Witam, mam problem z patchowaniem BFBC2. Zanim kupiłem klucz do gry na allegro, posiadałem grę scrackowaną od kolegi z oryginalnej płyty, bo czekałem na maila z kluczem, zrobiłem konto z kluczem itd ale miałem problem, że nie wyświetlało mi serwerów, widziałem ich 4-8 i to jakichś francuskich, dowiedziałem się, że to wina starego patcha, próbowałem uruchomić BFBC2Patcher.exe, ale wyświetlał mi się błąd "Pliki z danymi gry są uszkodzone", jak się domyśliłem, jest to spowodowane scrackowaną wersją gry. Jakimś cudem manualnie ściągnąłem patch i udało mi się spatchować, niestety patch r10 nadal nie przywrócił mi sprawności multi, ciągle widziałem tylko kilka serwerów. Dowiedziałem się, że jestem w stanie naprawić to patchem r11, którego ściągnąłem (niech go szlak, mam słaby internet, patch 2.5gb ściągał mi się 6 godzin, z powodu braku prądu 2 razy, potem błędu serwera, musiałem ściągać tego patcha 4 razy). Próbuję go zainstalować, ale pod koniec instalacji pojawia się błąd o tej samej treści co po uruchomieniu patchera, czyli "Pliki z danymi gry są uszkodzone". Nie jestem w stanie pożyczyć w tej chwili tej płyty od kolegi, ściągnąć też nie mogę, bo ściągało by mi się 2 dni ( -.- ), i teraz pytanie:
Czy jestem w stanie zainstalować patcha na scrackowanej grze, albo po prostu czy mógłby ktoś uploadować/zalinkować mi oryginalne pliki, które podmienia crack? Proszę