Krox napisał(a):
Rozumiem, że grasz na konsoli bo twórcy wzięli Cie na te ich bajery play station move itp.
Według mnie jest to pic na wodę, myszka i klawiatura to najlepsze połączenie, i wolałbym grać na PC który uciągnie BF3 na średnich, a w skrajnych przypadkach nawet niskich detalach przy 40-60FPS niż na jakiejkolwiek konsoli.
Minusy konsoli1. Padem grać w gry FPS to tak jak grać w grę typu FIFA tym "specjalnym karabinem".
2. Mało klatek.
3. Autoaim, wiadomo po co, bez niego 50% konsolowców nie potrafiłaby trafić w stodołę.
4. Mało graczy na serwerach.
5. Drogie gry, to mniej ważne, lecz zawsze -.
Plusy konsoli1. Gra na dużym telewizorze. Tak naprawdę nie każdy ma duży telewizor, lecz nie znam więcej plusów konsol, oczywiście nie twierdzę że ich nie ma
2. Tania konsola
Jak już mówiłem lepiej mieć średniej klasy 4 rdzeniowy komputer, niż konsolę.
Mam takie zdanie od bardzo długiego czasu i nie zamierzam go zmienić.
tak twórcy wzieli mnie na playstation move ^^ tylko że gram plastation od pierwszej konsoli i nie kupiłem konsoli ze wzgeldu na playstation move. uwielbiam takie farmazony jakie napisałeś wyżej.
wypowiadasz się na temat grania padem jeśli nawet nie grałeś na ps3 i w strzelaniny czy jakąkolwiek gre.
mało klatek, a wiesz w ogóle jaka karta graficzna jest w ps3?
nie widziałem w żadnej grze autoaim tym bardziej np w jakiejkolwiek części kill zone.
wiekszosc gier na ps3 nie przekracza 200 zł.
zależy w jaką gre mało graczy na serwerach, są strzelanki na ps3 gdzie może grać online ponad 400 osób.
nie kupisz pc sredniej klasy w cenie ps3 tym bardziej nie z takimi parametrami jak ps3 żebyś mógł zagrać w każdą gre co jest możliwe dzieki właśnie ps3.