Teraz jest 1 gru 2024, 01:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy patch
PostNapisane: 1 maja 2010, 23:57 

Nie chciałbym być nie grzeczny kolego ale wykreowałeś się tu trochę negatywnie więc może już nie brnij dalej.500 dog tagów to całkiem nieźle ale przy 3000 kili tylko no cóż nie wymiatasz już tak mocno jakbyś chciał chyba.

PostNapisane: 2 maja 2010, 00:41 

Za to mi sie wydaje, ze nie macie na kim wyladowac swojej frustracji, ktorej zrodlem jest nowy patch. Jak nie mozecie ubic nikogo nozem, to go po prostu nie uzywajcie. W ogole mam takie wrazenie, ze uzywanie noza jest uznawane za jakies mega pr0... A co do ciaglego "chwalenia" sie Yossariana iloscia zabitych knifem, to mu sie nie dziwie. Po prostu spamem odpowiada za spam i skonczcie w koncu te glupia dyskusje, bo to nie ma sensu.

PostNapisane: 2 maja 2010, 03:18 

A moim zdaniem przypieprzyliście się do kolesia który narzeka na idiotyzmy tej gry i ma w tym momencie racje bo teraz praktycznie nie opłaca się knife'a używać.
Kiedyś też dość sporo go używałem ,ale teraz to jest dość spore ryzyko bo szansa upierdzielenia kolesia wynosi coś koło 30 procent.
Tak na marginesie przypominam ze ten nóż to on jest metalowy a mam wrażenie nie raz ze już prędzej zadźgał bym chyba plastikowym:D.

Zresztą walić bc2 bo bez obrazy ale ta gra ssie.Nie dość że od jakiegoś czasu od 20 do 24 nie mogę się zalogować (co dla kogoś kto gra w klanie oznacza koniec gry) to jeszcze nudzi jak diabli:O.

Wracam do quake live / q3 cpma.I czekam na bf3 bo ten bc2 to żenujący port.

Swoją droga jak bf3 zrobią tak samo zrypany jak bc2 to ....

PostNapisane: 2 maja 2010, 09:36 

miec nadzieje ze nie...ale fulgrim prawisz dobrze z tym quakem:))

PostNapisane: 2 maja 2010, 11:06 

Fulgrim7 napisał(a):
Zresztą walić bc2 bo bez obrazy ale ta gra ssie.Nie dość że od jakiegoś czasu od 20 do 24 nie mogę się zalogować (co dla kogoś kto gra w klanie oznacza koniec gry) to jeszcze nudzi jak diabli:O.

Wracam do quake live / q3 cpma.I czekam na bf3 bo ten bc2 to żenujący port.

Ja powiem tak: zawsze znajda sie malkontenci i nie dogodzi sie wszystkim !!! Nie bylo patcha zle jest patch tez zle , niedopatrzyli pewnych bug'w i zapewne wypuszcza nastepny aby bylo jeszcze lepiej. Dobrze ze jest wsparcie techniczne ze strony DICE i nie olewaja problemow i uwag graczy , znam wiele platform gdzie wypuscili na rynek swoje wypociny i potem mieli graczy w d.... bo liczylo sie tylko aby byla rekordowa sprzedaz a co za tym szlo money na konto np: CoD:MW 2 , Wolfenstein itd. A co do knife to zmiana nastapila tylko pod namowa graczy wiec pretensje mozeci miec do tych co zglosili ten problem :mrgreen:

Ps: Jesli ci sie nie podoba mozesz wracac do QL moge ci tylko zyczyc powodzenia skoro ci ta platforma odpowiada :wink:

PostNapisane: 2 maja 2010, 11:42 

@Yossarian:
Aha, czyli to, że masz inną klawiaturę, zwalnia Cię od obowiązku pisania normalnych postów? :)
Sorry, ale twoje posty są po prostu chaotyczne i bardzo ciężko je przeczytać. Zamiast pisać normalnie, tak jak ja albo większość forumowiczów, to piszesz tak:
Jestem / fajny, ale wiecie, to nie to samo -> lepiej/ być niefajnym -> 500 dogtagów -> kolega :D
Sorry, ale musiałem się do tego przyczepić, bo nie cierpię Twoich postów.
Przechwałki też nie są zbyt dobre, ale on po prostu odpowiada ludziom, którzy twierdzą, że się nie da kogoś zabić nożem.

PostNapisane: 2 maja 2010, 11:46 

Ja mam wrażenie, że to coś patch R10 do serwerów coś namieszał. Problemy z nożem mam bardzo sporadycznie ale zdarzyło mi się ze dwa razy, że na jednym z serwerów (niemiecki i francuski o ile dobrze pamiętam) za chiny ludowe nie mogłem porządnie trafić. Czasami też mam wrażenie że moja postać zaczyna zwalniać i rusza się jak mucha w smole. Nie mówię tu o typowych lagach gdzie zaczynam iść i po chwili teleportuję się parę metrów wcześniej tylko o najnormalniejszym spowolnieniu żołnierza. Wracając do nożyka to dziś rano grałem na G4G.pl CQ hosted by Gamesnet.pl [4] i bez problemów zdobyłem 10-12 DT bez żadnych zrytych sytuacji gdzie tnę kolesia a on tylko się kłania jak prawdziwy dżentelmen i stoi dalej.

PostNapisane: 2 maja 2010, 13:40 

Z ta kamizelka i nozem to moze byc prawda. Ostatnio zmienilem setup i biegam z kamizelka i odrazu zdarzyło sie ze typ chcial mnie skosowac i walnal we mnie kilka razy az go w koncu zobaczylem kątem oka no i go zabilem.

PostNapisane: 2 maja 2010, 13:46 

Wo1v3rin3 napisał(a):
A co do knife to zmiana nastapila tylko pod namowa graczy wiec pretensje mozeci miec do tych co zglosili ten problem :mrgreen:

Ooo a to ciekawe! A może jakieś źródło,miejsce gdzie wpisywali swoje żale gracze zniechęceni skutecznością noża? : DD

Malkontenctwo ? Przeczytaj sobie jakąś definicję najpierw zanim napiszesz.Wiem wiem trudne słowo.Miałeś prawo walnąć faila.Uważasz że np. całkowita nie możność grania w określonych godzina i wkur..wkurzenie tym to malkontenctwo? A Może po prostu bronisz swojej religii? I masz problem z każdym kto krytykuje bc2?

lexoo napisał(a):
Ja jestem ciekaw po co ruszali G3. Ta broń jest bardzo mocna i celna w 'realu', na dodatek ma mały magazynek. W grze była idealnie zbalansowana, przecież nikt nie narzekał na tą broń...

Jak to wcześniej powiedziano :
A co do g3 to zmiana nastapila tylko pod namowa graczy wiec pretensje mozeci miec do tych co zglosili ten problem :mrgreen:

hahahaha xD

A tak serio to na prawdę nie warto sugerować się tym co jest w realu.Poprzez wszystkie snajperki,karabiny szturmowe itd.
Chyba największym odstępstwem od realizmu jest właśnie dmg.To nie przeszkadza ale argumenty w stylu "coś jest w realu" kompletnie nie pasują.Ale co do reszty masz rację,g3 nie powinna być nerfiona bo była naprawdę dobrze zbalansowana.To samo tyczy się abakana.Pomimo że z nim gram to ta broń była naprawdę dobra już poprzednio, a teraz im więcej z nią gram tym bardziej czuje że jest imba. Zdejmowanie 2 seriami snajperów z drugiego końca mapy przestaje być zabawne bo przestało być jakimkolwiek wyzwaniem.
Poza tym jestem ciekawy dlaczego nie usunęli tarczy po revive.Z tego co pamiętam obiecywali to co mnie wielce uradowało.A tu klops.

PostNapisane: 2 maja 2010, 13:47 

Jeżeli chodzi o nóż, to raczej nie. Ja nie gram z kamizelką i gościu kiedyś nie mógł mnie zabić kosą.

PostNapisane: 2 maja 2010, 14:12 

Szynszyl napisał(a):
Jeżeli chodzi o nóż, to raczej nie. Ja nie gram z kamizelką i gościu kiedyś nie mógł mnie zabić kosą.

Zgadzam się ,dzis w trybie HC jeden kolega mnie kroił chyba ze 3 razy a kamizelki nie miałem, powiem tylko że to jego wynieśli na szczęście bo teraz wiem że to nie tylko pech że i ja nie mogłem kogoś trafić :D

PostNapisane: 2 maja 2010, 14:21 

Po tym patchu framerate się pogorszył u mnie i spadki które były odczuwalnie z reguły przy ataku, obronie MC teraz występują przy każdej gęstszej wymianie oraz czasem spada czułość sterowania i ganianie jak w smole :?: Powiem, że komfort zabawy mocno spadł i mimo usprawnieni w starszej numeracji z irytującym nożem, M60 itd. grało mi się lepiej :(

PostNapisane: 2 maja 2010, 15:43 

nóż zwalili i to fakt , ja jak nie uda mi się 1 cięciem zabić kogoś od razu zmieniam na pistolet albo co tam mam pod ręką i zabijam proste.
A sam patch napsuł coś w kodzie gry i wydaje się być mniej stabilna jeżeli chodzi o stabilność połączenia z serwerami, ale to tylko moje zdanie.
No dobra Yoss się chwali kilami z noża ,ale zanim któryś zacznie na niego narzekać to dobijcie takie staty klls/knife kills jak on ma i później płaczcie.

PostNapisane: 2 maja 2010, 16:08 

a mnie ciągle wnerwia brak solidnego wsparcia do grania w ligach

PostNapisane: 2 maja 2010, 16:31 
Zbanowany

dzieki Perley<- wlasnie o to mi chodzilo... bo na jeden noz w moich plecach przypada okolo 10 w tylkach wrogow... dlatego bronie swojego zdania, poniewaz wiem o czym pisze z DOSWIADCZENIA!
noz jest zrypany, ale nie tak jak inne fragmenty gry/fps np.../

ps Wo1v3rin3 ma 100% slusznosc co do malkontenta...
psps dochodze do konkluzji http://pl.wikipedia.org/wiki/Konkluzja , ze gra ta powinna byc sprzedawana za okazaniem dokumentu potwierdzajacego pelnoletnosc...

Ostatnio edytowano 2 maja 2010, 18:42 przez [Yossarian], łącznie edytowano 4 razy

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2