Bardzo fajnie, ze sie zglaszacie, jedynie przypominam:
obowiazkowo kazdy mam miec sluchawki z mikrofonem i byc na ts z nickiem zgodnym/podobnym do tego w grze lub forum.I nie tak jak Mcncc.pl probowac robic napinki/bluzgac - bo skonczy sie to kickiem/banem.
Zapisy trwaja do wtorku 12.07. 16:00Potwierdzenie poprzez prywatna wiadomsc z forumulka: z zasadami meczu zapoznalem sie i akceptuje: do wtorku 12.07. 23:30
Tym razem bede wyciagal konsekwencje wzgledem tych ktorzy sie zglaszaja i olewaja sprawe.
Nota bene: na mecz zapisalo sie 25 osob, okolo 18:30 na listach bylo wciaz ca 19 osob, podczas meczu bylo nas 13...
TS forum:
Adres: ts.battlefield.pl
IP: 188.165.16.199
port: 9987
kanal: ForumBF
haslo otrzymacie poprzez moja odpowiedz na potwierdzenie udzialu/nicka w grze do wtorku 12.07. 23:30
Mecz 4fun - grajmy fair play i z przymrozeniem oka
Przypominam zasady oraz
nieprzekraczalna strefe BR:
Tryb podboj, mapa Biala Przelecz:
nie mozna podkradac pojazdow, poniewa jest KATEGORYCZNY zakaz wchodzania poza czerwone linie stref BR, granic dla ochrony spawnow w bazach na mapie

W trybie Rush (Laguna Presa), praktycznie nie istanieje BR, wszelkie podbieranie pojazdow z baz jest do zaakceptowania, jak i ich atakowanie, badz w nich przebywanie.
Spam na piechote z rpg, cg, at4 i lg zabroniony, buractwo rowniez.
Jeszcze jedno - oprocz przywitania sie i pozegnania, jedynie dowodzacy pisza na czacie ogolnym - zlamanie zasady = warn i pozniej kick.
Dowodca: (Yossarian), ktory ma prawo do pozbycia sie graczy utrudniajacych rozgrywke.1.
Basior2.
(Yossarian)3. sixstone
4.
buczi5.
Friss6. [PRGK-42]Balbin
7. Napieta_Klata (Johnes)
8.
SEBA959.
Zgredek(vAdriano)
10. Reliktovsky
11.
Mcncc.pl12. Asmodath
Milo bedzie jesli zalozycie tag:
ForumBF
PS
Jesli chcecie mozmy umowic sie na trening (pw do mnie).
hf/gl
yoss