Teraz jest 23 lis 2024, 03:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 sie 2010, 03:31 

No tak to już z nim jest, że nie może beze mnie wytrzymać i zaczyna swoje zaczepki jak zatęskni za taką wymianą zdań. :lol: Jako dorosły facet odpowiadam na wszystko co się mnie tyczy i niczego nie unikam a że on lubi takie gierki i przykręca śrubkę to ją dokręcam jeszcze bardziej... :D Normalny instynkt obronny. :mrgreen:

PostNapisane: 18 sie 2010, 06:09 

Ten balans na pewno nie przerzuca ostatniego gracza z drużyny, bo z godzinę temu jak grałem w drużynie wygrywających, został ostatni M-com do rozwalenia (wcześniej już 4 wysadziłem), miałem fajny, zgrany skład, a tu mnie nagle przenosi do broniących, bo od nich ludzie pouciekali z serwera. :P
Mówi się trudno, ale widocznie algorytm tego balansu przenosi graczy pod względem ilości punktów w danej rozgrywce albo ich levelu, albo tego i tego. Z resztą w BF 2142 było podobnie.

P4V3l napisał(a):
Normalny instynkt obronny. :mrgreen:

Zapomniałeś dodać "dziecięcy", bo dorosły człowiek olałby takie zaczepki, które załatwia się poprzez PW, a nie robi się z nich OT w prawie każdym temacie. Fakt, każdemu może się zdarzyć (co sam ostatnio niepotrzebnie zrobiłem, na szczęście mod powywalał posty), ale bez przesady.

PostNapisane: 18 sie 2010, 07:22 

KeFaS napisał(a):
Ten balans na pewno nie przerzuca ostatniego gracza z drużyny, bo z godzinę temu jak grałem w drużynie wygrywających, został ostatni M-com do rozwalenia (wcześniej już 4 wysadziłem), miałem fajny, zgrany skład, a tu mnie nagle przenosi do broniących, bo od nich ludzie pouciekali z serwera. :P
Mówi się trudno, ale widocznie algorytm tego balansu przenosi graczy pod względem ilości punktów w danej rozgrywce albo ich levelu, albo tego i tego. Z resztą w BF 2142 było podobnie.

Chyba różne są metody przenoszenia i zdarzyło mi się już parę razy, że byłem pod koniec przerzucany do przegrywającej drużyny mimo pierwszego miejsca a także parę minut po wejściu na serwer gdy kilka osób wymiękło po przeciwnej stronie lub też zostałem na miejscu, więc nie ma chyba zasady na to lub faktycznie kierują się stopniami a im wyższy to jako pierwszy do odstrzału... :stupid:

KeFaS napisał(a):
P4V3l napisał(a):
Normalny instynkt obronny. :mrgreen:

Zapomniałeś dodać "dziecięcy", bo dorosły człowiek olałby takie zaczepki, które załatwia się poprzez PW, a nie robi się z nich OT w prawie każdym temacie. Fakt, każdemu może się zdarzyć (co sam ostatnio niepotrzebnie zrobiłem, na szczęście mod powywalał posty), ale bez przesady.

No wybacz ale nie zwykłem puszczać czegoś mimo uszu żeby później ktoś mi wytykał różne rzeczy. :roll: Na priv nie mam co pisać do niego bo już mi oznajmił kiedyś po swojej pełnej jadu wiadomości, którą mi wysłał żebym nie odpisywał na nią bo i tak nie będzie czytał. :lol: Mod przyjdzie i wyczyści wszystko ze spamu :) a on mógłby wreszcie przestać się mnie czepiać jak ma tylko okazje bo ja już od dawna nie zaczynam pierwszy utarczek słownych i go ignoruje a on też niech najlepiej zacznie tak robić. :)

PostNapisane: 18 sie 2010, 09:52 
Zbanowany

[Yossarian] napisał(a):
no wlasnie nie do konca: poniewaz, czesto przerzuca graczy ze srodka lub wierzcholka punktacji w rozgrywce.
Natomiast to, ze nowy wchodzi do mniejszego teamu, to raczej pewne.

