Teraz jest 28 lis 2024, 00:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 kwi 2010, 20:28 

Napisałem "A nawet jeśli nie ja go dobiję, to ułatwiam to kolegom z drużyny (a o to podobno w tej grze chodzi)" - chodziło mi o grę drużynową. Wystawiam im czołg, ułatwiam. Jeśli ja go nie dobiję, niech to zrobi ktoś inny.
A ostatnia część mojego postu to, jak już pisałem, mój błąd.

PostNapisane: 6 kwi 2010, 20:42 

Aksu + celownik las. + ammo magnum + rpg. Jedyną przewaga karabinków mechanika jest to ze recoil masz o wiele mniejszy niż np u asfalta dlatego możesz walić cala seria praktycznie bez przejmowania się odrzutem jedynie delikatnie korygując celownik. RPG na czołgi sory to nie quake 3 żeby z wyrzutni w piechotę nawalać ponadto jak na eslu zaśpiewają Ci ze z Gusatava nie postrzelasz bedziesz miał kłopot z przerzuceniem się (chyba ze grasz zupełnie 4fun i nie chcesz dołączyć do żadnego klanu ani brać udziału w rozgrywkach miedzy klanowych wówczas możesz bawić się z Gustavem chociaż fakt to noobskie jednak nie bardziej niż M60 ;) ). Z perkow odradzam stabilke bo u mechanika gdzie odrzut jest malutki jest zbędna chyba ze grasz scarem. Aha Aksu vs Ump hmmmmm AKSU! Po 1 szybszy od umpa (co jest w statystykach Oo) po 2 - na powiedzmy 10 metrów ja z niego ubijam bez celownika polową magazynka (zazwyczaj). Pistolety? na uj Ci tracker jak się czołg schowa to i tak polowa pocisków walnie w górkę, skałkę bądź obok a wówczas jak podjedzie będzie psikus bo asfalt wychodzi zazwyczaj z założenia ze ammo box jest dla niego a reszta niech sie wali ;). Trackery sa jedynie przydatne na heli ktore ja osobiscie wole sciagnac z Gustava ew. AT. Tyle z mojej strony mechanikiem gram zawsze i wszędzie gdzieś od Bety wiec imho nie sa to rady od chłopa który dopiero co odblokował mine ;)

PostNapisane: 6 kwi 2010, 20:46 

Nawet ślepy umie strzelić z np. RPG w czołg.

PostNapisane: 6 kwi 2010, 22:02 

Mam jeszcze pytanie czy ktoś z was używa płytek ceramicznych .

PostNapisane: 6 kwi 2010, 22:16 

ja :] łazienke mam nimi wyłożoną :D
a tak na powaznie... ja najczesciej biore dodatkowy ogien, +1 kumpel (ulepszony pancerz) +2 kumple (ulepszony czas przeladowania) a dopiero z 3 kumplami biore ulepszone pociski :]

http://www.takeagift.pl/polecam:107353 <-- darmowe nagrody za minute uwagi dziennie... pomozcie mi i sobie zarobic :]

PostNapisane: 7 kwi 2010, 14:29 

A na jakich mapach najlepiej jest brać inżyniera .

PostNapisane: 7 kwi 2010, 14:50 

Atakama desert, czasami port valdez. Panama canal chyba też się przydaje

PostNapisane: 7 kwi 2010, 15:04 
Moderator forum

radzio8755 napisał(a):

To pytanie mnie rozwaliło.

Tam gdzie są pojazdy.....

PostNapisane: 7 kwi 2010, 16:15 

Napisałem przecież najlepiej czyli chodziło mnie o takie w których jest dużo pojazdów .

