sidh77 napisał(a):
xagon napisał(a):
Ale bieganie od snajpera na którym się respimy przez pół mapy do pola bitwy jest dla Ciebie jak najbardziej w porządku?
Nie wiem czy wiesz ale nie musisz się respawnować zawsze na jednym towarzyszu. To nie BF2 gdzie można było się odrodzić tylko na dowódcy. Możesz na każdym i na dodatek (to chyba tez będzie dla Ciebie zaskoczeniem) możesz się odrodzić na którejś z flag lub w pobliżu m-coma. Nie rozumiem dlaczego tak narzekasz, że musisz się respawnować na ukrytym reconie i biegać przez pół mapy. Nikt Cię nie zmusza przecież.
Cytuj:
jak idę sam na server bez znajomych, robie sobie team , albo dołączam dochodzi 2 takich "rkonów" i kampią nie snajpią jak napisałeś na respie całą mapę, a nas dwójka biega jak durnie próbując ugrać rush. I co się dzieje umieram ja i on .. resp oczywiście poza polem walki przy kampiącym snajperze
Też proponuję czytać ze zrozumieniem, przeczytaj co napisałem i powiedz mi na kim miałem się zrespić?
Jakie flagi? o czym Ty mówisz?
Cytuj:
(to chyba tez będzie dla Ciebie zaskoczeniem)
Po cholerę ten sarkazm skoro Ty nie wiesz o czy piszesz człowieku Czytaj czytaj i czytaj. Nie ma to jak podczas RUSH odrodzić się przy flagach...chociaż poprzednik był lepszy ... nie ma to jak medykiem rzucić ammo ehh. Ludzie chcecie tylko nabijać posty czy jak? Myślałem że to forum dyskusyjne
Do tego chciałem zaznaczyć że nie narzekam tylko ot po prostu mówię co mnie drażni
@ramka
Mi właśnie chodziło o bieganie od snajpera po respie przez pół mapy, a nie do niego by mu rzucić ammo
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)