Teraz jest 1 lis 2024, 10:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 cze 2010, 09:33 

Mianowicie sprawa wygląda tak - kilka tygodni temu kupiłem sobie Bad Company 2 poprzez EA Store, ściągnąłem i gram. Jednak ostatnio otrzymałem w prezencie od znajomego edycję limitowaną... I teraz jestem w kropce - czy trzeba tworzyć nowe konto na nowy cdkey z limitowanej edycji, czy można po prostu zrobić tak by odblokować wszystko z EK na moim aktualnym koncie.
Z tego co czytałem i widziałem, jest opcja do wklepania kodu odblokowującego w grze, jednak zastanawia mnie czy ten kod odblokuje mi wszystko z EK czy tylko te dwie czy trzy bronie?

PostNapisane: 17 cze 2010, 10:48 
Moderator forum

Limitowana edycja to odblokowane bronie, które i tak odblokujesz z czasem gry czyli:

* ulepszenie pancerza dla wszystkich pojazdów, zmniejszające uszkodzenia od pocisków wybuchowych i penetrujących,
* dodatkowy zestaw ofensywny – montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu,
znacznie zwiększające jego możliwości bojowe
* czujnik ruchu – elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu
* pistolet z lokalizatorem – strzelający magnetycznymi strzałkami do oznaczania wrogich pojazdów. Dzięki niemu drużyna może
śledzić , namierzać i naprowadzać rakiety na wrogi pojazd.
* karabin M1A1 – niezawodny choć ciężki karabin. Zabójcza broń z rękach weteranów
* pistolet M1911 – celny broń, ceniony za siłę swych pocisków kalibru 0.45.

Oczywiście nie ma problemu i możesz użyć na nowym cd-key swojego istniejącego już konta bez konieczności tworzenia nowego.

PostNapisane: 17 cze 2010, 11:27 

To ja wiem, mam już rangę pułkownika więc mam już poodblokowywane :) Interesuje mnie to:

• # dodatkowy zestaw ofensywny – montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu, znacznie zwiększające jego możliwości bojowe
  • # czujnik ruchu – elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu

Czy to też jest dodane, jeżeli wklepię sobie kod z edycji limitowanej w grze?

PostNapisane: 17 cze 2010, 15:47 
Zbanowany

Thomazs napisał(a):
To ja wiem, mam już rangę pułkownika więc mam już poodblokowywane :) Interesuje mnie to:

• # dodatkowy zestaw ofensywny – montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu, znacznie zwiększające jego możliwości bojowe
  • # czujnik ruchu – elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu

Czy to też jest dodane, jeżeli wklepię sobie kod z edycji limitowanej w grze?

To wszystko jest już w zwykłej wersji gry.

PostNapisane: 22 cze 2010, 17:42 
Zbanowany

===Tomy===[PL] napisał(a):
Limitowana edycja to odblokowane bronie, które i tak odblokujesz z czasem gry czyli:

* ulepszenie pancerza dla wszystkich pojazdów, zmniejszające uszkodzenia od pocisków wybuchowych i penetrujących,
* dodatkowy zestaw ofensywny – montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu,
znacznie zwiększające jego możliwości bojowe
* czujnik ruchu – elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu
* pistolet z lokalizatorem – strzelający magnetycznymi strzałkami do oznaczania wrogich pojazdów. Dzięki niemu drużyna może
śledzić , namierzać i naprowadzać rakiety na wrogi pojazd.
* karabin M1A1 – niezawodny choć ciężki karabin. Zabójcza broń z rękach weteranów
* pistolet M1911 – celny broń, ceniony za siłę swych pocisków kalibru 0.45.

Oczywiście nie ma problemu i możesz użyć na nowym cd-key swojego istniejącego już konta bez konieczności tworzenia nowego.

filmik pogladowy ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ZA4vTixIH8Y&feature=player_embedded

Strefa czasowa: UTC + 2