PostNapisane: 7 kwi 2010, 16:53 

Moze nastepujacy zestaw:
- AKS-74 (dla mnie najlepszy karabin dla mechanika, poza tym sentyment z CS)
- pistolet na strzalki laserowe (bardzo pomocna rzecz w eliminowaniu pojazdow, zwlaszcza heli)
- GUSTAW (przydatniejszy niz rpg)
- wieksza ilosc rakiet i materialow wybychowych
- wieksze obrazenia po materialach wybuchowych

Taktyka jest prosta, GUSTAW to nasza podstawowa bron (na piechote i pojazdy), karabin maszynowy wyciagamy gdy nie trafimy z gucia a wrog jest blisko. Dlatego niepotrzebny nam normalny pistolet, lepiej miec w to miejsce "strzalkowca", dodatki wzmacniaja jeszcze sile gucia.

Wyglada to jak zestaw panzerpussy z ET, ale tu jest jeszcze lepiej - nasza "secondary weapon" to nie marny pistolecik tylko normalny karabin :) A Gucio jest niewiele gorszy od pfa z ET.

PostNapisane: 7 kwi 2010, 17:21 

FORFITER napisał(a):
Taktyka jest prosta, GUSTAW to nasza podstawowa bron (na piechote i pojazdy), karabin maszynowy wyciagamy gdy nie trafimy z gucia a wrog jest blisko. Dlatego niepotrzebny nam normalny pistolet, lepiej miec w to miejsce "strzalkowca", dodatki wzmacniaja jeszcze sile gucia.

Ja nie rozumiem jak można używać Gustava na piechotę (no może na jakąś skampioną na stryszku grupkę). On jest przeznaczony do zwalczania pojazdów. To nie Quake czy inne UT! Jak już bierzesz AKS-74U to dlaczego używasz go tylko do dobijania piechoty jak Ci kogoś Gustav nie zabije? Przecież tym karabinem można ściągać cele na drugim końcu mapy niemalże. Spokojnie, dłubiąc palcem w nosie ubijesz 2-3 wrogów na jednym magazynku na średnim dystansie.
Następna rzecz o której większość mechaników nie pamięta. Mechanik ma naprawiać/niszczyć pojazdy, a nie polować z Gustavem na piechotę. Taki z Was, kurde pożytek na polu walki jak z koziej d... trąba.

PostNapisane: 7 kwi 2010, 17:40 

radzio8755 napisał(a):
Napisałem przecież najlepiej czyli chodziło mnie o takie w których jest dużo pojazdów .

Napisałeś:
radzio8755 napisał(a):

Albo nie umiem czytać albo te 2 wpisy są zupełnie INNE.
FORFITER napisał(a):
Moze nastepujacy zestaw:
- AKS-74 (dla mnie najlepszy karabin dla mechanika, poza tym sentyment z CS)
- pistolet na strzalki laserowe (bardzo pomocna rzecz w eliminowaniu pojazdow, zwlaszcza heli)
- GUSTAW (przydatniejszy niz rpg)
- wieksza ilosc rakiet i materialow wybychowych
- wieksze obrazenia po materialach wybuchowych

Wyglada to jak zestaw panzerpussy z ET, ale tu jest jeszcze lepiej - nasza "secondary weapon" to nie marny pistolecik tylko normalny karabin :) A Gucio jest niewiele gorszy od pfa z ET.
Ha Ha Gustav na piechotę? Toć on (wróg) 3 razy cie zabije zanim ty walniesz z gustava.

PostNapisane: 7 kwi 2010, 17:48 

nolft napisał(a):
Ha Ha Gustav na piechotę? Toć on (wróg) 3 razy cie zabije zanim ty walniesz z gustava.

Chyba nie grasz za długo bo nie zauważyłeś ostatniej plagi na publikach. Plaga się nazywa "walimy z Gustava we wszystko co się rusza bo niczym innym nie potrafimy strzelać, a liczy się dla nas wysokie K/D". :D

PostNapisane: 7 kwi 2010, 17:50 

Nie ,nie znam tej plagi,bo gram tylko ze zgranymi ludźmi.

PostNapisane: 7 kwi 2010, 17:57 

nolft napisał(a):
Nie ,nie znam tej plagi,bo gram tylko ze zgranymi ludźmi.

Może Ty grasz ze zgranymi ale ja (i nie tyko ja) gram z tymi co akurat są na serwerze i nie ode mnie zależy czy ktoś jest zgrany czy nie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2