No sorry bardzo misiu malinowy ale wyraziłem tylko swoją opinie na temat tego co napisał Krex a to, że ciężko mi uwierzyć w taką akcje, którą przedstawił to wyłącznie moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać a co do flamea to Ty wlazłeś z buciorami choć nie wiem co chciałeś osiągnąć swoimi wypocinami...
[Yossarian] napisał(a):
Poprostu: z ironia i wyimaginowna wyzszoscia napisales, zeby Krex zaczal grac w klanie i ligach, nastepnie robisz z siebie blazna udajac, ze nic takiego nie bylo...
Oj Panie Maly Rycerzu...
Boże jak Ty bredzisz to normalnie głowa mała.
Wskaż mi konkretnie gdzie wypieram się tego, że "kazałem" mu grać w ligach bo ja nie jestem w stanie tego dojrzeć. Czekam a jeśli tego nie zrobisz to po raz kolejny ośmieszysz samego siebie ale pewnie jesteś już do tego przyzwyczajony...
Kotek bardzo ładnie przedstawia moją reakcje na temat Twoich opowiastek o pierdołach a poza tym nie jest na całą stronę, chyba, że masz malutki monitor to może i Ci zasłania wszystko, tego nie wiem.
Edit @up
No i gdzie w tej wypowiedzi jest według Ciebie rzekome wypieranie się z wcześniejszej opinii?
Cytuj:
"Oczywiście widzisz tylko to co chcesz i niczego więcej nie przyjmujesz do wiadomości bo moja wypowiedź może i była trochę sarkastyczna ale z drugiej strony szczera i z dobrą radą bo marnują się tutaj chłopaki, skoro potrafią takie cuda wyprawiać n serwerach."
Oczywiście tego co napisałem na końcu już nie wkleiłeś specjalnie bo nie pasowało Ci do i tak śmiesznych zarzutów tak?
Uznaje to za koniec tematu bo nie udało Ci się wybronić a Ty jak zwykle nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i wymyślasz sobie w głowie jakieś sci-fi... Dobrze Ci radzę na przyszłość żebyś nie wdawał się ze mną w dyskusje bo jeszcze ani razu na tym dobrze nie wyszedłeś.