Teraz jest 28 lis 2024, 00:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 kwi 2010, 22:11 

exoriou napisał(a):
Czyli ten moment po reanimacji i tak jest za krótko, więc teraz to już zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że taka spawn-niesmiertelność jest zła.

Dlatego, że w zanim nieśmiertelność się skończy, można w kolesia wydmuchać trochę amunicji i potem zginąć na reloadzie, jak już ktoś pisał. A poza tym można się za takim delikwentem schować xD Powinni to usunąć, a dodać opcję "nie chcę, żeby medyk mnie podnosił i nabijał na mnie punkty jak w mojego trupa celuje stojące za rogiem APC"
I jeszcze nawiązując do wcześniejszych postów, można opróżnić magazynek w sekundę (czasem z kawałkiem), skoro wcześniej połowę niego już umieściliśmy w medyku. A bronie takie jak Colt, USAS, Sajga i parę innych są w zasadzie tak szybkie, jak palec gracza.
Cytuj:
Sorry, ale ja gram na pewno na gorszym sprzęcie (800x600, all low, laptop) i jakoś mam więcej killi. Więc zrzucanie winy na sprzęt jest wg. mnie nie do końca uzasadnione :)

Nawet nie wiedziałem, że da się ustawić 800x600 o.O Muszę spróbować, może będzie normalnie działać wreszcie.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 23:50 

Zdecydowanie powinna być możliwość odmowy reanimacji (hmm, coś jak podpisanie DNR), a tak: padam -> reanimacja -> 40mm pod nogi -> reaniamcja -> m24 -> reanimacja -> itd itp. Medyk +150 a ja tylko frustracja. Po wciśnięciu gotowy do gry powinien znikać znaczek z mapki i z nad denata.

PostNapisane: 17 kwi 2010, 01:49 

Ta gra to w ogóle mega brak mnóstwa podstawowych 'features', wystarczyło by, że nad wskrzeszonym kolesiem by się pokazała jakaś ikonka, czy coś w tym stylu, kiedy jest 'nieśmiertelny' i tyle...

PostNapisane: 17 kwi 2010, 09:33 
Redaktor Battlefield.pl

po kiego wała ta ikonka? niech nie dodają niczego tylko to zniwelują.

PostNapisane: 17 kwi 2010, 11:14 

Ta nieśmiertelność o której jest mowa to chyba ten moment w którym jeśli nas medyk wskrzesi to ekran robi sie jaskrawy.Zdarzyło mi się już tak kilka razy że strzelam do opfora po jego reanimacji i pierwsze serie kul nie robia na nim zadnego wrazenia

PostNapisane: 17 kwi 2010, 22:13 

To jest normalnie jak by to wyglądało, gdy zostanie podniesiony ziom i równocześnie pada zanim jeszcze będzie mógł się poruszyć...
Jak ktoś Cię reanimuje masz blask i nie możesz się ruszać przez 1-2sek, to jest zwykła animacja i pojawienie się w grze po niej...

PostNapisane: 18 kwi 2010, 16:41 

ostatnio zabiłem gościa z granatnika, przeładowuję, widzę, leci medyk czekam aż reanimuje kolege i bum granacik a tu deda tylko medyk. Trochę kitowa sprawa, ale może dobrze że jest taka ochrona i nie dochodzi do żadnych nadużyć.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2