Teraz jest 24 lis 2024, 16:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lip 2010, 12:55 

sys napisał(a):
Ev0 napisał(a):
Dodam ze załozyłem team ale na daszku bylem caly czas sam.

a oni maja to w dupie i latają jak idioci zamiast się zespawnować na tobie :omg: .

Tia wlasnie-siedze na daszku i licze ze ktorys luka na minimapke... zwlaszcza ze wskoczyc niezauwazenie z helki na daszek nie jest tak łatwo i utrzymac sie tam dluzej niz 10 min... :roll:
Za pierwszym razem sie nie skapowali ale jak juz raz cie zdejma z daszka to nastepny taki skok jes malo realny-pilnują juz pozniej :D

PostNapisane: 3 lip 2010, 13:25 

Przemknąłem niezauważony przez mocną obronę, podłożyłem m-com, zabiłem z 40mm + seria z auga 5 typa spamujących CG/40mm na atakujących (valdek, 3 baza). Zostałem "from behind shooting noobem" bo nie ustawiłem się grzecznie na linii zmasowanego ognia jak reszta, rozwaliłem m-coma, i zrobiłem spawn pointa dla teamu.

/offtop

Niezły patent na przełamanie obrony, w zgranym teamie: 2 teamy po 3 osoby, jak jednemu graczowi uda się flanką przejść na tyły to siedzi cicho i kampi. Drużyna się spawnuje, a druga drużyna jak tylko jeden zginie przenosi się do temu na tyłach i po spawnie wraca do swojego teamu, robiąc spawn dla reszty. Jak to zrobić szybko i sprawnie to desant lepszy niż specnaz 8)

Nie sądzę, żeby był to cheat/glitch, nigdzie nie jest zabronione doraźne zmienianie teamu.

/offtop

PostNapisane: 3 lip 2010, 15:12 

ptaku71 napisał(a):
Nie sądzę, żeby był to cheat/glitch, nigdzie nie jest zabronione doraźne zmienianie teamu.

Pamietam ze w BF2 byla opcja zmiany Team Leadera-jak ginal wychodzil z teamu i nastepny z zespolu obejmowal
kierownictwo a poprzedni zabity TL odradzal sie w teamie jako zwykly zolnierz ale ktoryms patchem Matka EA to zlikwidiwala-
Obawiam sie czy nie bedzie podobnie z BC2 :?

PostNapisane: 3 lip 2010, 16:48 

ptaku71 napisał(a):
Przemknąłem niezauważony przez mocną obronę, podłożyłem m-com, zabiłem z 40mm + seria z auga 5 typa spamujących CG/40mm na atakujących (valdek, 3 baza). Zostałem "from behind shooting noobem" bo nie ustawiłem się grzecznie na linii zmasowanego ognia jak reszta/offtop

hehe, mam to samo, jak rozwalilem 6 kolesi za kontenerem na arice do caly tak mnie jeżdzili od spawnkillerow :P

PostNapisane: 3 lip 2010, 21:15 

Ja jako atakujący dostałem miano (uwaga, uwaga) baserapera! Powiedziałem tylko kolesiowi aby przestał płakać. Nie odezwał się więcej...

PostNapisane: 3 lip 2010, 23:01 

Ja sie ciesze jak mi mówia że jestem chiterem albo mam sytuacje jak kolega wyżej, bo to znaczy że dobrze gram :D

PostNapisane: 4 lip 2010, 06:42 
Zbanowany

Po dzisiejszym DM ze SPAS-12: "No camp reco-noob"

PostNapisane: 4 lip 2010, 08:40 

Lamayer napisał(a):
Ja jako atakujący dostałem miano (uwaga, uwaga) baserapera! Powiedziałem tylko kolesiowi aby przestał płakać. Nie odezwał się więcej...

