Teraz jest 29 lis 2024, 01:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 wrz 2010, 23:05 

Dokładnie panowie, ja z reguły olewam czat. Mogło by go w ogóle nie być. Pisanie tam czegokolwiek mija się z celem bo większość i tak tego nie czyta, a nawet jak czyta to ma to głęboko w .... A pisanie samych bluzgów na czacie tylko żeby napisać sobie bluzg to już w ogóle nie zrozumiałe dla mnie.

PostNapisane: 8 wrz 2010, 23:26 

Sukashi, ten model który podałem kosztuje ok 80zł, a jest dużo lepszy od słuchawek innych firm nawet za 200zł. Z resztą poczytaj o nich w Internecie, a najlepiej przekonaj się "na własnych uszach", bo w sumie tak się powinno testować sprzęt i na tej podstawie wyrabiać sobie o nim opinie.
Ale jeżeli ktoś lubi mieć napis w stylu "pr0 gaming" dla szpanu, a tak naprawdę słaby sprzęt jakościowo to jego sprawa. :lol:

szrama napisał(a):
Czytam jak piszecie o dobrych słuchawkach, ale jeśli ktoś ma zintegrowaną kartę dźwiękową to nawet słuchawki za 300 zł mu nie pomogą w uzyskaniu dobrego dźwięku.

Do słuchawek za 300zł podstawa jest wzmacniacz słuchawkowy. Ogólnie do każdych słuchawek powinien być, bo sama karta nie daje rady ich odpowiednio "napędzić", że tak powiem. Ale do tańszych w sumie wystarczy taki co jest w jakiś zestawach głośników komputerowych z wyjściem na słuchawki. (byle ich nie podłączać bezpośrednio do samej karty, bo wtedy dźwięk będzie zbyt "płytki")

PostNapisane: 8 wrz 2010, 23:41 

szrama napisał(a):
.... A pisanie samych bluzgów na czacie tylko żeby napisać sobie bluzg to już w ogóle nie zrozumiałe dla mnie.

Czasem są przypadki na serwie które są niereformowalne ,prosisz takiego nie przeklinaj a ten swoje i tak dzień w dzień.Wyrzucić szkoda no niech sobie chłopak gra ale po jakiego czorta wypisuje te swoje "przemyślenia" jeszcze żaden mi nie odpowiedział ;)

PostNapisane: 9 wrz 2010, 08:39 

@Adriano47 Bo taki chłopiec ma jeszcze mleko pod nosem i każdy bluzg napisany na czacie sprawia mu ulgę i wyrzucenie nadmiernych emocji spowodowanych wielką frustracją, dlatego że mu nie idzie albo przeciwnik jest za dobry ale z drugiej strony takie zachowanie wywołuje u nas satysfakcje gdy swoją grą doprowadzamy do takiego stanu jakiegoś "mistrza" . :)

Ja zacząłem grać szturmowcem z 870'tką i przez takie cuda jakie z tym się wyprawia, to co rusz pojawiają się jakieś "miłe" docinki na czacie a najzabawniejsze są reakcje snajperów jak dostaną heda z wielkich odległości... :D Fakt, że są strasznie przegięte te bronie ale jest to jednak fajna zabawa pobiegać sobie z nimi. :wink:

PostNapisane: 9 wrz 2010, 10:02 

P4V3l napisał(a):
@Adriano47 Bo taki chłopiec ma jeszcze mleko pod nosem i każdy bluzg napisany na czacie sprawia mu ulgę i wyrzucenie nadmiernych emocji spowodowanych wielką frustracją, dlatego że mu nie idzie albo przeciwnik jest za dobry ale z drugiej strony takie zachowanie wywołuje u nas satysfakcje gdy swoją grą doprowadzamy do takiego stanu jakiegoś "mistrza" . :)

Ja zacząłem grać szturmowcem z 870'tką i przez takie cuda jakie z tym się wyprawia, to co rusz pojawiają się jakieś "miłe" docinki na czacie a najzabawniejsze są reakcje snajperów jak dostaną heda z wielkich odległości... :D Fakt, że są strasznie przegięte te bronie ale jest to jednak fajna zabawa pobiegać sobie z nimi. :wink:

Miałem taką akcję wczoraj,kończyłem M14 i trafił mi się w jednym ze starć "snajper".Chłopak od razu wysnuł tezę że coś u mnie nie tak bo on trafił ze snajperki w korpus i nie zabił a ja zdążyłem strzelić z M14 dwa razy i posłać go do Bozi.Zauważyłem że ludziska nie doceniają tej broni,gdyby miał lunetę snajperki były by zbędne :)

PostNapisane: 9 wrz 2010, 10:59 

wczoraj miałem sytuacje w której aż się prosiło o zaklnięcie. Koło mnie rodził sie taki kolo i non stop mi walił w plecy tak abym miał już "czerwono" admina jak to bywa nie było i gra troche zaczeła mnie doprowadzać do pasji.... Pewnie dziecko miało ubaw po pachy...

