Teraz jest 21 lis 2024, 22:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lis 2010, 14:53 

Tak cg przeskadza mi w grze jezeli ktos tego uzywa tylko na atakujacych i nie, nie jestem camperem:) raczej czesto gine bo biegne z kumplem przed siebie :P. co do spawnkillowania to kurde tego nienawidze.i wiele razy wygrywalem rush'a bez spawnkillowania.np szybki wjazd quadem na punkt A badz B i po sprawie:) , a jezeli sie nie uda i obrona sie okopie to czesto wbijam z jakas bronia ,ktora szybko strzela. Czesto mi sie wtedy zdarza zabic 6 osob w ciagu kilku sekund. Kilka razy mialem tak ,ze wbilem w taka grupke osob z nozem:P niestety po dwoch nozach sie zazwyczaj ginie ale odwracasz uwage wtedy i ktos z twojego teamu moze sie przecisnac:)
co do rush HC to przestalem w to grac po tym jak wchodzilem na serwol i bylo np 12 na 12 i w kazdej druzynie bylo tak po 8 snajperow -__-

Ostatnio edytowano 28 lis 2010, 16:03 przez Sokar44, łącznie edytowano 1 raz
Po co cytujesz poprzedni post ??

PostNapisane: 28 lis 2010, 20:48 

Kampienie i fragowanie... może jednak po kilku miesiącach ludki zaczęły bardziej myśleć.
Cienka między nimi granica w BFBC2, szczególnie (o zgrozo :shock: ) przy zespołowym podejściu do gry - jeśli czekam na zespawnowanie się na mnie reszty ekipy mam się dać zabić ? . Przy przejmowaniu flag/plantowaniu m com także najrozsądniej jest jeśli jedna góra dwie osoby zajmują sie głównym celem, a reszta zabezpiecza teren. Różnie to wygląda z różnego miejsca. (.. ci Nasi to zawsze dzielni bojownicy o wolność, a Oni to bezmyślni bandyci :lol: )
Jeśli chodzi o brak wsparcia sprzętowego od kolegów z teamu nie zawsze jest to brak współpracy - za zgodność konsolową gry zapłaciliśmy ograniczeniem możliwości komunikacji z drużyną. Prawdopodobnie ( jeśli się mylę proszę o sprostowanie ) działa znany z Bf2 mechanizm antyspamu. Zaznaczam kilku gości, helkę, potem próbuję poprosić gościa o ammo i...q--pa.
Pozostaje wtedy strzał z pistola w plecy -softcore, lub pajacyk na hc.

PostNapisane: 30 lis 2010, 13:48 

wiesz ja pisalem ,ze mnie spawnkillowanie drazni jak gram po obu stronach. I caly czas jestem zdania ,ze spawnkillowanie jest objawem noskilla. Sa rozne sposoby zeby zdobyc punkt.

PostNapisane: 6 gru 2010, 11:37 

simon87pl napisał(a):
wiesz ja pisalem ,ze mnie spawnkillowanie drazni jak gram po obu stronach. I caly czas jestem zdania ,ze spawnkillowanie jest objawem noskilla. Sa rozne sposoby zeby zdobyc punkt.

no to ciekawe, ja czesto gram na dwa pelne sklady znajowych, wszyscy jestesmy w xbl party i spawn rape to u nas na porzadku dziennym, poniewaz wychodzimy z zalozenia, ze jezeli my im tego nie zrobimy to oni zrobia to nam... oczywiscie mowa o gametypie Conquest, a nie rush.

PostNapisane: 6 gru 2010, 11:59 

Przy rushu SK jest normą bo mapki niestety takie są że obrońcy startują tam gdzie są mcomy lub zaraz obok nich, przykład VALPARAISO VILLAGE (Wioska Valparaiso);Isla Inocents; Pustynia Atakama itd. Nie zabić tam kogoś kto się zrespił to taj jak celowe samobójstwo.

PostNapisane: 6 gru 2010, 12:13 

Zimna Wojna ta nowa mapka w rushu, tam obrońcy respią się na mcomie, grałem na 12 vs 12 i lekko nie było :?

PostNapisane: 8 gru 2010, 22:00 

Do wszystkich grajacych klasa snajper: Snajper (od ang. snipe – strzelać z ukrycia) jest to strzelec wyborowy, który działa poza polem walki, by eliminować z góry określone cele. Poza precyzyjnym strzelaniem snajper musi posiadać odpowiednie cechy psychofizyczne, predysponujące go do długotrwałego oczekiwania na możliwość wykonania misji.

Ostatnio edytowano 9 gru 2010, 16:27 przez budzik81, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 8 gru 2010, 22:41 

budzik81 napisał(a):
Do wszystkich grajacych klasa snajper.Jestescie najbardziej nirudaczna grupa graczy serii battlefield.Mamy was juz dosyc,nie wiecie czemu to dla przypomnienia: Snajper (od ang. snipe – strzelać z ukrycia) jest to strzelec wyborowy, który działa poza polem walki, by eliminować z góry określone cele. Poza precyzyjnym strzelaniem snajper musi posiadać odpowiednie cechy psychofizyczne, predysponujące go do długotrwałego oczekiwania na możliwość wykonania misji.

