Teraz jest 23 sie 2019, 00:10

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1206 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 77, 78, 79, 80, 81  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 sie 2013, 18:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Jeśli BF:BC2 na tym sprzęcie odpali to tylko na najniższej rozdziałce i low. O BF3 zapomnij. Być może zagrasz wkampani ale o multi zapomnij.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sie 2013, 15:00 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Witam, to znowu ja.
Nastapila lekka zmiana sprzetu, moja obecna buda sklada sie z:
ASUS P5K-VM (MB)
Core 2 Duo E6600 2.4Ghz (Proc)
4GB RAM DDR2 800Mhz (Pam)
8600GT 256mb ddr3 128-bit (Graf)
Chieftec 350W (Zasilacz)

Na jakich ustawieniach pogram plynnie w BC2 multiplayer? ;) (mowa o rozdzielczosciach 1280x960 oraz 1024x768)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sie 2013, 16:36 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Dopóki nie zmienisz karty graficznej na lepszy model niż 8600GT to nic więcej się nie zmieni.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sie 2013, 18:27 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Powaznie? Zauwaz ze moj 8600gt to wersja sonic+, czyli jakistam firmowy overclock. Smigalem w skyrima na medium w 40 fps i rozdzialce 1280x960. Btw. mam win 7 32bit.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sie 2013, 22:12 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
SimRiley01 napisał(a):
Powaznie? Zauwaz ze moj 8600gt to wersja sonic+, czyli jakistam firmowy overclock. Smigalem w skyrima na medium w 40 fps i rozdzialce 1280x960. Btw. mam win 7 32bit.


Really ??

To dołóż 0,75 FPS do moich prognoz. :lol: :lol: :lol: :lol: Obecnie chipset graficzny zintegrowany z i5-3570 czyli HD4000 ma lepsze osiągi niż 8600 ale nie zagrałbym na tym w multi BC2. Jest niestety żałośnie słaby i w dodatku z wolnymi pamięciami GDDR3.
Kup HD5770/6770/7770, zainwestuj w czterdzeniowy procesor i dopiero wtedy odczujesz radość z gry.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sie 2013, 17:43 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
W takim razie jesli zmienie GPU na Gainward GeForce 9600GT 512MB DDR3 GS to bedzie jakis przelom typu srednie ustawienia i 40-60 fps w multi? ;o


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sie 2013, 10:19 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
SimRiley01

Sokar44 napisał(a):
Kup HD5770/6770/7770, zainwestuj w czterdzeniowy procesor i dopiero wtedy odczujesz radość z gry.


Na słabym dwurdzeniowcu, słabej karcie możesz liczyć wszystko na low i wtedy będziesz miał akceptowalny poziom FPS. W zadymie lub przy walącym się budynku będziesz miał lagi.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sie 2013, 12:07 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Wybacz, zapomnialem napisac ze moj budzet ogranicza sie do 150zl na ta karte graficzna, ktora posiada moja siostra i moge od niej odkupic. Procesor kupowalem niedawno wiec i tak go nie wymienie, zapytalem czy warto zmienic karte graficzna a ty mi mowisz o wymianie procesora i karty.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sie 2013, 15:36 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Stary, historia twego życia nie sprawi że ceny kart graficznych i procesorów nagle spadną. Ja ci mówię jak jest.

Poszukaj ATI HD4870 lub GTX 260.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2013, 22:24 
Offline

Dołączył(a): 21 kwi 2013, 00:44
Posty: 5
SimRiley01 napisał(a):
Moj sprzet do tygodnia bedzie skladal sie z:
CPU: Core 2 Duo E6600 @2.4Ghz 4mb cache (mam)
RAM: 2gb RAM DDR2 (800Mhz) (kupie.)
GPU: Palit GF 8600GT Sonic+ (256mb ddr3 128-bit) (mam)
MOBO: ASUS P5K iG33 (kupie)
PSU: Chieftec 350W (mam)
HDD: WD 160GB slim (mam)




CPU : C2D 6550 2,33 ghz
RAM : 4 gb Ram ddr2 kingstona
GPU : gigabyte geforce gt220 1 gb
PŁYTA : EVGA nForce 650i Ultra
ZASILACZ : Modecom 500 Premium
HDD : WD 500 gb x2

I gram w BC2 na wysokich bez ścin itd na roździałce 1440 na 900. Na Geforce 8600 gt Galaxy 512 mb tez grałem na wysokich. Na tej konfiguracji gram też w Bf3 (Low z modelami na high rozdziałka 1440 na 900 też bez ścin itd tylko ustawiam priorytet na wysoki w menedżerze zadań zawsze kilka klatek zyskuje bez tego tez się da grać płynnie) i szczerze nie wiem skąd ludzie na tym forum biorą takie kosmiczne konfiguracje o ile do bf3 rozumiem to nie rozumiem do bad company 2.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2013, 07:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
Oprócz singla istnieje jeszcze tryb multi...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2013, 10:34 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
SQNISGOOD - Ehm.. to w multi czy singleplayer? Bo albo zle zrozumialem albo Sokar mnie robi w ch*ja :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2013, 19:53 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Tysiące internautów sprzysiegają się przeciw tobie by ci udowodnić że na tej padlinie nie da się pograć w BC2 w trybie multi ?? :stupid: :lol: Ogarnij się.

Nie wierz mi, poczytaj kilkaset poprzednich wpisów. Single potrzebuje jakieś 30-50 % tego co potrzebuje tryb multi.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2013, 16:08 
Offline

Dołączył(a): 21 kwi 2013, 00:44
Posty: 5
SimRiley01 napisał(a):
SQNISGOOD - Ehm.. to w multi czy singleplayer? Bo albo zle zrozumialem albo Sokar mnie robi w ch*ja :/


Mówię o menu gry :omg: :omg: :omg: :omg: .

Ciągle mówię o multi, single przeszedłem na Athlonie 64 3000+ jak wiadomo jeden rdzeń.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2013, 20:20 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Dobra to zamawiam tego BC2 i podziele sie z wami jak dziala, na jakich ustawieniach i ile osiaga klatek ;) dzieki za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1206 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 77, 78, 79, 80, 81  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL