Teraz jest 28 lis 2024, 10:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy patch
PostNapisane: 28 kwi 2010, 03:00 

z poprzednich części BF, Medyk był główną klasą którzy grali dosłownie wszyscy, karabinki szturmowe + apt + defi... Standardowe EQ. Co dawało na sparach samych medyków. Jako że tutaj medyk wygląda strasznie grubo... + ma m60. Podziękowałem tej klasie. Ale jak widać m60 robi za Ak-101 z BF2 oraz Scara 11 oraz Krylov FA-37 ale z dodatkiem amunicji-.-.
Albo dadzą medykom AN-94 bez granatnika oraz inne bronie. Bo mi się bardziej CKMy kojarzyły z wsparciem a nie leczeniem. Gdzie taki grubas biega z apteczką?-.-....xDDDD No cóż ale to ich krok:D Mi odpowiada. GL mi zredukowali,ok ale polepszyli AN-94 oraz "chyba" AEK. Lecz M60 nadal robi za snajperke....xDD

PostNapisane: 28 kwi 2010, 07:47 
Zbanowany

bo w sumie powinna byc dodatkowa klasa z m60&podobne guny i ammo<-wtedy mielibysmy wsparcie, czy cos w tym guscie bylo by przydatne. Medyk wiekszy asortyment broni lekkiej<-a nawet super speed perk<-ale dzialajcy powiedzmy 2-3 sekundy raz na kilka minut.

albo niech dice/ea ustawia budki z cola i prezerwatywami w bazach, zeby mozna bylo sie doladowac i poczuc bezpiecznie :lol: <- mam na mysli ammo i med boxy ;) i zwolni meda z bycia medem a asfalt z obowiazku noszenia ammo ;) <-ale to chyba kiepski pomysl...

PostNapisane: 28 kwi 2010, 09:16 

_CuBe_ napisał(a):
ptaku71 napisał(a):
No niestety, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie płakał że bronie są niebalansowane. Jakby DICE/EA słuchało tych graczy, to każda klasa miała by 7 takich samych gunów, tylko inaczej by brzmiały i wyglądały. Pewnie wtedy też by narzekali - że celowniki są różne albo, że odgłos strzału jest głośniejszy i nie słychać jak ktoś chodzi. :mrgreen:

Jezu, Ty nie wiesz, co piszesz... Popatrz sobie na bronie medyka. 2/3 sa takie same, a tylko wyglad inny. I wlasnie, gdyby EA/Dice sluchalo graczy, to by na dobre grze wyszlo.

1. Nie jestem Jezu tylko Ptaku :?
2. G3 strzela DOKŁADNIE tak samo szybko jak M60, m249 ma DOKŁADNIE taki sam magazynek jak reszta lmg, MG36 ma wbudowany celownik jak KAŻDY lmg, i td itp. Ja widzę spore różnice.
3. Jakby słuchało graczy to co miesiąc nerfowali by kolejną broń, bo było by paszczenie, że coś teraz znów jest "za dobre".
4. Pozdrowienia dla Wrocławianina :)

PostNapisane: 28 kwi 2010, 11:59 

Lailonn napisał(a):
Sytuacja gdy ja z AN i lunetką 4x ledwo widzę wroga na horyzoncie a ten mnie krótką serią z M60 czy innej zabaweczki kosi niczym strzelec wyborowy to jakieś nieporozumienie. .

Wierz mi, ostatnio pograłem trochę z AN-94 z 4x celownikiem i niewielu medyków z M60, również z takimi celownikami, miało zbyt duże szanse. No ale racja, przed patchem siedziałem w jednym budynku przez pół rundy i rozwalałem snajperów z górki na Port Arica z M60. Gdy zobaczyłem, że statsy to 20/3, wyszedłem. Nudno się zrobiło, cholercia. Teraz M60 już nie używam, zdecydowanie nie podoba mi się po aktualizacji.

PostNapisane: 28 kwi 2010, 12:45 

Ja żałuję, że skiepścili G3. Nikt nic to niej nie miał, bo nie była jakaś wystrzałowa, a mimo to teraz gra się nią trochę niewygodnie. Podobnie z resztą jak XMG8.

PostNapisane: 28 kwi 2010, 13:41 

voodka napisał(a):
Może po prostu grasz na tych serwerach z Antarktydy, które można wybrać :P

Ej... na tych ustawieniach wyszukuje mi serwery we Francji, a ping waha się od ~40 do ~100 :D

btw: też macie czasem taki problem z moździerzem, że jak się namierza cel, i ktoś do was strzeli, albo jest jakaś rozpierducha i ekran się trzęsie, to mortar się blokuje, i nie można go już używać? To w sumie jest problem od premiery, ale dopiero teraz zaczął mnie poważnie irytować...

