Teraz jest 15 lis 2024, 06:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 gru 2010, 11:57 

Poprawione!
JOYu nie napisałem, że ja czekałem na helkę tylko, że kolejki są po helkę. Ja nie mam tyle cierpliwości żeby czekać 5 minut i nie mieć pewności że do niej wsiądę. Zirytowało mnie to że jak pobiegłem w kierunku najbliższej flagi to po dwóch minutach będąc na miejscu dostałem klasycznego strzała znikąd od jakiegoś campera zza krzaka. I znowu biegniemy od początku bo przecież jak się naciska Q patrząc na jadący pojazd kolegi z zespołu to co najwyżej można pooglądać jak się malowniczo oddala w kierunku kręcących się wiatraków. Moje zdanie jest takie że mapy mają za mało sprzętu (przynajmniej po trzy quady na bazę by nie zaszkodziły. Puki co na dziewiątkę nie wchodziłem bo pusta lub pełna była.

PostNapisane: 3 gru 2010, 12:04 

sidh77 napisał(a):
...kolejki są po helkę...

To jest niestety prawda :( Ja nie również nie czekam na heli, ale nie to jest najśmieszniejsze-gdy wciskam Q, to mogę jedynie do gościa rzucić fuckiem :P czemu ? przecież taki snajper bierze wehikuł i jazda w krzaki, zamiast na flagi.

PostNapisane: 3 gru 2010, 12:16 
Zbanowany

Kolejki po heliki sa wszystkich serwach jak i failjowe loty pr0 na wiatraki (rowniez wszelkiej masci wyczynowcow, np asfaltow z lunetkami, jak i medow czy mechow), rowniez na G4G, gdzie jednak adm staraja sie ten proceder ukrocic, o ile sa obecni ;)

PostNapisane: 3 gru 2010, 12:44 

Cytuj:
JOYu nie napisałem, że ja czekałem na helkę tylko, że kolejki są po helkę

Przecież nie jechałem personalnie do Ciebie :) nie wiem dlaczego to tak odczytałeś, że ja napisałem, że ty czekałeś :wink:

Co do tego Q to raz że nie działa w 50%
dwa kolesie mają to w 4 literach...... i teraz napiszę jaki to ja jestem wspaniały.
ZAWSZE czekam na kolege z teamu, obejrzę się czy nikogo nie ma i nawet jak już odjeżdzam i z jakiegoś powodu nikogo nie wezme (bo nie ma kogo) gdy usłysze strzał w błotnik (nie z RPG :D) to się wróce. Dodam więcej, często robie jako TAXI helikopterem :) inna sprawa że gdy ląduję aby naprawić ktoś inny mi wsiada i podprowadza moją taksówkę (mój team).... :(

Jestem tak wspaniały że potrafie podjechać pod krzak bo widzę tam jakiegoś biednego wtulonego w niego recona i trąbić obok niego aby wsiadł bo na bank owieczka się zgubiła że tak sam sobie siedzi km od walki.

PostNapisane: 3 gru 2010, 13:19 

JOY napisał(a):
Jestem tak wspaniały że potrafie podjechać pod krzak bo widzę tam jakiegoś biednego wtulonego w niego recona i trąbić obok niego aby wsiadł bo na bank owieczka się zgubiła że tak sam sobie siedzi km od walki.

A jest klakson w HMMWV? ;)
Ja też zawsze staram się poczekać zwłaszcza jak mam lecieć UH-60. Kiedyś miałem taką historię że czekam aż wsiądzie jakiś drugi gunner a że pierwszy był nieco niecierpliwy to wysiadł i obkleił mnie c4 i pobiegł na piechotę. Na szczęście zanim wystartowałem z kompletem na pokładzie to chyba go zabili bo ładunków nie odpalił.
JOY napisał(a):
Przecież nie jechałem personalnie do Ciebie :) nie wiem dlaczego to tak odczytałeś, że ja napisałem, że ty czekałeś :wink:

Sam nie wiem dlaczego to tak odebrałem. Nie obraziłem się w każdym bądź razie. :D

PostNapisane: 3 gru 2010, 16:23 

Z tym AH60 to zależy od mapki i od tego jak ogarnięty mamy team jak jest to robie za taksówke zawożąc w każde fajne miejsce do tego aby się tam zaszyć do spawna ich kolegów, a niekiedy biore tylko 1 osobę bo i tak wiem że 2 gunner przez 95% lotu nie ma nic do roboty.

PostNapisane: 3 gru 2010, 17:45 

a mi brakuje mapy w stylu Aberdeen ktora to była w Battlefield 1942.
Była to głównie mapa czołgowa - dla mnie prawdziwy miodzio, ale byc moze z nowymi czołgami juz nie grało by sie tak fajnie w BF 1942

PostNapisane: 3 gru 2010, 19:31 
Zbanowany

heavy metal nie jest mapa czolgowa? dzien zniw takze nie? czy chodzi Tobie o brak pustyni? :D

PostNapisane: 3 gru 2010, 20:40 

coraz bardziej mi podchodzą cold war i heavy metal :D na heavym spoko ze snajpami jest :mrgreen:

PostNapisane: 3 gru 2010, 21:07 

Mam pytanie. Zassałem patch przez Firefoxa. Czy da się wykorzystać jeden z tych menadżerów do przyspieszenia instalacji?? Chodzi mi o to czy patch mógłby się ciągnąć z dysku?
EDIT;
Już sobie poradziłem. :lol:

PostNapisane: 3 gru 2010, 22:05 

Na HM i HD snajperzy często potrafią tak uniemożliwić grę, że wyłączam ją całkowicie :) Powinni wprowadzić limit dla klasy snajper.

PostNapisane: 3 gru 2010, 22:33 

Wchodź na serwery NO SNIPER, NO RECON.

PostNapisane: 3 gru 2010, 23:21 
Zbanowany

Taaaaaaa, wysyp pr0camperssniper.org jest ogromy. Lamusy te zadko osiagaja k/d 1:1. Zajmuja sloty itp. Trzeba sie zastanowic nad ich ukroceniem. Mozliwe, ze wprowadzimy (BroWar) ograniczniki broni (m95, gol itp) lub nawet klas. Nie da sie raszowac z banda uberpr0lemurow we wlasnej bazie...

PostNapisane: 3 gru 2010, 23:52 

Mam wrażenie że niestety nowe mapki ścinają,przed patchem nie było mapki aby jakiś frezz czy ścinka byłą teraz jest,chyba najgorzej jest na oasis ale na heavy metal też widać spore spadki płynności

PostNapisane: 4 gru 2010, 00:09 

No nie wiem u mnie jest wręcz odwrotnie, po paczu mam duży skok fps :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2