Teraz jest 30 lis 2024, 08:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 mar 2010, 23:33 

Siemacie. Niedawno zakupiłem grę(limitowana edycja), pograłem trochę w singla - i powiem, że po kilku misjach dał bym jej z 8/10. Jednakże wczoraj wbiłem na multi - czysta masakra, gra zaspokoiła moje oczekiwania w 110% - 11/10 :D. Zacząłem grać szturmowcem czy jak ktoś woli - assaultem. Próbowałem też Rcona, ale to nie dla mnie - nie kręci mnie raczej taka gra, zresztą kompletnie nie umiem strzelać snajperką. Na forum nie zauważyłem konkretnych poradników dotyczących assaulta, głównie były to pojedyncze porady/komentarze, dlatego zwracam się do Was, użytkowników tego forum o kilka porad, jak grać, czego najlepiej używać - wszystko, co powinien wiedzieć początkujący o tej klasie. Dodam też, że po tych dwóch dniach gry nie 'obcykałem' jeszcze wszystkiego, tak więc wszystkie sugestie i porady się przydadzą. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam, Dexide.

Grę w BFBC2 rozpocząłem 26 marca :).

PostNapisane: 31 mar 2010, 23:39 

Nie możesz zobaczyć na poradnik do bad company 2 są tam wszystkie klasy .

PostNapisane: 1 kwi 2010, 00:13 

Wydaje mi się, że w tym poradniku klasy opisane są dosyć powierzchownie - jednym słowem, nie usatysfakcjonowało mnie to, co tam się znajduje. Nie chcąc zakładać nowego tematu dodam kilka pytań. Jaka jest optymalna ilość fpsów, oraz co znacząco wpływa na ich wzrost, jaką grafikę polecacie max, czy jednak medium?

PostNapisane: 1 kwi 2010, 10:01 

Grać zawsze w drużynie, dobrze się rozglądać, eliminować szybko cele, wiedzieć kiedy rzucać paczkę z ammo, no i nie wystawiać się za bardzo bo plaga snajperów nie da ci żyć. Więcej nauczysz się po prostu grając, bo suchych porad nie zastąpisz doświadczeniem..

PostNapisane: 1 kwi 2010, 11:05 

zawsze mozesz grac szturmowcem a pozniej grac reconem naprzyklad z G3 daje dobry efekt

PostNapisane: 1 kwi 2010, 12:10 

i staraj się nie mieć platynowej gwiazdki (10 złotych) na granatniku nim zdobędziesz 15 level.
Używaj go z rozsądkiem chyba, że nie obchodzi Cię co o Tobie myślą inni.

Są po prostu gracze którzy mają na granatniku platyne i ani jednej złotej na innych broniach
Graj w Teamie i bądź dla niego przydatny

PostNapisane: 1 kwi 2010, 13:16 

Przede wszystkim dawaj amunicję swoim kolegom z teamu i nie tylko. Nic tak nie wkurza jak stojący obok asfalt, który robi wszystko, ale paczki z amunicją Ci nie rzuci (zwłaszcza bolączka dla engów z minami). Granatnik imho jest plewny, granat ręczny jest znacznie skuteczniejszy, a dobrze ustawiony asfalt z upgradem na granaty potrafi być solą w oku (a dwóch to już overkill imho). Tak więc dawaj amunicję, spotuj i fraguj.

PostNapisane: 1 kwi 2010, 13:35 

Dzięki wszystkim za porady - można zamknąć.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2