Witam zacne Grono !
Mój Config :
System operacyjny : Windows 7 Home Premium 64 bit Service Pack: Ilość ram: 8192 Ram DDR III 1333mhz VRAM Procesor : Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30Ghz ( 4 CPUs) Karta graficzna: Intel HD Graphics oraz NVIDA GeForce GT 540M 1Gb Wersja sterowników do karty dźwiękowej : 6.00.0001.6294 Moc zasilacza : Wyjście : 19 V DC, 4.74 A, 90 W ((Dual Core)) , 120 W ((Quad Core)) Wejście : 100 -240 V AC, 50/60 Hz uniwersalne
W czym problem? A więc jestem zawiedziony grafiką podczas gry w single player. Mój Asus spełnia wymagania stawiane przez producenta z lekką nadwyżką, gra "chodzi" mi płynnie podczas rozgrywki (nic nie tnie), tylko że grafika jest co najwyżej poprawna i jestem tym zawiedziony. Karta graficzna obsługuje Direct X11 i mimo to nadal jest lipa. Pytam, ponieważ może muszę coś zmienić w ustawieniach gry i mam nadzieje że jesteście mi w stanie coś zasugerować abym cieszył się w pełni tą grą. Moje sterowniki są zaktualizowane do najnowszych. Gra jest 100% oryginalna. Poniżej przedstawiam jeszcze moje ustawienia gry :
[WindowSettings] Width=1366 Height=768 Fullscreen=true RefreshRate=59.996021 VSync=false [Sound] Quality=medium VoipEnable=true SpeakerCount=0 [Graphics] Effects=high Soldiers=high Vehicles=high Overgrowth=high Undergrowth=high StaticObjects=high Terrain=high Shadows=high Bloom=true HSAO=true MSAA=4 Water=high MainQuality=custom Texture=high DxVersion=11 Aniso=3 Detail=high RenderAheadLimit=2 Fov=55 [Chat] ChatWindowAlpha=10 SmallChatWindowTimer=5
Mogę oczywiście dorzucić screenshoty aby zobrazować wam o czym mówię, jeśli będzie taka potrzeba. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę. Pozdrawiam
|