PostNapisane: 28 kwi 2010, 16:54 
Zbanowany

w zyciu warszawy nie widzialem 'pinga' ~40 w bc2!

edit: chodzi mi o ping gracza, podczas rogrywki;

Ostatnio edytowano 28 kwi 2010, 18:19 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 28 kwi 2010, 17:32 

Szczerze, to mi nie przeszkadza to, że medycy mają LKM'y. Ta klasa tak na prawdę powinna się nazywać "support".
Mam nadzieję, że oni poprawią coś w następnym patchu, bo na razie to AN-94 jest za silne :/

PostNapisane: 28 kwi 2010, 17:38 

[Yossarian] napisał(a):

Serwer z pingiem 43 nie raz widziałem. Gorzej z graczami, zazwyczaj >100, ale serwery chyba je zawyżają.

PostNapisane: 28 kwi 2010, 17:41 

Szynszyl napisał(a):
Szczerze, to mi nie przeszkadza to, że medycy mają LKM'y. Ta klasa tak na prawdę powinna się nazywać "support".
Mam nadzieję, że oni poprawią coś w następnym patchu, bo na razie to AN-94 jest za silne :/

Zasilne nie zasilne najwazniejsze, ze chopaki moga sobie punkty nabic :)
A co do serwerow to ponoc takie sluchy byly, ze zawyzaja ale ja w to watpie. Wchodze na serwer 63ping w grze mam ok 180 i faktycznie czuje sie jakbym tyle mial :/
Kolejny plus dla BC2 :)

PostNapisane: 28 kwi 2010, 18:02 

voodka napisał(a):
[Yossarian] napisał(a):

Serwer z pingiem 43 nie raz widziałem. Gorzej z graczami, zazwyczaj >100, ale serwery chyba je zawyżają.

Pingi do serwerów moim zdaniem gra pokazuje (w wyszukiwarce) prawidłowo, dopiero po wejściu do gry coś zaczyna przekłamywać wyniki bo z mojego kilkuletniego doświadczenia wiem, że mając ping powyżej 150 nie da się komfortowo grać czy nawet celnie strzelać. No chyba że to jest jakaś specjalna skala DICEping którą, żeby obliczyć należy podzielić szybkość łącza przez długość kabla myszki i pomnożyć przez pierwiastek kwadratowy odległości (mierzonej w calach) czubka głowy do gniazdka do którego jest podpięty monitor a następnie dodać liczbę określającą ilość narożników naszego pokoju.

PostNapisane: 28 kwi 2010, 18:27 

Jeszcze za bety DICE powiedziało, że te wartości w grze nie są pingiem. Nie wiem jakim cudem jeszcze ktoś to wałkuje.

Mondello napisał(a):
Wchodze na serwer 63ping w grze mam ok 180 i faktycznie czuje sie jakbym tyle mial :/

:lol:

PostNapisane: 28 kwi 2010, 18:56 

Equilibrium napisał(a):
Jeszcze za bety DICE powiedziało, że te wartości w grze nie są pingiem. Nie wiem jakim cudem jeszcze ktoś to wałkuje.

Może dlatego, że jak oglądasz tabelkę z wynikami to jest tam kolumna z napisem PING. Albo więc jest to ping tylko wartości są błędne albo nie wiadomo po co DICE nazwało tak kolumnę której wartości nie są pingiem, co tym samym stawia pytanie jakim cudem programiści stworzyli taką grę skoro nawet nie potrafią prawidłowo nazwać wartości wyświetlanych przez ich własną grę.

PostNapisane: 28 kwi 2010, 19:12 

ptaku71 napisał(a):

2. G3 strzela DOKŁADNIE tak samo szybko jak M60, m249 ma DOKŁADNIE taki sam magazynek jak reszta lmg, MG36 ma wbudowany celownik jak KAŻDY lmg, i td itp. Ja widzę spore różnice.
3. Jakby słuchało graczy to co miesiąc nerfowali by kolejną broń, bo było by paszczenie, że coś teraz znów jest "za dobre".
4. Pozdrowienia dla Wrocławianina :)

2. Bardziej chodzilo mi o dmg, celnosc, etc.
3. Wlasnie powinni nerfic czesciej, bo w koncu znalazlby sie zloty srodek.
4. I dla Ciebie rowniez ;-)

PostNapisane: 28 kwi 2010, 20:43 

AN-94 jest za silne ? boże co za nooby . Balans broni już jest w miarę dobry niech tylko poprawią fps i inne uporczywe zdarzenia.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2