Wo1v3rin3 napisał(a):
A co do knife to zmiana nastapila tylko pod namowa graczy wiec pretensje mozeci miec do tych co zglosili ten problem
Ooo a to ciekawe! A może jakieś źródło,miejsce gdzie wpisywali swoje żale gracze zniechęceni skutecznością noża? : DD
Malkontenctwo ? Przeczytaj sobie jakąś definicję najpierw zanim napiszesz.Wiem wiem trudne słowo.Miałeś prawo walnąć faila.Uważasz że np. całkowita nie możność grania w określonych godzina i wkur..wkurzenie tym to malkontenctwo? A Może po prostu bronisz swojej religii? I masz problem z każdym kto krytykuje bc2?
lexoo napisał(a):
Ja jestem ciekaw po co ruszali G3. Ta broń jest bardzo mocna i celna w 'realu', na dodatek ma mały magazynek. W grze była idealnie zbalansowana, przecież nikt nie narzekał na tą broń...
Jak to wcześniej powiedziano :
A co do g3 to zmiana nastapila tylko pod namowa graczy wiec pretensje mozeci miec do tych co zglosili ten problem
hahahaha xD
A tak serio to na prawdę nie warto sugerować się tym co jest w realu.Poprzez wszystkie snajperki,karabiny szturmowe itd.
Chyba największym odstępstwem od realizmu jest właśnie dmg.To nie przeszkadza ale argumenty w stylu "coś jest w realu" kompletnie nie pasują.Ale co do reszty masz rację,g3 nie powinna być nerfiona bo była naprawdę dobrze zbalansowana.To samo tyczy się abakana.Pomimo że z nim gram to ta broń była naprawdę dobra już poprzednio, a teraz im więcej z nią gram tym bardziej czuje że jest imba. Zdejmowanie 2 seriami snajperów z drugiego końca mapy przestaje być zabawne bo przestało być jakimkolwiek wyzwaniem.
Poza tym jestem ciekawy dlaczego nie usunęli tarczy po revive.Z tego co pamiętam obiecywali to co mnie wielce uradowało.A tu klops.