Jakbyś siedział na końcu ich respa (tuż przy końcu pola walki) i nei ruszął dupy do mcomów i tylko siekał nowonarodzonych to nie zdziwiłbym się, bo dosyć często taki rape się dzieje. Ale jak przebiegłeś przez ich resp wykurzając biegające krzaczki i odsyłając je na 12sekundowy spoczynek to czemu nie? Sam tak często robię.
Gdy jacyś atakujący Siedzą za twoim punktem odrodzenia i nie ruszają dupy, tylko sieją ołowiem na zaskoczonych, respiących się ludków to jest to spawn rape.

PostNapisane: 4 lip 2010, 10:33 

IMHO pojęcie 'atakujący baseraper' nie istnieje. Tłumaczę to sobie tak, że oczyszczam teren, by ktoś inny mógł zaplantować (mam to szczęście, że często gram z 3 kumplami, więc jesteśmy w stanie podzielić się na 2 mniejsze 'oddziały': 2 plantuje i chroni MCOM'a, 2 czyści teren i nie dopuszcza wrogów do MCOM'a) :P

Obrazek

PostNapisane: 5 lip 2010, 12:38 

lexoo napisał(a):
IMHO pojęcie 'atakujący baseraper' nie istnieje.

No właśnie o to mi chodziło. (stąd te podkreślenia - AHA!) Bo właściwie gościu się mnie czepiał,że wypełniam swoją robotę. To była bodajże ostatnia stacja na Lagunie Presie. Zaszedłem ich standardową procedurą od lewej czyszcząc wszystkich po kolei dając osłonę ludziom którzy uzbrajali m-coma. Akcja się powodzeniem rzecz jasna zakończyła AjĆcĆ

PostNapisane: 8 lip 2010, 14:59 

Ja jestem dość wyrozumiały i jak ktoś bije z m60, abakana czy nawet 40mm to myślę sobie "skoro mu z tym tak dobrze idzie... jego rzecz" ale gdy widzę kogoś takiego:

http://img687.imageshack.us/img687/6326/noobekcg.png

choć ten kolo to pewnie jeszcze nic (brak gwiazdek w CG, może chciał nabić) raz widziałem jak jeden typ latał z cg z takimi samymi perkami i z PLATYNĄ na cg. Swoją drogą samo to że zabija z CG nie jest denerwujące ale to że gościu lata z tym jak w jakimś quake'u i to czasami naprawdę skutecznie :|

Co do BR w ataku... sam kiedyś tak myślałem o innych, ale z czasem można zrozumieć że nie wolno się spieszyć w ataku, że trzeba wyczekać a nie pchać się jak bydło na rzeź.
BTW Respawn w BC2 powinien wykrywać gdzie znajduje się wróg i nie respić w takim miejscu obrońców gdy obok znajdują się atakujący bo wtedy naprawdę można odnieść wrażenie że jest to BR a nie taktyczny atak

PostNapisane: 8 lip 2010, 15:22 

Johny Cloud napisał(a):
raz widziałem jak jeden typ latał z cg z takimi samymi perkami i z PLATYNĄ na cg. Swoją drogą samo to że zabija z CG nie jest denerwujące ale to że gościu lata z tym jak w jakimś quake'u i to czasami naprawdę skutecznie :|

To pewnie byłem ja! OWNED :omg: !

PostNapisane: 8 lip 2010, 21:59 

Jak ja się cieszę, że na konsolach nie ma czatu w grze ile to mi nerwów zaoszczędzi :mrgreen: Współczuję wam, jak ktoś dobrze gra, a tamten drugi lami to musi się wyżyc na czacie wkońcu to niemożliwe żeby go ktoś zabił :omg:

PostNapisane: 8 lip 2010, 22:19 

A tam z ciekawosci zapytam -na konsole sa tylko pady czy tez myszy sie uzywa?
Bo ja od czasow ps1 w konsolach zacofany.

PostNapisane: 8 lip 2010, 23:22 

Tylko pady :P Do PS3 niby można jakąś tam podłączyc, ale to niewiem nie mam PS3 :P Zresztą granie na myszy gdzie inni mają pady byłoby trochę nie fair ;p

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2