Teraz jest 18 maja 2024, 03:42

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1206 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 81  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 sty 2010, 15:27 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2010, 15:13
Posty: 5
Lokalizacja: Ptaszkowa
Elo. Zastanawiam się nad kupnem tej gierki ale nie wiem czy pójdzie na moim kompie. To jego parametry:
-Procesor Dual Core Intel Pentium D 2x 2.8 gHz
-Karta graficzna ATI Radeon x1600/1650 Series
-1.5 Gb RAM ( będzie 3.5 )
-System Windows Vista Home Premium 64x SP1


Proszę o szybką odpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2010, 16:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 gru 2007, 15:01
Posty: 146
Lokalizacja: Silesia -> Żory
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

Szukasz Battlefield Bad Company 2 i wiesz ...

_________________
"Spadochroniarstwo uczy nas być silnym, a tylko takich potrzebuje nasza ojczyzna."
Gen. Stanisław F. Sosabowski


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2010, 16:02 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2010, 15:13
Posty: 5
Lokalizacja: Ptaszkowa
Patrzyłem na tej stronie z tym, że przy procku wyświetla mi tylko 2.8gHz i pisze, że jest za słaby.
Duże wątpliwości mam także co do karty graficznej bo też nie wiem czy pociagnie ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2010, 16:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2006, 10:32
Posty: 789
Lokalizacja: 3miasto
Skoro masz wątpliwości to poczekaj na demo, ściągniesz i będziesz wiedział czy i jak chodzi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2010, 16:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 gru 2007, 15:01
Posty: 146
Lokalizacja: Silesia -> Żory
Dean_14 napisał(a):
Patrzyłem na tej stronie z tym, że przy procku wyświetla mi tylko 2.8gHz i pisze, że jest za słaby.


To że pisze 2,8 Ghz to dobrze a że niby za słaby to jest chyba jakiś błąd mam Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz
i w niektórych grach które sprawdzałem na stronie ( np Dirt 2 ) pisało że niby nie spełniam wymagań co się okazywało ofc przekłamaniem , bywało również tak że spełniałem rekomendowane a już minimalnych nie. Więc to pozostawię do osobistej oceny każdego.

_________________
"Spadochroniarstwo uczy nas być silnym, a tylko takich potrzebuje nasza ojczyzna."
Gen. Stanisław F. Sosabowski


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2010, 18:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Dean_14 napisał(a):
Patrzyłem na tej stronie z tym, że przy procku wyświetla mi tylko 2.8gHz i pisze, że jest za słaby.
Duże wątpliwości mam także co do karty graficznej bo też nie wiem czy pociagnie ;/

Ma być 2GHz, ale dla C2D, a nie P4, który mimo wysokiego taktowania, może być wolniejszy niż trzeba. Co do grafy - GeForce 7800GT/ATI X1900 są szybsze od ATI X1600. Technicznie gra powinna pójść, ale nie liczyłbym na zbyt dużą płynność.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2010, 13:21 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2010, 13:14
Posty: 1
Czy pojdzie mi battlefield Bad Company 2; Core 2 Quad 2.3 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce GTX 260 lub lepsza), 10 GB HDD, Windows XP/Vista/7
Jeżeli mam pc-Core 2 Duo 3 GHz,4 GB RAM, kart graficzna GeForce 9800GT,Windows 7 ???????
prosze odpowiedziec


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2010, 13:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
NoAim napisał(a):
Skoro masz wątpliwości to poczekaj na demo, ściągniesz i będziesz wiedział czy i jak chodzi.


Dema na PC ma nie być, możesz zamówić pre order BC2 na gramer.pl, dostaniesz klucz do bety która rozpoczyna się za tydzień, potem ewentualnie nie potwierdzisz zamówienia

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2010, 15:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 gru 2007, 15:01
Posty: 146
Lokalizacja: Silesia -> Żory
tomek01121995x napisał(a):
Czy pojdzie mi battlefield Bad Company 2; Core 2 Quad 2.3 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce GTX 260 lub lepsza), 10 GB HDD, Windows XP/Vista/7
Jeżeli mam pc-Core 2 Duo 3 GHz,4 GB RAM, kart graficzna GeForce 9800GT,Windows 7 ???????
prosze odpowiedziec


Chyba żartujesz i robisz z siebie nie wiadomo kogo , oby jak najmniej takich nierozgarniętych ludzi grało w BF:BC2 bo znowu będę się denerwować jak w Bf2 i BF2142 xD

10 razy nie będę powtarzać
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

I nie zadawajcie tak trywialnych pytań , na które jest rozwiązanie w 2 sekundy po kliknięciu tego linka .

