[Yossarian] napisał(a):
Krex napisał(a):
Nudziło mi się troszkę podczas gorączki
http://www.xfire.com/video/36df88/noob z ciebie, tego typu zachowanie moze byc tylko pietnowane, ciesz sie, ze kolo nie moze ciebie na pregierz podac, sprawdze czy ja moge!
a to czat z tego 'dziela':
To nie jest OT, to jest pytanie: dlaczego wstawiasz prymitywny film z chamskim zachowaniem? Chcesz nas nauczyc swoje moralnosci podczas gry? Jesli masz pretensje do graczy... zmien serwa.
edit:
'kolega' krex wrzucil filmik (wymowny tytul: Bad Company 2 Med Kit Fun ) jak to 15 razy z rzedu uzywa defiba na snajperze ze swego squadu - filmik usunal, skrina zrobilem z czatu tej produkcji...Wiesz.. przyznam Ci troszkę racji. Filmik zrobiłem, ponieważ było to dla mnie zabawne, a gościowi żadnej krzywdy nie zrobiłem bo śmierci nie były wliczane. W każdym razie ładnie gościa potem przeprosiłem (czego na screenie nie ma). Chcesz wrzucić mnie na pręgierz? Proszę bardzo nie bronię Ci, ale powiem tyle staram się grać uczciwie bez żadnego campienia, spawnkillowania czy innych tego typu chamskich zagrywek (fakt czasem troszkę nerwowy jestem) a czy przez taki jednorazowy incydent (w którym nikt nie ucierpiał) warto? To zadecyduj sam, ale fakt, faktem troszkę n00bsko się zachowałem i za to przepraszam.