Teraz jest 21 lis 2024, 22:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lut 2011, 01:20 

dzis po kilkumiesiecznej przerwie w grze wlaczam gre podpinam sie po pierwszy lepszy serwer a tu mi wyskakuje ze jestem z PL i nie moge grac. Bardzo to mnie irytuje. Poczułem sie jak murzyn na polskim targu:D. Ciekawe co na to EA pewnie niewiele ale moze znajdzie sie na to jakis paragraf

PostNapisane: 12 lut 2011, 01:24 

Przyszło mi teraz do głowy jedno skojarzenie - selekcja w klubach. Właściciel uprawnia swoich pracowników do arbitralnego niewpuszczania ludzi.

PostNapisane: 12 lut 2011, 09:56 

złe porównanie, EA zabrania takich rzeczy, a PL prawo nie zabrania selekcji na bramkach.

PostNapisane: 13 lut 2011, 23:54 

... i dziwić się, że Polaków z serwerów wywalają -> http://www.youtube.com/watch?v=eEMihSBgHnk :? :roll:

PostNapisane: 14 lut 2011, 00:01 
Zbanowany

No coz, ja podejme kroki, zeby ich pobanowac u Nas, mam nadzieje, ze inni wlasciciele serwerow postapia podobnie - oprocz tego - trzeba sprawdzic czy nie mozna wykolejencow na pregierz wrzucic...
Obrazek

PostNapisane: 14 lut 2011, 12:06 

Sprawdzałem u siebie i ta ekipa u nas nie gościła. Jak zagoszczą nawet nic nie robiąc to na podstawie filmiku wniose o perma dla kretynów.

PostNapisane: 14 lut 2011, 13:20 
Redaktor Battlefield.pl

Pierwsza odpowiedź, czekamy na więcej:
Kod:
Witam serdecznie,
Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts.
Przekazałam dane do właściwego działu, jeszcze raz dziękuję za zgłoszenie.
Przepraszam za niedogodności.
Pozdrawiam.

PostNapisane: 15 lut 2011, 00:33 

elcidx napisał(a):
Pierwsza odpowiedź, czekamy na więcej:
Kod:
Witam serdecznie,
Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts.
Przekazałam dane do właściwego działu, jeszcze raz dziękuję za zgłoszenie.
Przepraszam za niedogodności.
Pozdrawiam.

Czyli mówiąc inaczej - nic, czekamy dalej.

A propos kolesi z filmiku - obawiam się, że głupota nie zna granic ani narodowości. Tacy sami "zabawni" kolesie trafią się pewnie i w innych częściach globu. Tyle, że akurat nasi nagrali poradnik.

PostNapisane: 15 lut 2011, 00:49 

Robią z siebie idiotów mając tego świadomość i do tego jeszcze publicznie,niechybnie zrobią karierę na wiejskiej...

PostNapisane: 15 lut 2011, 13:22 

Proponuje zapomnieć o złudzeniach że EA cokolwiek zrobi w takich sprawach(kicki za narodowość czy inne kretyńskie łamanie "przepisów" ustanowionych przez EA)na zagranicznych forach ludzie piszą dokładnie to samo i też mają kicki za takie coś i też odpowiedź jest że dziękują za zainteresowanie i blabla i nic dalej się nie dzieje,mają kasę za wynajem serwa to leją na to co się tam dzieje,ważne ze kasa jest

PostNapisane: 15 lut 2011, 14:04 

gdzies czytalem na forum ze gosciu zreportowal taki serwer i pozniej bez problemu wchodzil na niego takze jednak jakos mozna

PostNapisane: 15 lut 2011, 18:39 

Nie jestem nacjonalistą, ale Niemców nie lubię - za wojnę, za szczekanie, za zarozumiałość - nie ważne dlaczego - nigdy jednak pierwszy nie rzucę w mięsem w Niemca, bo wiem, że mój brak sympatii do nich jest po prostu na niskim poziomie i staram się dla każdego być miły.
Spotkałem się jednak wielokrotnie z wyzywaniem mnie od "polen sheisse" (sorry za orty, nie mówię po niemiecku) zupełnie bez powodu - zazwyczaj nazwanie ich w rewanżu Hitler Jungen zamyka im paszczę. (A co? Niech noszą znamię krwi przelanej przez ich przodków).

