Teraz jest 1 lis 2024, 10:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 maja 2010, 00:36 

Wymieńcie chłodzenie ,nałóżcie nowe pasty i zmiana zasilacza na coś sensownego ,procek i grafa zaczyna ssać więcej mocy a gdy nie wyrabia zasilacz może dojść do spadku obrotu wiatraków ,czyli wzrost temp. (jak jeszcze nikt z was nie ma zdjętych ścian bocznych z obudowy kompa to też możecie je zdjąć i sprawdzić wykres temp.

PostNapisane: 20 maja 2010, 08:55 

Przeciez pisalem, ze temperatury sa ok.

Poczytalem natomiast troche o samym problemie (prawie 200 stron na forum ea) i wychodzi na to, ze jest to jakis problem z PB. Podobno w niektorych przypadkach dziala wylaczenie karty dzwiekowej i uruchomienie jej ponownie, kiedy juz jestesmy w grze. Mnie nie pomoglo, ale moze komus akurat sie uda.

PostNapisane: 21 maja 2010, 19:15 

Ja mam taki problem ja zainstalowałem i wszystko dobże a potem wlonczylem wykakiwał błąd to ściągnełem jakiś program wlonczlem gre czarny ekran a potem znów błąd a następnego dnia rzadna gra mi nie działała myślałem że to wina radiatora bo był jusz stary i kupiłem nowy zamontowałem i nic tylko 2 dni se pograłem w obojętnie jakie gry i znów to samo niewiem co trzeba zrobić morze Format Komputera niewiem :?
prosze o pomoc :(

PostNapisane: 26 maja 2010, 18:09 

U mnie tez sie zawieszało ustawiłem grafe na minimum i gram juz 3 dzien po 4-5 h bez zawiechy i nawet do windy nie wywala, ten patch co teraz jest, jest zrąbany bo poprzednio wszystko miałem na full i śmigało elegancko.

PostNapisane: 28 maja 2010, 22:19 

Ale u mnie nic nie działa tylko filmy muzyka i gry na internecie :(
a tak to ja niezdąże ustawić grafiki bo mi się zatnie :cry:

PostNapisane: 3 cze 2010, 13:11 

Witam. U mnie bylo to samo jak w temacie. Nawet wytargałem jednostke na dwor i sprezarka przedmuchałem calego kompa (od nowosci tego nie robiłem hehe), ale to nawet nie pomoglo tak jak i nowe stery i ustawianie wydajnoosci. Taka sama sytuacje z zawieszaniem mialem w Codzie 4. Wiec machnolem formata i wrzucilem W7 32bitowego. Teraz wszstko smiga eligancko bez zawiechy. Polecam zrobic tosamo. Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2