qwakaer napisał(a):
W codzie jest tak, że jak zaczynasz robić baserape, to przeciwnicy po ok. 5-10 sekundach odradzają się w innym miejscu na mapie.
@up
No dobra ! Ale powiedz mi, czy takie zdarzenie masz na każdym servie ? Czy tylko raz góra dwa razy Ci się takie coś przytrafiło ? Sądzę że raz, a więc nie rozumiem Ciebie, czemu taką aferę z tego robisz. Jeżeli coś Ci na servie nie pasuje, to co to za problem go zmienić ? Dla mnie żaden...przecież nie ma tylko jednego serva do wyboru, prawda ?
O widzisz i to jest bardzo dobry pomysł jaki wprowadził CoD i żeby nie było że jestem jakimś fanem bo jak już pisałem nigdy nie grałem. Widać, że chłopaki od CoD zauważyli ten problem i zrobili z tym porządek. A Dice co ? Mówicie że już od początku serii tak jest ? No to ładnie.
Afery nie robię piętnuję tylko pewne niedopracowania które zauważam w grze. Takie akcje zdarzają się pewnie nie często ale wystarczy że natkniesz sie na 4 ludzi którzy się znają i ze sobą współpracują i wszystkich odeślą w kosmos tylko dlatego że wykorzystują niedopracowania firmy Dice.