Moje zdanie w tym temacie jest takie, że każdy ma prawo decydować, kto gra na jego serwerze za który płaci. Jeśli Niemcy blokują Polaków, to my możemy blokować i ich. Inna sprawa jest jednak taka, że większość serwerów na liście jest w większości niemiecka. Z chęcią pograłbym na polskich, brytyjskich, francuskich, ale tych jest niewiele.

PostNapisane: 15 lut 2011, 21:11 

WindomEarle napisał(a):
Inna sprawa jest jednak taka, że większość serwerów na liście jest w większości niemiecka. Z chęcią pograłbym na polskich, brytyjskich, francuskich, ale tych jest niewiele.

Prawdopodobnie mieszkasz w Polsce więc wyszukiwarka serwerów w grze wyszukuje Ci te z najniższym pingiem a że Niemcy są bliżej to automatycznie wyświetla CI na samej górze te niemieckie (czyli low ping). Jak się uprzesz to możesz znaleźć sporo angielskich serwerów ale gra na nich nie będzie tak komfortowa. Powiem więcej jak chcesz to możesz sobie znaleźć serwer w Australii ale pewnie i tak Cię wywali za zbyt wysoki ping. Ale ze swojego doświadczenia wiem że jest dużo serwerów w Holandii, Danii czy nawet rosyjskich (nawet francuskie miewają przyzwoite pingi) gdzie można spokojnie pograć jak tak bardzo chcesz omijać niemieckie serwery.

PostNapisane: 15 lut 2011, 22:21 
Zbanowany

WindomEarle napisał(a):
...Nie jestem nacjonalistą, ale Niemców nie lubię... ....=Jeśli Niemcy blokują Polaków, to my możemy blokować i ich...

:lol:
Gratuluje pogladow i metod 'tworczych'...

PostNapisane: 15 lut 2011, 22:32 

WindomEarle napisał(a):
Nie jestem nacjonalistą, ale Niemców nie lubię - za wojnę, za szczekanie, za zarozumiałość - nie ważne dlaczego - nigdy jednak pierwszy nie rzucę w mięsem w Niemca, bo wiem, że mój brak sympatii do nich jest po prostu na niskim poziomie i staram się dla każdego być miły.
Spotkałem się jednak wielokrotnie z wyzywaniem mnie od "polen sheisse" (sorry za orty, nie mówię po niemiecku) zupełnie bez powodu - zazwyczaj nazwanie ich w rewanżu Hitler Jungen zamyka im paszczę. (A co? Niech noszą znamię krwi przelanej przez ich przodków).
Kolor skóry, rasa, kraj pochodzenia to nie są czynniki określające czyjś charakter. Mi tam zwisa, czy ktoś jest czarny, żółty czy zielony, Niemiec, Żyd czy Rosjanin.

Tak swoją drogą:
WindomEarle napisał(a):
ale Niemców nie lubię - za wojnę
Tych Niemców, którzy o wojnie dowiedzieli się dopiero z książek też nie lubisz?

WindomEarle napisał(a):
Moje zdanie w tym temacie jest takie, że każdy ma prawo decydować, kto gra na jego serwerze za który płaci. Jeśli Niemcy blokują Polaków, to my możemy blokować i ich. Inna sprawa jest jednak taka, że większość serwerów na liście jest w większości niemiecka. Z chęcią pograłbym na polskich, brytyjskich, francuskich, ale tych jest niewiele.
W praktyce jest tak, że Polacy nie mogą sobie zagrać na jakimś serwerze tylko dlatego, że Niemcom podpadło jakieś gówniarstwo, które akurat musiało być z Polski. Czemu np. ja mam odpowiadać za czyjeś zachowanie? Moja wina, że urodziłem się w tym samym kraju lub mam takie IP, a nie inne?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2