XtrAbtar napisał(a):
kukasek napisał(a):
M95 na kompie jest bezużyteczne...
Oczywiście według Ciebie.
Tak, według mnie. Jakiś problem? Chyba nie załatwisz mi bana za mówienie co myślę? Jak nie masz co pisać to nie trolluj. Albo podejmij normalną dyskusję, bo na razie to ja podałem coś na poparcie swojego zdania, a Ty tylko nabiłeś posta (tak, posty typu "gol wymiata"; "a ja wolę moją mamę"; "a ja red dota" to nie dyskusja, tylko pustosłowie. ARGUMENTY to dyskusja). A teraz wróćmy do tematu.
@Lamayer
Nie sprawdzałem szczerze mówiąc w grze ze stoperem i tamtego posta pisałem na czuja, ale jeśli wierzyć wujkowi Google, to:
SV98 jest najszybsze: max 37 strzałów na minutę, 4.8 sek zmiana magazynka
M24: max 36 strzałów/min, 5.0 sek zmiana magazynka
GOL: max 33 strzały, 4.8 sek zmiana magazynka.
Co czyniłoby SV98 najszybszym w grze, za nim jest M24 i GOL jako ostatni, szybszy tylko od M95 (26 strzałów/min). I tak każdy będzie używał tego co lubi (i dobrze, bo warto się przyzwyczaić do spadku pocisku, w każdej jest trochę inny). GOL najcelniejszy, SV najszybszy, a M24 ma chyba najlepszy celownik. M95 wyróżnia się obrażeniami i niewielkim spadkiem pocisku, ale podtrzymuję swoją opinię: lepiej do śmigieł grzać ze stacjonarnych pelotek, czołgów i ciężarówek, a na piechotę bardziej przydaje się szybsza broń.
A skoro jedynym ratunkiem przed śmigłem jest czasem snajper z M95, to równie dobrze może to być snajper na działku stacjonarnym.