Teraz jest 1 lis 2024, 08:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 wrz 2010, 22:38 

MrSanchez napisał(a):
Screeny robione na ustawieniach grafiki 1240x1048 na low detalach...

A mam sugestie.
czy to mozliwe ze osoba po drugiej stronie dymu moze go wcale w tej chwili nie miec w tym miejscu??

obierając pozycję staraj się nie ustawiać pod słońce bo wtedy nic nie widać w lunecie :wink: dosłownie
zrób test ustaw sie gdzieś przy punkcie np.A i zobacz przez lunetę najpierw na komin statku a potem na dziób, to samo z punktu C jeżeli zauważysz różnice to po prostu może celujesz pod słońce...a ono cię oślepia :)

PostNapisane: 22 wrz 2010, 23:05 

wogle powiem wam że już gram dobre parę miechów na niskim i o wiele więcej widać ;P
wynika to z tego ze nie wiem czemu mam mało FPS podczas gry viewtopic.php?f=108&t=35237
ale ciekawi mnie to że nigdy piasek aż tak mi nie przeszkadzał nigdy nie oślepił mnie na 100% gdziekolwiek byłem..ale na zimowych już inaczej potrafi oślepić..
pozatym efekt ,,słońca" na niskich jest mniejszy

PostNapisane: 23 wrz 2010, 01:22 

Słońce można wyłączyć parametrem Bloom w pliku settings.ini, ale moim zdaniem to też bez sensu, bo równie dobrze można by sobie całe tekstury wyłączyć, byle by było łatwiej, tak jak niektórzy "pr0 gracze" robią w innych grach. :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2