Kolega trochę dramatyzuje ;) Są tacy którzy znają się na robocie i sporo potrafią. Zawsze przyjemnie mi się z nimi gra przeciwko już nie koniecznie :wink:

PostNapisane: 9 gru 2010, 12:43 

Głos z krzaka napisał(a):
Jeśli chodzi o brak wsparcia sprzętowego od kolegów z teamu nie zawsze jest to brak współpracy - za zgodność konsolową gry zapłaciliśmy ograniczeniem możliwości komunikacji z drużyną. Prawdopodobnie ( jeśli się mylę proszę o sprostowanie ) działa znany z Bf2 mechanizm antyspamu. Zaznaczam kilku gości, helkę, potem próbuję poprosić gościa o ammo i...q--pa.
Pozostaje wtedy strzał z pistola w plecy -softcore, lub pajacyk na hc.

Prostuje, na konsolach wystarczy powiedzieć przez headset czego potrzebujesz i zaraz to masz. Na konsolach gracze graja w grupach live we wspólna grę, czyli coś ala teamspeak na pc i świetnie się dogadują. Nikt nikomu w plecy nie strzela, no chyba ze ktoś gra sam, taka armia pojedynczych Rambo ale to nie ma sensu.

PostNapisane: 10 gru 2010, 14:31 

to jaki problem grac na serwerze z ograniczeniem snajperow bez cg i do tego wejsc na ts zeby sie dogadac?
zawsze mozna wszedzie doszukac sie samych trudnosci ale zeby juz cos zrobic to e tam lepiej pisac na forum jacy sa a jakich nie ma (byli, sa i beda za tepi zeby garc w taka gre jak bf ale sa i tacy ktorzy mysla takze tylko kwestia z kim sie w danej chwili spotkamy na serwie)

PostNapisane: 10 gru 2010, 14:37 

marioseda napisał(a):
to jaki problem grac na serwerze z ograniczeniem snajperow bez cg i do tego wejsc na ts zeby sie dogadac?
zawsze mozna wszedzie doszukac sie samych trudnosci ale zeby juz cos zrobic to e tam lepiej pisac na forum jacy sa a jakich nie ma (byli, sa i beda za tepi zeby garc w taka gre jak bf ale sa i tacy ktorzy mysla takze tylko kwestia z kim sie w danej chwili spotkamy na serwie)

Dokładnie Mario czasem mam wrażenie że sporo graczy komputerowych nie potrafi się już nawet podetrzeć bez poradnika bo trzeba paluszkiem pokazać co i jak trzeba zrobić.Rozumiem że są sprawy trudne technicznie a propos błędów gry i konfigu serwerów ale ludzie zadają czasem tak banalne pytania jak np. a kiedy odblokuje sobie c4... :omg:

PostNapisane: 10 gru 2010, 14:42 
Zbanowany

Tak ludzie sie nie zmienili, tak jak nie wiedza czy c4 moze miec asfalt czy medyk, tak nie maja pYjecia po co jest funkcja 'szukaj' na forum. Gra wymaga pewnego czasu zeby ja rozkminic, itp itd, forum raczej nie.

@down
Zalosne jest to, gdy ktos otwiera swoj temat pod tematem o cyckach tej samej Maryny... Btw, wskazywnie tematow zawierajacych 'trudne kwestie' komus kto nie ogarnia, jest bardzo nudne, ilosc cyferek przy postach najwyrazniej jest wymierna dla kogos jak ty, ja o to nie dbam.

Ostatnio edytowano 10 gru 2010, 15:25 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 10 gru 2010, 15:02 

[Yossarian] napisał(a):
nie maja pYjecia po co jest funkcja 'szukaj' na forum
To się już robi nudne. Widzę że dużo ludzi nie wie też po co jest funkcja "zgłoś ten post", widzisz dubla albo spam to kliknij guziczek na dole a mod usunie. Szybciej i wygodniej. Ale lepiej przecież zaspamować "proszę moda o usunięcie/zamknięcie" itp. bo zawsze to cyferka więcej na liczniku postów... żałosne...

PostNapisane: 11 gru 2010, 17:12 

Niestety poziom na serwach jest żałosny sama dzieciarnia grająca tylko aby bez sensu strzelać do siebie,zero myślenia czy wykonywania celu gry na danej mapce,żenada totalna...często mam wrażenie że boty w singlu są bardziej ogarnięte niż to coś człekokształtne,chyba najgorzej jest w weekendy kiedy ta cała "śmietanka" gra,pięć różnych serwerów odwiedziłem przed chwilą i wszędzie to samo

PostNapisane: 11 gru 2010, 17:36 

Dlatego właśnie teraz najfajniej się gra w BF2, cała dzieciarnia pouciekała do BC2. Wyszło na dobre lepszej grze. I dobrze.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2