exoriou napisał(a):
Czyli ten moment po reanimacji i tak jest za krótko, więc teraz to już zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że taka spawn-niesmiertelność jest zła.
Dlatego, że w zanim nieśmiertelność się skończy, można w kolesia wydmuchać trochę amunicji i potem zginąć na reloadzie, jak już ktoś pisał. A poza tym można się za takim delikwentem schować xD Powinni to usunąć, a dodać opcję "nie chcę, żeby medyk mnie podnosił i nabijał na mnie punkty jak w mojego trupa celuje stojące za rogiem APC"
I jeszcze nawiązując do wcześniejszych postów, można opróżnić magazynek w sekundę (czasem z kawałkiem), skoro wcześniej połowę niego już umieściliśmy w medyku. A bronie takie jak Colt, USAS, Sajga i parę innych są w zasadzie tak szybkie, jak palec gracza.
Cytuj:
Sorry, ale ja gram na pewno na gorszym sprzęcie (800x600, all low, laptop) i jakoś mam więcej killi. Więc zrzucanie winy na sprzęt jest wg. mnie nie do końca uzasadnione
Nawet nie wiedziałem, że da się ustawić 800x600 o.O Muszę spróbować, może będzie normalnie działać wreszcie.