@Szefyk:
ty rozpoczynasz flame, i starasz sie narzucic swoj punkt widzenia, nie zaslaniaj sie tak rycersko: dorosloscia i meskoscia. A wpieprzanie jakis zdjec na polowe strony to dopiero dziecinada. Poprostu: z ironia i wyimaginowna wyzszoscia napisales, zeby Krex zaczal grac w klanie i ligach, nastepnie robisz z siebie blazna udajac, ze nic takiego nie bylo...
Oj Panie Maly Rycerzu...

PS prosze zeby Mod wywalil caly ten zgielk, bo nawet nie widac co kto napisal, ale kot w brylach jest... ma on takze buty i kapelusz? :D

@down:
[Yossarian] napisał(a):
edit:
P4V3l napisał(a):
Na waszym miejscu zacząłbym grać jakieś klanówki bo marnujecie swój potencjał na serwerach for fun. :lol:

Twoja wypowiedz jest: sarkastyczna&szydercza i starales sie w niej dokuczyc Krexowi, tylko po co? I dlaczego wybielasz sie teraz?
P4V3l napisał(a):
[img] Poradziłem im żeby pomyśleli lepiej nad grą klanową skoro są tacy ogarnięci bo mogą wiele osiągnąć, jeśli w tej grze jadą we czterech 12 przeciwników i wygrywają rundę. :o

ale masz wysoka samoocena... :yawn:

Ostatnio edytowano 18 sie 2010, 11:29 przez [Yossarian], łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 18 sie 2010, 10:12 

No sorry bardzo misiu malinowy ale wyraziłem tylko swoją opinie na temat tego co napisał Krex a to, że ciężko mi uwierzyć w taką akcje, którą przedstawił to wyłącznie moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać a co do flamea to Ty wlazłeś z buciorami choć nie wiem co chciałeś osiągnąć swoimi wypocinami...

[Yossarian] napisał(a):
Poprostu: z ironia i wyimaginowna wyzszoscia napisales, zeby Krex zaczal grac w klanie i ligach, nastepnie robisz z siebie blazna udajac, ze nic takiego nie bylo...
Oj Panie Maly Rycerzu...

Boże jak Ty bredzisz to normalnie głowa mała. :D Wskaż mi konkretnie gdzie wypieram się tego, że "kazałem" mu grać w ligach bo ja nie jestem w stanie tego dojrzeć. Czekam a jeśli tego nie zrobisz to po raz kolejny ośmieszysz samego siebie ale pewnie jesteś już do tego przyzwyczajony... :D

Kotek bardzo ładnie przedstawia moją reakcje na temat Twoich opowiastek o pierdołach a poza tym nie jest na całą stronę, chyba, że masz malutki monitor to może i Ci zasłania wszystko, tego nie wiem. :mrgreen:

Edit @up
No i gdzie w tej wypowiedzi jest według Ciebie rzekome wypieranie się z wcześniejszej opinii? :lol:

Cytuj:
"Oczywiście widzisz tylko to co chcesz i niczego więcej nie przyjmujesz do wiadomości bo moja wypowiedź może i była trochę sarkastyczna ale z drugiej strony szczera i z dobrą radą bo marnują się tutaj chłopaki, skoro potrafią takie cuda wyprawiać n serwerach."

Oczywiście tego co napisałem na końcu już nie wkleiłeś specjalnie bo nie pasowało Ci do i tak śmiesznych zarzutów tak? :mrgreen:

Uznaje to za koniec tematu bo nie udało Ci się wybronić a Ty jak zwykle nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i wymyślasz sobie w głowie jakieś sci-fi... Dobrze Ci radzę na przyszłość żebyś nie wdawał się ze mną w dyskusje bo jeszcze ani razu na tym dobrze nie wyszedłeś. :lol:

PostNapisane: 18 sie 2010, 11:10 

Co do flejma to:

Obrazek

A co do tematu:
Grajac na jednym serwie widziałem opis, że Serwerem zarządza program "........ Daemon" Pierwszej czesci nazy nie pamietam, ale to moze byc jakies nowe narzedzie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2