No to zapraszam na polowanie... na mnie
Wlasnie to kupilem. Nie uwazam ze to uczciwa praktyka sciagac kase od jednych za cos co inni moga miec za free, wiem ze nie wnosi to nic poza kolorkami i +1 do szpanu, ale kupilem to z dwoch powodow:
UMP, MG3 i M16 to moje ulubione bronie a po wbiciu platyny musialem zaprzestac ich uzywania coby mnie nie wyzywali, wiec teraz mam znowu troche zapasu.
poza tym tutaj (UK) dodatek kosztuje £3.99, niby tyle co w Polsce ale jakos mniej sie to odczuwa biorac pod uwage zarobki. Wciaz uwazam ze to duzo biorac pod uwage co to wnosi do gry, ale w koncu nikt mnie nie zmusza, dla mnie to mniejsza glupota niz wydatek £10 na paczke fajek, i wieksza frajda.
Przewaznie jestem na wyspie Innocentes, tryb SQDM, jak ktos mnie zastanie poza czolgiem i kropnie to tez bedzie mial szanse poczuc sie "wyjatkowo"
Gorzej ze teraz te PINY beda mi juz no stop wskakiwac na ekran - po 5ciu zabitych SPECACTEM - PIN, po 6ciu kolejny (za zabicie 6ciu), potem po 8miu, no i zawsze cos w miedzyczasie wpadnie... Czekam az bedzie mozna to cholerstwo wylaczyc bo nie raz mnie przez to ukatrupili...