Teraz jest 25 lis 2024, 00:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 264 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 mar 2010, 20:51 

a dlaczego tak sie dzieje? bo o 23 rodzice kaza gimnazjalista isc spac, proste

PostNapisane: 9 mar 2010, 20:54 

albo po prostu normalni ludzie ida spac, zeby wstac nastepnego ranka do pracy, uczelni etc. :roll:

PostNapisane: 9 mar 2010, 21:20 

albo najprawdopodobniej jedno i drugie i zostaja tylko najwytrwalsi szczesciarze...

PostNapisane: 9 mar 2010, 22:54 

^^ 23 w polsce a to gra światowa jest:p, ja tam nie mam żadnych kłopotów i gra mi się zawaliście no dobra mam czasem jakieś wyjścia do pulpitu ale to przynajmiej po 2/3 godzinach grania:P

PostNapisane: 14 kwi 2010, 21:16 

Normalnie grywam w BC2 na PC, wczoraj miałem okazje na PS3 w trybie mulit...

MASAKRA ŻENADA SYFF, to inna gra ! Grafika gorsza ! Szybkość rozgrywki jak w smole, celowanie z pada to absurd ! Coś strasznego, snajperzy celujący do siebie z 5s, grac z lewelem 15-tym goniący mnie który grał na padzie pierwszy raz w życiu przez prę sekund. Większość kiksów z pojazdu albo nożem.

Kto nie miał kaca nie zna smaku wody, kto nie grał w BF z myszki na PC nie zna przyjemności z gry !

PostNapisane: 14 kwi 2010, 21:39 

Na PS3 nie grałem, ale grałem w BC2 na PC i grywam cały czas na X360 i różnicy poza zacinkami na PC nie widzę :P Pomijając oczywiście fakt sterowania co mi w żadnym wypadku nie zawadza. Gra dla mnie kozacka i pretendent do FPS'a roku jak najbardziej ;)

PostNapisane: 15 kwi 2010, 12:45 

Tez nie wiem jak mozna grac na padzie :] Ale jest to tylko kwestia przyzwyczajenia. Moj kumpel ktory gra w BC2 na ps3 z kolei mowi ze mu niewygodnie na klawiaturze...

PostNapisane: 15 kwi 2010, 14:44 

Niby kwestia przyzwyczajenia, ale jak by wziąć przeciętnego gracza z mychą i przeciętnego z padem, to gra na konsoli jest 2x wolniejsza od tej na PC. Dłuższe celowanie, dłuższe akcje, więcej spudłowanych strzałów etc.
To jest moja opinia i można się z nią nie zgodzić :wink:

PostNapisane: 15 kwi 2010, 14:57 

Ja oglądając filmiki na YT mam wrażenie że wersje konsolowe mają mniej HP. Jakoś wróg pada szybciej niż na PC. Ale faktycznie jak Wierzbin zauważył brakuje tam dynamiki znanej z wersji na komputery osobiste.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 15:10 

To wszystko prawda, dluzsze celowanie itp. ale... przeciez wszyscy maja rowne szanse. Wiec jesli ktos najpierw gral na pc to bedzie mu bardziej odpowiadac wersja pc i to samo z wersjami konsolowymi. Swoja droga ciekawe co by sie dzialo jakby ktos gral na konsoli myszka i klawiaturka :) Niezla rzez by byla.

Cytuj:
Ja oglądając filmiki na YT mam wrażenie że wersje konsolowe mają mniej HP. Jakoś wróg pada szybciej niż na PC.

No i na pewno sa wieksze hitboxy. IMO nie da sie idelanie w banke przycelowac za pomoca pada.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 15:37 

kaczamanov napisał(a):
Swoja droga ciekawe co by sie dzialo jakby ktos gral na konsoli myszka i klawiaturka :)

Gdzieś na jakimś forum czytałem, jak kolesie się skarżyli na to, jak przeciwnik grał na myszce. Podobno wymiatał nieźle.

kaczamanov napisał(a):
IMO nie da sie idelanie w banke przycelowac za pomoca pada.

Bardzo ciężko (szczególnie gdy przeciwnik się porusza), ale się da.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 15:49 

eSKaeN napisał(a):
Bardzo ciężko (szczególnie gdy przeciwnik się porusza), ale się da.

Kwestia przyzwyczajenia i opanowania pada. :)

PostNapisane: 16 kwi 2010, 13:40 

No wiadomo da sie, ale to raczej kwestia szczescia i wlasnie wiekszych hitboxow. Jak ktos kleczy w krzakach to przycelujesz, ale jesli ktos biegnie to juz gorzej.

Wczoraj moj kumpel mnie rozsmieszyl. Chcial zagrac na PC na padzie :] i caly czas gadal ze na padzie by mu lepiej szlo niz na klawie :D. Zaluje ze nie da sie ustawic Chillstreama w BC2. A moze ktos zna sposob zeby dobrze go ustawic?

PostNapisane: 16 kwi 2010, 14:06 

Wasze wypowiedzi odnośnie konsol, też tak mówiłem dopóki nie kupiłem mojej pierwszej konsoli - ps3 grałem na tym przez 2 lata w cod4mw. jeśli się przyzwyczaisz to nie ma żadnej różnicy pomiędzy myszką a padem, owszem znacznie trudniej nauczyć się obsługiwać pada, ale koniec końców dla zwykłego zjadacza chleba nie ma różnicy no chyba że jesteś jakiś uber pro, startujesz w turniejach za grubą kasę, w takim wypadku super czuła mycha. Wbrew pozorom analogi są bardzo dokładne, hitboxy wcale nie są większe, a myślę że jakbyście zobaczyli jak grają Ci lepsi gracze to by wam szczena opadła.

PostNapisane: 16 kwi 2010, 14:32 

Ale Ty caly czas dajesz porownanie pad vs pad. Wtedy wszyscy sa rowni. Ale moim zdaniem pojedynek pad vs myszka+klawiatura ma rozstrzygniecie oczywiste.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 264 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2