zakładam temat , bo ciekaw jestem jak na waszych kompach sie sprawuje , mój może nie jest rewelacyjny , ale praktycznie w każdą gre jaka wychodzi na rynek moge zagrać na max ustawieniach graficznych .... lecz nie bc2 zauważyłem że mnie zcina bez względu na ustawienia graficzne i grając multi mam wszystko na low ustawione , ale w sumie bardziej ze wględu na lepsze pole widzenia , a scina mnie tak samo jakbym ustawił na max
dla przykładu nagrałem 3 filmiki na pustym serwerze aby sprawdzić ilość fps jaki płynność gry :
1 . wszystko na low ( jak widać ) i od 50 - 60 fps

2 . mniej więcej na medium grafika i 45-50 fps ( mała różnica )

3 prawie na max grafika i ..... 35 - 40 fps ( od low do high max różnica 20 )

wszystko w rozdzielczości 1280x1024 i z dx 10 ... i jak dla mnie jest to beznadzieja aby była tak mała różnica wydajności , a ustawień grafiki .... np w MW2 różnice low/high miałem ponad 200 fps ( na przerobionym serwerze ) i wiekszość gier ma podobne osiągi a tu tylko 20 fps różnicy .... dlatego gorszej optymalizacji gry niespodkałem , nawet gta4 pod tym wzgledem lepiej wypada na moim kompie .... i tu mam pytanie czy u was tak samo , np na mocniejszych kompach
aaa mój komp :
procek - c2d e4600 ( oc na 2.88)
grafa - gtx260 evga soc ( super podkrecony fabrycznie

)
ram - 4 gb ocz 800mhz ( oc )
płyta - p35
system win 7 64
planuje zmienić procka , ale niechce mi sie wydawać kasy ze wzgledu na 1 gre ( bc2 ) , bo każda nowość mi chodzi zadowalająco płynnie i ładnie sie prezentuje