Okota napisał(a):
evilcry ja widze ze ty masz rozdwojenie jazni... najpierw czegos nie polecasz potem sam to robisz.
jesli twoj problem sie rozwiazal przez ominiecie routera to w nim masz wlasnie problem...
Nadal nie polecam dmz i radze najpierw odblokować sobie porty, ale jak ktoś chce sprawdzić (co zaznaczyłem w tamtym temacie) to niech sobie sprawdza, powtarzać sie nie będe że to niebezpieczne bo mi nikt za to nie płaci. Super, dzieki że mnie oświeciłeś że problem jest w routerze. Tylko skoro multum ludzi mających różne routery i różnych operatorów ma ten sam problem to chyba raczej błąd jest gdzieś indziej. Pozatym ciekawe jakby zareagowali gdyby im EA powiedziało żeby sobie lepsze routery kupili bo problem jest po ich stronie
Cytuj:
nigdy ale to przenigdy nie wylaczajcie firewalla
To samo można powiedzieć o dmz, ale jak sie chce znaleźć co szwankuje to trzeba wyłączać po kolei, aż w końcu sie natrafi na problem.
PS. jak chcesz dalej polemizować to najpierw przeczytaj sobie ten temat
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc-beta/880805-connection-game-server-has-been-lost-19.html19 stron, 460 postów, 16000 wyświetleń, miłej lektury
pozdr.