@Yoss
Jak zwykle (czytalem juz tu pare Twoich bezsensownych postow) jak szczeniaczek co do powiedzenia z sensem ma najmniej a najglosniej szczeka. Nucz sie czytac ze zrozumieniem. Ja rury od miesiecy nie tknalem i jak pisalem, ze jezeli tkne (tak, bez wyrzutow sumienia!), bedzie to spowodowane konkretna sytuacja z mojego punktem widzenia... gdzie np nie bede widzial innej mozliwosci by rozwalic 5 kolesi lecacych rozbrajac mcoma, czy w obronie kiedy koledzy sobie rady nie daja. O tak, czasami cel uswieca srodki, wtedy wezme rure i obronie obj. (czytaj skampie w krzakach i zdejme caly squad na raz cegla + smg dobije) Tak ostanio bylo na Valparaiso, atak, pierwsza czesc mapy i konczace sie tickety. Zdazylem podlozyc i zginalem, w miare blisko zostal tylko ceglarz. Uratowal swoimi ceglami mcoma przed rozbrojeniem i dzieki temu tez cala runde. Dla Ciebie moze byc noobem, dla mnie wrecz przeciwnie. A jak go opisac? Po prostu ceglarz skampiony w krzakach. Noob. Skampic w krzakach tez trzeba umiec, skampic w krzakach mozna bez sensu, ale mozna skampic w krzakach w opowiednim celu, bynajmniej nie po to by postrzelac jak do kaczek we wszystko co sie rusza. Teraz najmocniej Cie przepraszam, za to, ze kiedys byc moze mnie skampionego w krzakach nie zauwazysz i dostaniesz w plecy probujac rozwalic mi mcoma ;]
Tak btw jeszcze oddupielos sie od mojego nicka, najlepiej przytaczajac do tego samemu sobie swoje ukochane punkty z regulaminu.
Cytuj:
Wszystkie plujki mecha sa lepsze=szybsze od asfaltowych
Bzdura.
Ale dobra, z racji tego, ze nie zrozumiales od kilku postow co pisze, dodajesz niestworzone rzeczy od siebie, wiec gtfo albo przynajmniej zignoruj moje posty, nie czytaj, nie odpowiadaj. Tlumaczyl lopatologicznie nie jeszcze raz nie bede.
@kukaTS
Wez sobie porownaj nozowanie w bc2 z nozowaniem w bf2/2142. Tu w bc2 nozowanie jest tak banalne, ze juz wiecej satyasfakcji daje zwykly hs. *klik* i noz wyciagamy, autoaim na wroga, kroimy zautoaimowanego pana , chowamy noz. Jedno wielke makro. Dlatego mowie, ze jestem ciekaw ile tych blach by mial gdyby musial zagrac nozem jak w starszych beefach, gdze wiazalo sie to z ryzykiem :]
@P4V3L
Patrz na przyklad wyzej z Valparaiso. Jak nazwiesz takiego ceglarza? Pro noobem? Czy uratowal runde przez przypadek i jednak musi byc zwyklym noobem bo uzyl cegly? Jak pisalem, czasami cel uswieca srodki.
Mowisz jakby inne klasy swoich wlasnych zalet nie mialy, ze cegla to ultimate weapon. Czy CG sprawdzi sie lepiej zawsze od duzego magazynka rambo-meda? Od mortara i duzego dystansu snajpera? Od smoke'a asfalta? Nie, nie i jeszcze raz nie. Jak pisalem, was wszyskich boli tylko to, ze ktos bez skilla jest w stanie was zabic z rownie duza latwoscia jak Yoss zdobywa blachy noobow ceglarzy ;] Przez te wszysktie patche do bc2 kilka broni zostalo mocno znerfowanych, ale nie cegla. Dlaczego? Moze dlatego, ze w postaci innej niz aktualna bylaby bronia bezuzyteczna? Kto by wzial gustava gdyby ten mial mniejszy splash niz teraz?