Teraz jest 16 lut 2025, 20:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 lis 2010, 14:13 

phsx napisał(a):
takiego COD4 (czy każdego coda w ogóle)gdzie praktycznie każde pomieszczenie wygląda inaczej. Ja rozumiem, że możemy ło Jezus - ZAWALIĆ większość budynków ale po ograniu solidnym i zobaczeniu majstersztyku jakim jest GTA4 nie wierzę, że technicznie nie mogli w BC2 tych chatek jakoś urozmaicić. Come on mamy 2010 rok. Wystarczyłoby wydać grę ze 3 miesiące później i już. Mimo tych narzekań i tak jak chcę pograć i powalczyć na polu bitwy odpalam BC2 i bawię się przednio. Polecam jeszcze raz, jak ktoś lubi militaria to nie ma c**ja żeby się na BC2 zawiódł.

Szczerze nie zwróciłem nawet uwagi na to że nie ma zbyt dużo mebli w domkach XD Chociaż jedna kolorowa mapka MW2 (coś ala poligon w domkach..) wygląda bardzo fajnie i fajnie się w nią gra.

Aha piszesz coś o GTA4..... no jakby dali coś ala te gta w BF to nie wiem jakie wymagania by miała ta gra... i tak ma nie najmniejsze.

Wracając do tematu, gram nadal mimo spindolenia tych pocisków po naj. patchu.. gra ma w sobie coś chociaż nie mogę się nadziwić czemu DICE nie skopiowało pomysłów z Enemy Territory w kwestii administrowania serwerami gdzie można praktycznie all, a tutaj KUPA i zamiast gry ozłoconej słowami graczy mamy coś co pozostawia niedosyt i to spory.

PostNapisane: 23 lis 2010, 14:42 

Porównywanie COD 4 z BC 2 mija się z celem...
Ja gram od początku w BC2 i mimo błędów, skopanych patchów [podobno] gra jest nadal wciągająca. Bronie mają w końcu normalne zrównoważone damage i o to chodziło, a że jest parę błędów, niewidzialne pociski... ludzie-nie podoba się, to nie gram. Użalanie nie ma sensu :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2