_________________
"Spadochroniarstwo uczy nas być silnym, a tylko takich potrzebuje nasza ojczyzna."
Gen. Stanisław F. Sosabowski


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2010, 15:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
$towarzysz$ napisał(a):
NoAim napisał(a):
Skoro masz wątpliwości to poczekaj na demo, ściągniesz i będziesz wiedział czy i jak chodzi.


Dema na PC ma nie być, możesz zamówić pre order BC2 na gramer.pl, dostaniesz klucz do bety która rozpoczyna się za tydzień, potem ewentualnie nie potwierdzisz zamówienia



ciekawe skad takie info ze nie bedzie dema na pc bo ja mam inne ze jednak bedzie

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2010, 18:49 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2010, 15:13
Posty: 5
Lokalizacja: Ptaszkowa
Wujek_WilQ co do tej strony Can You Run It to jej nie polecam bo jak masz chociażby procka za słabego a resztę dobra to napisze, że nie pójdzie ( to samo z kartą graficzną). Przykładem na to jest chociażby to, że jak dałem Cod 4 to miałem tylko za słabą kartę graficzną i napisało mi, że nie pójdzie a w grę grałem na prawie full grafie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2010, 19:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 gru 2007, 15:01
Posty: 146
Lokalizacja: Silesia -> Żory
Dobrze ale to jest tylko poglądowe ( zresztą pisałem o tym 2 posty wyżej albo 3 czytanie nie boli ), nikt na razie nie wie prócz programistów jakie rzeczywiście ma wymagania BC2 i na których będzie w miarę dobrze działać, więc pytania typu będzie mi działać są bezcelowe i głupie bo nikt na to naprawdę odpowiedzieć nie może. Ja się nie przejmuję czy będzie działać czy nie zamówiłem już i zapłaciłem najwyżej będę grać na low/medium , nie muszę podniecać się ruchami krzaków i chmur żeby dobrze się bawić podczas gry. Ale to już zakrawa o bulwers i offtop. Więc najlepiej by było gdyby któryś z modów zamknął ten temat.

_________________
"Spadochroniarstwo uczy nas być silnym, a tylko takich potrzebuje nasza ojczyzna."
Gen. Stanisław F. Sosabowski


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sty 2010, 01:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
marioseda napisał(a):
$towarzysz$ napisał(a):
NoAim napisał(a):
Skoro masz wątpliwości to poczekaj na demo, ściągniesz i będziesz wiedział czy i jak chodzi.


Dema na PC ma nie być, możesz zamówić pre order BC2 na gramer.pl, dostaniesz klucz do bety która rozpoczyna się za tydzień, potem ewentualnie nie potwierdzisz zamówienia



ciekawe skad takie info ze nie bedzie dema na pc bo ja mam inne ze jednak bedzie


Stąd http://www.gram.pl/news_8QviJO60_Battle ... _demo.html. Może nie tyle DICE zaprzeczyło, że dema na PC nie będzie co po prostu wymienili tylko konsole. Jednakże brak dema na PC byłby co najmniej dziwny, zainteresowani grą w bete po premierze nie zagrają. Być może demo na PC wyjdzie właśnie parę dni po premierze. Pożyjemy zobaczymy ;)

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sty 2010, 01:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2006, 10:32
Posty: 789
Lokalizacja: 3miasto
Cytuj:
Wszystkim zainteresowanym przypominamy także, że przed premierą pełnej wersji DICE wypuści demo dla użytkowników platform PC, PS3 i X360. Prawdopodobnie pojawi się ono tuż po zakończeniu bety na komputerach osobistych.

Źródło to ta sama strona którą podałeś towarzysz, dziwna sprawa raz piszą tak raz innaczej :stupid:
http://www.gram.pl/news_8gTqGuC8_Beta_B ... egoly.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sty 2010, 15:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Spójrz na daty ;)

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1206 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 81  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL