Teraz jest 28 lis 2024, 19:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 wrz 2010, 14:09 

Wpadl mi pomysl do glowy wiec pisze lecz nie testowany

Przepis:
1.Musi to byc server bez fire friendly(chyba zle napisalem :P)
2.Bierzemy kolege zapraszamy na VT , TS albo w grze gadamy
3.Kolega okleja samochod c4 (dlatego samochod bo ciezej zabic bezposrednio niz na quadzie)+ perk od wytrzymalosci
4.Kolega zostaje w bezpiecznym miejscu
5.My jedziemy tak aby przejechac kolo M coma , duzej ilosci ludzi lub jakiegos pojazdu - kiedy juz jestesmy obok mowimy mu zeby detonowal
6.Jesli nie zapomniles o pkt 1 to mozesz wracac do niego zeby znowu cie oklejil i dalej jedziesz albo zmiana kierowcy .

Jesli ktos przetestuje to sie wypowiadac.
Niestety kumpel pojechal na wakacje (urlop dostal xD) i nie mam jak tego sprawdzic a nie chce mi sie szukac ludzi i ich blagac bo ostatnio to nawet moze z 3 osoby po mojej stronie byly ogarniete (jak mozna rozwali tylko 4 m -comy w tym 3 sam musilem bo reszta to albo recony (i'm snaiper i'm snaiper):/ ja mialem staty 3-3 i 2500 punktow za same m comy ,naprawy ,amunicje, apteczki i spoty a koles co bylo "pro recon" mial 15-3 i mial ok 1500 ) Plakac sie chce xD

PostNapisane: 6 wrz 2010, 14:17 

Brałeś pod uwagę, że podczas rushu hummera masz w kilku miejscach? W większości są to quady a 2 sprawa z hummerami zwykle są czołgi, a jak są czołgi to zawsze znajdziesz CG heroesów co skutecznie rozwalą nawet płynące ślizgacze na wodzie ew. motorówki, które byle asfalt rozwala sam. Na mapach do 8/16 slotów można się w to bawić, w większości przypadków hummer przejedzie parę metrów i jest rozwalony. Jedynie na port arica czasem hummer wjedzie do bazy bo obrona spi, czołgi niedawno rozwalone i wtedy jest szansa a tak pomysł chybiony 8)

PostNapisane: 6 wrz 2010, 14:18 

przykladowo pustynia wczoraj jedzilem kolo m coma i nikt mi go nie zniszczyl a gralem na 32/32 G4G xD

HARDSTYLE XDDD

PostNapisane: 6 wrz 2010, 14:28 

Na quadzie tez spokojnie mozna takie cos robic i to samemu bez pomocy.Np na Port Valdez pierwsze mcomy, a konkretnie B nie raz juz widzialem(i sam tez sie tak bawilem) jak dzihad veahicle niszczyl mcoma, bo ten akurat dla nieogarnietego teamu jest trudny do zdobycia :D

PostNapisane: 6 wrz 2010, 15:00 

Już od dawna znana jest technika quad + c4 = kamikaze czyli skuteczny niszczyciel czołgów. Jakiś czas temu graliśmy z kumplami podbój na akatamie a ja byłem sam w przeciwnym teamie. Oni siedzieli non stop w bazie i latając heli, więc to wykorzystałem podjechałem bokiem i boom! Fajnie było słyszeć na tsie jak się wkurzali :D

PostNapisane: 6 wrz 2010, 18:08 

ja wiem ze c4+ cos mozna samemu ale wrocic do bazy i dalej sie bawic

Widzialem kiedys flmik jak kolesie w 5 podkladali c4/miny pod quada na ktorym siedzial koles i go wystrzeliwali w powietrze koles lecial przez pol pustyni xD ja raz zrobilem tak koledze ktory lecial w BH i spanikowal rozbil sie a pozniej mowi ze ktos do niego strzelal i chyba jakis bug xD

PostNapisane: 6 wrz 2010, 20:24 

ja arice harbor zaczynam tak biorę szturma z pompką podkładam na hamera 3 C4 na maskę jadę lewa strona podjeżdżam pod czołg ale nie jadę frontem jak to debile robią wysadzam czołg i albo skradam się na tyłach albo lecę na plant odrazu zawsze działa :P

P.S rozwalanie m-coma z C4,min i innych ustrojstw jest nobowskie.. -_-

PostNapisane: 6 wrz 2010, 23:17 

Barylak napisał(a):

Dlaczego? Tak samo noobowskie jest strzelanie do niego z RPG, czolgu czy zniszczenie poprzez zawalenie budynku? Po to zaimplementowano tyle rzeczy do gry, zeby bylo wiele roznych mozliwosci zniszczenia tego mcoma. To nie CS.

PostNapisane: 7 wrz 2010, 15:31 

ashlon napisał(a):
Barylak napisał(a):

Dlaczego? Tak samo noobowskie jest strzelanie do niego z RPG, czolgu czy zniszczenie poprzez zawalenie budynku? Po to zaimplementowano tyle rzeczy do gry, zeby bylo wiele roznych mozliwosci zniszczenia tego mcoma. To nie CS.

W CS bylo strzelanie przez sciany i Flash bugi xD

PostNapisane: 10 wrz 2010, 00:05 

Cytuj:
Napisane: 6 wrz 2010, 14:09

Przecieram oczy i nie mogę uwierzyć1!!! Czym się różni obklejenie quada od ciężarówki?! Po **** wracać na piechotę do bazy, komu by się chciało biec 5 minut i na koniec dostać kulkę od snajpera. No myśl trochę może coś kreatywnego wymyślisz np. walnięcie z blakhoła z c4 w mcoma to byłoby coś fajnego!

PostNapisane: 10 wrz 2010, 17:05 

Mi sie raz udalo rozwalic M-coma z c4+BH. Szkoda ze screena nie zrobilem :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2