Orenos napisał(a):
Markus , jeśli ty mówisz , że to kicha , ponieważ nie ma czołgania dla snajpera to naprawdę , żal mi ciebie... naprawdę nie rozumiem takiego flame'u , snajper jest bez porównywalnie silniejszy/mocniejszy jako klasa niż w BF 2 , ale nieeee, trzeba na coś ponarzekać ... znając życie ta twoja flanka to był środek ulicy ;p
PS.Taaaa , godzinę próbowałeś się połączyć

U mnie max zajęło 3 minuty , ale toooo tyle czasu , że hej co nie ? A bc 2 do queka / coda nie porównuj jak nie grałeś ,bo tylko z siebie idiotę robisz .Ja mam ponad 150 h przegranych w MW 2 , w jedynkę ponad 200 h , o wcześniejszych częściach i quaku nie wspominając i mogę powiedzieć ,że gówno prawda te twoje spostrzeżenia o tym jaki to bc 2 jest podobny do tych gier

Jak już chcesz naprawdę podyskutować o tym jak to nowy bf jest podobny do c&q to daj przynajmniej jakieś argumenty dobre , bo tak z dupy to każdy może hasłem rzucić ...
W czystego BF2 grałem moze pare miesiecy, góra rok - reszta w mody zwłaszcza AIX mi sie podobał, gdyby miał grafikę taką jak BC2 to była by to gra moich marzeń.
Co do gry w MW to łączny czas jaki grałem w tą gre to 17 dni 2 godziny i 53 minty

co daje 411 godzin - dwa razy wiecej niz ty

W q1 2 i 3 tez kiedys grałem sporo, po drodze prawie wszystkie mohy i cody i BFy -
wiec porównanie mam. I o ile BF zawsze traktowałem jako gre ambitniejszą to CODy MOHy przypominają Quaka - liczą sie tylko szybkie palce. I własnie dlatego sie wkurzyłem, bo jak chciałem pograc w jakąs dynamiczna gierke to odpalałem COD a jak w cos spokojniejszego, to był zawsze BF1942 DC lub FH, a potem BF2 i FH, PoE lub AIX .
A teraz nie ma juz zadnej alternatywy, wszystkie gry z tego gatunku to naparzanki i tyle.
tu masz np moje dane z BF2
http://bf2s.com/player/85322604/ ps jak znam zycie to w BAD COMPANY 2 będe grał, bo jakos po pracy od czasu so czasu odstresować sie trzeba. Ale uwazam ze kazdy ma prawo napisac co mu sie nie podoba , w koncu tytuł tego watka to
wasze wrazenia - moje są takie a nie inne i tyle. A jak juz napisałem wyżej podstawy do oceny mam bo w te gry sporo grałęm