowiedź do autora tematu tylko @May'u, mój błąd faktycznie :D. Z chęcią bym Ci pokazał jakiegoś screena z BETY, ale nie posiadam :P , dlatego też filmik http://www.youtube.com/watch?v=4baM3X6TeiY. Właśnie na tej zasadzie to działało ;).

Edit:
@up
Ogólnie to w BECIE nie było M14 :D . Bug raczej było mało znany, sam odkryłem to przez przypadek ;). Jednak zdarzyły się osoby które również to zauważyły o czym właśnie świadczy filmik :>. Bug był na każdej platformie, XBOX 360, PS 3 i PC. A to dziwne, bo u mnie z filmikiem wszystko gra . Nie był na pirackim serwerze, nie był na serwerze spectat. Przecież pisze w kąciku BETA. Był w pełnej wersji na początku i już :D!

Ostatnio edytowano 9 lis 2010, 18:34 przez Astinz, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 lis 2010, 17:59 

yhym ,czyli tak jak sądziłem, m14 z reddot jest zbyt *******.

PostNapisane: 13 lis 2010, 22:18 

Uwaga uwaga! Do wszystkich którzy łudzą sie, że w specactcie dodadzą acogi i red doty do m14. Ten cały specact to tylko cztery nowe bronie i cztery nowe stroje dla klas(wiem bo mam :wink: ). Dice zrezygnowało z umieszczania celowników do g3 i m14, bo bronie te byłyby niewyważone. A dla potwierdzenia prosze : http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... ptics.aspx

PostNapisane: 13 lis 2010, 23:31 

Tu akurat z DICE się zgodzę.

PostNapisane: 16 lis 2010, 18:23 

M14 to świetny karabin na średni dystans. Wybieram go jak gram np. Conquest 4 vs 4, czyli tam, gdzie jest niewielka ilość osób i gdzie oprócz siły ognia i szybkostrzelności dochodzi jeszcze element zaskoczenia i obejścia. Wyśmienicie się nim strzela seriami po 2 kule (tryb tylko HC).

Na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale jak już się wie, jak nim strzelać, to gra się miodzio.
Cały efekt psuje szeroka muszka i tragiczny przeziernik, ale i do tego można się przyzwyczaić.

PostNapisane: 19 lis 2010, 12:00 

to powinno pomoc:
http://www.youtube.com/watch?v=IZXLkFIO4_s

PostNapisane: 23 lis 2010, 19:33 

Odwołuje wszystko co powiedziałem na temat celowników na g3 i m14. :shock: Czytajcie :
http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... 2-ps3.aspx
Cytuj:
- Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3.
:omg:
Dodatkowo PS3 dostaje tego patcha dziś w nocy więc będę jutro mógł się podzielić wrażeniami.

PostNapisane: 23 lis 2010, 19:56 

To faktycznie ciekawe, jeszcze niech do Garanda ACOG'a dodadzą :lol: . Prawdopodobnie Pecety czeka to wraz z dojściem nowych map ;)... Nie zdziwię się jak dojdą nowe teksty w stylu "M14 noob czy G3 noob". Choć sam chętnie bym polatał z M14 i Acogiem :>.

PostNapisane: 23 lis 2010, 20:01 

Ja poproszę do shotgunów lunety x12.

Mi do m14 wystarczy red dot.

Do G3 IMO nic nie potrzeba :E

PostNapisane: 23 lis 2010, 21:28 

HapTi napisał(a):
Mi do m14 wystarczy red dot.

Potwierdzam, mnie do m14 zniechęciła tylko tragiczna widoczność (pół ekranu zasłania celownik).
W Garandzie strzela się lepiej bo jest większy celownik, mimo mniejszej celności.

PostNapisane: 23 lis 2010, 21:51 

Ciekawe spostrzeżenie co do celności Garanda.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2