Teraz jest 17 paź 2018, 05:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1206 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 lut 2013, 17:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Ładny pokaz slajdów musisz mieć...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lut 2013, 20:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
albi06 napisał(a):
GeForce 7200GS 128MB TC 512MB TV/DVI PCI-E
Stary wszystko ja, ale z własnego doświadczenia (eksperymentu) wiem że AMD Athlon 64 2GHz na 7200GT ciągnął w 15fps wszystko na low + najniższa rozdziałaka, dziś już nie zrobię tego testu ponownie bo karta się spaliła, bo był to shitowaty pasyw z gigabyte, tutaj przy 128MB będzie jeszcze gorzej

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lut 2013, 18:56 
Offline

Dołączył(a): 7 lut 2013, 22:27
Posty: 16
GEFORCE 9500GS 512MB

Na tej karcie jak będzie chodził bf , płynie czy nie ?

czy może lepiej te karte ?

GeForce 8400 GS EVGA


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Pójdzie mi ?
PostNapisane: 5 mar 2013, 20:32 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2013, 17:34
Posty: 2
Intel Celeron CPU
E3400 2.60GHz
2.59 GHz, 1,96GB RAM

Pójdzie ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 mar 2013, 22:01 
Offline

Dołączył(a): 7 lut 2013, 22:27
Posty: 16
A karta graf ? Procek 1 rdzeń ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2013, 10:28 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2013, 17:34
Posty: 2
Karta: Intel G41 Express Chipset
Rozmiar pamieci: 1024 MB
Ciag karty: Intel GMA 4500
Procesor 2 rdzeniowy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2013, 23:20 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
albi06 napisał(a):
GEFORCE 9500GS 512MB

GeForce 8400 GS EVGA


Obie karty żałośnie słabe i nadają się tylko na tryb single ... Sam miałem kiedyś 9500 z 1 GB ramu i szybko zmieniałem kartę bo ta nie wyrabiała
Mikisnake napisał(a):
Karta: Intel G41 Express Chipset
Rozmiar pamieci: 1024 MB
Ciag karty: Intel GMA 4500
Procesor 2 rdzeniowy.


Single może ruszy na low, o multi zapomnij. Nie ma szans.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 kwi 2013, 00:53 
Offline

Dołączył(a): 21 kwi 2013, 00:44
Posty: 5
Witam :)

Śmignie mi Bad company 2 na moim komputerku ? (O Bf3 nawet nie pytam)

Phenom x3 8650 2,3 ghz
2 gb ram ddr2
Geforce gt220 1gb
Płyta AsRock (modelu nie pamiętam)
zasilacz Modecom 500 Premium

Pytam bo nie wiem czy gre pobierać czy nie (mam oczywiście na steam i origin żeby nie było że pirat)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 kwi 2013, 09:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Nie warto, z takim GPU...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 kwi 2013, 12:14 
Offline

Dołączył(a): 21 kwi 2013, 00:44
Posty: 5
Sciągnąłem, włączyłem i gram na ustawieniach wysokich z rozdzielczościa maksymalną jaką mogłem włączyć. Gra działa płynnie bez zawiech ( jedynym mega problemem tej grafiki jest dym wtedy potrafi przyciąć) Na tym komputerze odpalam dużo gier i większość działa zadowalająco na średnich i wysokich ustawieniach :) Mam jeszcze starego Geforce 8600 gt stawiam ze gt220 jest lepszy ale moge się mylić :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 kwi 2013, 17:57 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Na multi czy na single ?

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2013, 12:56 
Offline

Dołączył(a): 21 kwi 2013, 00:44
Posty: 5
Oczywiście multi. Singla to ja nawet nie odpalam bo po co :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2013, 13:53 
Offline

Dołączył(a): 1 maja 2013, 13:39
Posty: 3
kupiłem kartę graficzną Palit GeForce GT 610 2GB DDR3 ( ponieważ stara karta graficzna mi się zepsuła )
i pytam się czy mi ( i jak) pójdzie mi battlefield bad company 2 i czy szło by mi również BF3, BF4


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2013, 23:16 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Musiala by to być karta conajmniej GT650 ... Na 610 zapomnij o o BC2, BF3 i innych. Przed zakupem poczytaj coś o wydajności ...

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sie 2013, 20:52 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Moj sprzet do tygodnia bedzie skladal sie z:
CPU: Core 2 Duo E6600 @2.4Ghz 4mb cache (mam)
RAM: 2gb RAM DDR2 (800Mhz) (kupie.)
GPU: Palit GF 8600GT Sonic+ (256mb ddr3 128-bit) (mam)
MOBO: ASUS P5K iG33 (kupie)
PSU: Chieftec 350W (mam)
HDD: WD 160GB slim (mam)


Tutaj pytanie do was - na jakich ustawieniach bede mogl plynnie grac w multiplayer BFBC2? I czy wogole odpale BF3? :P (co do tego to watpie xD). Zestaw ten mam z mysla o BFBC2, o zmianie sprzetu raczej nie ma mowy ;)
Prosze o szybka odpowiedz, przepraszam jesli pomylilem dzialy.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1206 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL