Teraz jest 16 lut 2025, 14:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lis 2010, 00:53 

PawelKult napisał(a):
A jaki to bug ze snajperką ? I z ump bo ostatnio biegałem z nim bez przerwy i nie zauważyłem problemów ?

viewtopic.php?f=106&t=35497

UMP bug
viewtopic.php?f=106&t=33581&p=511008&hilit=ump#p511008

PostNapisane: 15 lis 2010, 11:38 

mnie naj bardziej w bc2 denerwuje jak walisz do gościa pierwszy walisz w głowę ale i tak cie pierwszy ściąganie :oops:

PostNapisane: 16 lis 2010, 14:57 

Zrobilem sobie przerwe na w miechy wracam patrze "pacz" czytam topic i :omg: GG Dice

PostNapisane: 16 lis 2010, 17:41 

Satyr napisał(a):
Zrobilem sobie przerwe na w miechy wracam patrze "pacz" czytam topic i :omg: GG Dice

Satyr większość tych skarg to efekt placebo.Część gdyby nie sami tego pacza nie ściągali i im nie powiedzieć ze jest nowa wersja gry to pewnie nawet by się nie skapnęła że grają w upaczowana wersję :stupid: Jak dla mnie gra się dobrze, a nawet powiedziałbym że lepiej niż na starym patchu - no może poza hitboxami które potrafią płatać figle(chociaż w poprzedniej wersji gry też się cuda działy).

PostNapisane: 16 lis 2010, 20:05 

patch dobry jak najbardziej,jestem nastawiony na niego na +,hitboxy lepsze i takie tam,tylko ze shotguny to juz przesada,tylko to ;p.Ale ostatnio mi przestały działać flary ; :shock: ,odrazu po patchu tego problemu nie było,a dzisiaj 5 czy 6 razy mi sie zdarzyło ze flary poszły a strzałki dalej są ;/

PostNapisane: 17 lis 2010, 00:07 

dobrze sie teraz biega ze wszystkim co szybko strzela, oprócz wspomnianego już f2000 radze spróbować pp2000 - wymiatało już wcześniej a teraz jest jeszcze leprze na daleki dystans, oraz mg3 dla medyka.

PostNapisane: 17 lis 2010, 00:40 

Jak dla mnie tym patchem zakończyli erę Bad Company 2. Skopali wszystko, co jeszcze minimalnie mi się w niej podobało. Już myślałem po poprzednim patchu, że będzie lepiej, a tu znowu schrzanili grę. Mówcie co chcecie, BC 2 było najlepsze tuż po premierze. Podobnie jak MoH.

PostNapisane: 17 lis 2010, 01:13 

MG3 ponoć osłabili, a nie polepszyli. Więc jakim cudem teraz wymiata bardziej :roll: ?

PostNapisane: 17 lis 2010, 10:15 

Astinz napisał(a):
MG3 ponoć osłabili, a nie polepszyli. Więc jakim cudem teraz wymiata bardziej :roll: ?

Ponieważ każdy widzi to co chce zobaczyć :wink:
Patch jest ok,gra esportowo zdechła na początku a teraz to już nic tego nie zmieni a szkoda bo potencjał był niesamowity, małe błędy zebrały się w jeden wielki babol.

PostNapisane: 17 lis 2010, 12:41 

Aha to z ump bardzo rzadko ale mi się zdarzyło, buga z zoomem nie miałem. Czasami strzał z granatnika wyparowuje gdzieś po drodze ale wcześniej chyba też tak było.

PostNapisane: 17 lis 2010, 13:06 

Mnie najbardziej irytują flary w heli....
Mapka Pustynia Atakama (początek mapki) atakujący latał w Mi24 na obrzeżach mapki i nikt nie był w stanie go zdjąć, raz że był ciut za daleko aby tracerem się wbić 2 ostrzeliwał ciągle działko plot. Nawet jak ktoś już się wstrzelił to koleś zaraz flarki dawał i zabawa od nowa. Na koniec rundy strzelec miał 50/1 :) , a runde i tak przegrali.

Irytujące hehe

Co do reszty to nie narzekam. Bugi mają 2 strony więc jest po równo ;)
Co do tego, że by się nie zauważyło efektu po patchu i że to placebo - no bez przesady może ktoś kto pograł 10h by nie zauważył mi te kilka rzeczy od razy wpadły w oko.

Edit: @dół Dodałem (teraz), że na początku mapki tak latał i była to gorączka tak więc tanki niedostępne a naprawę mógł robić spokojnie w bazie. Sorka za niezbyt dokładny opis.

Ostatnio edytowano 17 lis 2010, 14:36 przez JOY, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 17 lis 2010, 13:37 

JOY napisał(a):
Mnie najbardziej irytują flary w heli....
Mapka Pustynia Atakama atakujący latał w Mi24 na obrzeżach mapki i nikt nie był w stanie go zdjąć, raz że był ciut za daleko aby tracerem się wbić 2 ostrzeliwał ciągle działko plot. Nawet jak ktoś już się wstrzelił to koleś zaraz flarki dawał i zabawa od nowa. Na koniec rundy strzelec miał 50/1 :)

Flary są właśnie po to, by nachalni inżynierowie nie strącali ich po 20 sekundach... Nie Miej pretensji do graczy, którzy dobrze sobie w nim radzili :)
Moja metoda-działko w czołgu :P jak gość będzie chciał naprawić helikopter wal z działa, jak nie Ty-to jakiś inżynierek walnie z wyrzutni, bo akurat będzie w pobliżu... Chyba że jest za daleko a wróg opanował teren wraku-wtedy mamy lipę.
Ja używam strzałek jako szturmowiec-trzeba pomagać chłopakom... zaznaczam co tylko się da, efekty są bardzo dobre-bo większość graczy na Atakamie to inżynierowie.

PostNapisane: 17 lis 2010, 15:45 

Adriano47 napisał(a):
Astinz napisał(a):

Ponieważ każdy widzi to co chce zobaczyć :wink:
Patch jest ok,gra esportowo zdechła na początku a teraz to już nic tego nie zmieni a szkoda bo potencjał był niesamowity, małe błędy zebrały się w jeden wielki babol.

Tzn. Nie bardzo, każdy widzi co chce zobaczyć ponieważ było to zapisane w liście zmian. Choć może i faktycznie jest trochę lepiej ze względu na hitboxy :wink: .
A z tymi flarami to bez przesady, są trudniejsze do zniszczenie i dobrze. Bo tak jak ktoś napisał, co to za frajda przelecieć się chwile i od razu odpaść bo leci za nami rakieta z CG. A jak flary przeszkadzają to AT4 i do dzieła :mrgreen:

PostNapisane: 19 lis 2010, 14:05 

Nie wiem czy ten bug już był czy nie.... więc go opiszę bo przez przypadek zrobiłem teleport piętro wyżej :lol:

Mapka Pustynia Atakama
Jestem obrońcą 1 linia obrony gorączka.
Budynek koło A chociaż pewnie na innych też działa, Kolesie biegali u góry na piętrze i bardzo chciałem się tam dostać :lol: Stałem przy oknie dokładnie tam gdzie u góry jest wyrzutnia granatów, wtedy miałem nacisnąć R ale przez przypadek wcislem E i zrobiło mi teleport na piętro za plecy moich oponentów. Minus taki że jak sie w ten sposób teleportujemy to jesteśmy za "sterami" tego działka i szybko trzeba się od niego odczepić aby nie zarobić kosy.

Pewnie to jest tak znane jak uzbrajanie mcomów przez ściany/sufity ....... a może nie.

PostNapisane: 19 lis 2010, 17:16 

Raczej tak. Ja notorycznie zapominam o pewnym oknie na Porcie Valdez w którym się blokuję i wtedy jedyne co można zrobić to jedynie wskakując na CKM.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2