Teraz jest 24 lis 2024, 15:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 lip 2010, 22:38 

nudne juz te wasze offtopy sie robia :P ale powiem jedno albo i dwa : z Yossarianem raz gralem , nie jest pro jesli chodzi o staty , ale dobrze gra jesli chodzi o taktyke ( ja na odwrot ) z Toba P4v3l nie mialem przyjemnosci zagrac , ale moze kiedys :P serio przestancie juz bo to sie nudne robi kazdy temat = wasza klotnia :P

http://www.ultrasonline.com/ref/KuKaTS/ kliknij prosze raz , a dasz mi 10 tokenow , ktore mi sie przydadza ;)

PostNapisane: 31 lip 2010, 23:15 

Pewnie nawet bym się nie odezwał gdyby znowu nie przyczepił się do mnie ale sam tego chciał i sprawdziłem z ciekawości wiarygodność tego co napisał i wyszło jak wyszło... :twisted: Nie przesadzaj, że w każdym temacie się kłócimy, no może w większości. :lol:

P.S. Ja za to pamiętam, że spotkałem Ciebie kiedyś na Atakamie po mojej stronie ale był to początek rundy i nie zagrałem wtedy więcej jak 3 minuty bo akurat zawiesił mi się całkowicie obraz przy przejmowaniu pierwszej flagi i musiałem wyłączyć grę przez menadżera zadań... :roll:

EDIT
@Poniżej
kukaTS napisał(a):
to moze nadrobimy to ?:D

kukaTS odpisałem Ci na pm żeby nie robić już tutaj śmietnika. :wink:

Ostatnio edytowano 31 lip 2010, 23:45 przez P4V3l, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 lip 2010, 23:22 

to moze nadrobimy to ?:D

http://www.ultrasonline.com/ref/KuKaTS/ kliknij prosze raz , a dasz mi 10 tokenow , ktore mi sie przydadza ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2