PostNapisane: 9 wrz 2010, 12:30 

Adriano47 napisał(a):
Miałem taką akcję wczoraj,kończyłem M14 i trafił mi się w jednym ze starć "snajper".Chłopak od razu wysnuł tezę że coś u mnie nie tak bo on trafił ze snajperki w korpus i nie zabił a ja zdążyłem strzelić z M14 dwa razy i posłać go do Bozi.Zauważyłem że ludziska nie doceniają tej broni,gdyby miał lunetę snajperki były by zbędne :)

Gdyby M14 czy też M1 miały chociaż kolimator to jestem pewien, że 3/4 ludzi na mapie latałoby z tymi pukawkami. :P

PostNapisane: 13 wrz 2010, 18:19 

Nie rozumiem zakazu przeklinania na chat'cie. Postać, którą gram i tak klnie sobie pod nosem, więc zakaz pisania tego samego jest idiotyzmem.

Sama mechanika chat'u, jest natomiast głupia i nie przemyślana. Po tym, jak ktoś coś napisze muszę samemu ją minimalizować, w innym wypadku mam zacieniony ekran w miejscu okna chatu (takie prześwitujące pole).

PostNapisane: 13 wrz 2010, 19:41 

Fardorn napisał(a):
Nie rozumiem zakazu przeklinania na chat'cie. Postać, którą gram i tak klnie sobie pod nosem, więc zakaz pisania tego samego jest idiotyzmem.

Podaj może jakieś powody dla których warto rzucać mięsem na chacie zamiast robić to pod nosem?Czy każdy musi czytać jak ktoś obraża innych w niewybredny sposób bo chyba nie zaprzeczysz że to jest norma na serwach gdzie tego nie pilnują?

PostNapisane: 13 wrz 2010, 20:11 

A jaki sens ma przekleństwo? Większość osób używa wulgarnych słów, aby hmm... podkreślić, wyhiperbolizować, to co ma do powiedzenia. Zresztą zbytnio mnie to nie obchodzi. Nie jestem na tyle wrażliwą emocjonalnie osobą, aby zwracać na to uwagę.

We wcześniejszej wypowiedzi chodziło mi o konflikt zakazu wulgaryzmów na chat'cie, a ich obecność w dialogach postaci. Jakby nie było, w tej grze co chwilę pada niecenzuralne słowo - nie przesadzajmy. Raczej bardziej "doskwiera" Wam (czyt. wrażliwym osobom^^) k*rwowanie w głośnikach niż parę literek 8ką w małym prostokącie.

PostNapisane: 13 wrz 2010, 20:15 

Wybacz wydawało mi się że chodziło Ci ogólnie o przekleństwa wszystkie bo tak można było to zrozumieć :wink:
Po prostu jestem przeciwny gdy ktoś ewidentnie traktuje chat jako miejsce na spam bluzgami na wszystko dookoła.

PostNapisane: 13 wrz 2010, 22:14 

Fardorn napisał(a):
Większość osób używa wulgarnych słów.

Z wiekiem się z tego wyrasta.

PostNapisane: 13 wrz 2010, 22:23 

Z układania czyiś postów pod siebie, także powinno się wyrosnąć. Czytanie ze zrozumieniem również się kłania.

PostNapisane: 13 wrz 2010, 23:20 

Czemu wymiana argumentów zazwyczaj kończy się tu jakimś konfliktem :wink:

PostNapisane: 13 wrz 2010, 23:22 

Fardorn napisał(a):
Z układania czyiś postów pod siebie, także powinno się wyrosnąć. Czytanie ze zrozumieniem również się kłania.

Owszem masz problem z czytaniem. Przeczytaj jeszcze raz posta i może zrozumiesz, a jak nie to jeszcze raz i tak kilka razy. Szukasz jakiejś zaczepki? Radzę też wstrzymać się z publicznym obrażaniem innych, skoro nie zrozumiało się o co chodziło autorowi posta. Ale wiem internet jest anonimowy i każdy czuje się pewnie w sieci.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2