Teraz jest 20 lut 2025, 06:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 cze 2010, 10:48 

Witam.

Wszyscy znają rzeczywistość: lista przyjaciół nie działa, niektórzy używają XFire, niektórzy STEAMa, jedni mają więcej czasu inni mniej ... i w ten oto piękny sposób większość gra na publikach za każdym razem z innymi osobami.

Moja propozycja to:
- założenie pod "Battlefield Bad Company 2" oddzielnego podforum np. "Ustawki"
- w tym forum każdy kto ma w danej chwili czas, albo planuje wieczorem pograć zakłada wątek z datą, godziną i wedle możliwości serwerem na którym planuje grać. Kto chce i jeśli jest miejsce to się dołącza i tyle. Zero zobowiązań, zero stresu. Oczywiście można przy okazji sie zgadać na TS, ale z tego też nie wszyscy korzystają.

Wiadomo, że wątków może być masa, ale starsze niż tydzień można z defaultu kasować. W sumie nawet nie musi tam być dyskusji wystarczy dosadny tytuł wątku.

Zastanawiałem się, czy można by to zrobić w jednym wątku, ale to byłby zbyt duży chaos - jak pokazuje wątek 'Granie na luzie' :wink:

Nie wiem czy sie przyjmie/sprawdzi, ale pomysł jest 8)

PostNapisane: 2 cze 2010, 11:06 

od tego są według mnie właśnie komunikatory , a nie forum dyskusyjne ... dołącz na xf do jakiejś polskiej grupy BC2 w opisie rzuć info że chcesz "ustawke" i graj ... xf jest tak uniwersalny że nawet serwerek głosowy zakładasz na daną chwile i powiem , że jakościowo jest lepszy od TS2

PostNapisane: 2 cze 2010, 11:59 
Zbanowany

Panowie, ale lista przyjaciol dziala, a poza tym, czy to nie to o to chodzi kolegom w tym watku http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=32501 ? I chyba jednak latwiej jest gdy jest jeden temat niz subforum... :wink:

edit:
@down: ja tam nie narzekam, wsio jest wporzo, a usunalem raz AbterStera przez pomylke ale juz wrocil na swe szacowne miejscUFFke ;)

Ostatnio edytowano 2 cze 2010, 12:42 przez [Yossarian], łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 2 cze 2010, 12:32 

Działa ale na pewno nie poprawnie.Miałem 19 znajomych ale jeden kolega z Grecji postanowił już nie grać więc chciałem usunąć jego profil ale tu babol gdyż wyrzuciłem kogoś innego i tak jeszcze raz :stupid: Jestem rozczarowany działaniem tej popierdułki i tyle bo nawet połączyć się nie można z kolegą który wyraźnie jest online! :omg:

PostNapisane: 2 cze 2010, 13:05 

Już tyle było pisane o liście przyjaciól i jeśli ktoś dalej twierdzi, że działa poprawnie to normalnie :stupid: ...

A wspomniany wątek "Granie na luzie" tylko zbiera ludzi, a nie pomaga się z nimi spotkać. Ja przeszedłem połowę listy i dodało się z tego 10 osób, z których maks 2 są od czasu do czasu online.

Zdaję sobie sprawę, że są inne metody, ale ta miała by tylko uzupełniać pozostałe. Sądząc po komentarzach i ilości wpisów, zainteresowanie raczej małę, ale podyskutować można :)

PostNapisane: 2 cze 2010, 13:42 
Zbanowany

WhoCash napisał(a):
Już tyle było pisane o liście przyjaciól i jeśli ktoś dalej twierdzi, że działa poprawnie to normalnie :stupid: ...

A wspomniany wątek "Granie na luzie" tylko zbiera ludzi, a nie pomaga się z nimi spotkać. Ja przeszedłem połowę listy i dodało się z tego 10 osób, z których maks 2 są od czasu do czasu online.

Zdaję sobie sprawę, że są inne metody, ale ta miała by tylko uzupełniać pozostałe. Sądząc po komentarzach i ilości wpisów, zainteresowanie raczej małę, ale podyskutować można :)

Bardzo prosze o pominiecIe prywatnych wycieczek z tym znaczkiem: :stupid: ktory oznacza glupiego. Moja lista dziala PERFEKT od ponad tygodnia, dodaje nowych przyjaciol bez zadnych problemow i moge sie a nimi laczyc w grze <- to fakty.
przyklad: http://www.abload.de/img/bfbc2game2010-06-0213-er98.jpg ostatnich 6 osob dodanych w ciagu ostatnich dni... WSZYSTKO GRA I BUCZY!
Dziekuje za uwage i AMEN!

ps moze powinniscie zrobic re-instalke albo co? Natomiast wmawianie komus dziecka i wymyslanie od glupkow nic nie wnosi. Subforum zeby powielic temat jest chyba meczace dla adminow... nawet tak bardzo mnie to nie interesuje zeby grac ze wszystkimi z forum, dzieki Bogu - jakis cudem :lol: moja lista dziala... i osob na niej rowniez :lol:

edit:
@down: i gdybys przeczytal dokladnie topik z nozem wiedzialbys, ze napisalem, ze problem ten jest, jedynie zauwazam, ze jest marginalny... przynajmniej w moim przypadku.

Ostatnio edytowano 2 cze 2010, 14:11 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 2 cze 2010, 14:07 

Normalnie ignoruje takie wpisy, ale:

Yossarian, ty po ostatnim patchu też mniej więcej przez dwie strony twierdziłes, że nie ma problemu z nożem, mimo, że był filmik i wiele osób tego doświadczyło, więc jak dla mnie nie jesteś miarodajny. To że się u ciebie nie pojawia, nie znaczy, że u innych nie ma tego problemu, przeważnie, że jest wyżej post z potwierdzenie, że są problemy.

A że nie ma ikonki 'niepoważny' to używam tej :stupid:

Koniec offtopu, bo niepotrzebnie wątek jest reanimowany skoro nie ma zainteresowanych :)

Strefa czasowa: UTC + 2