Teraz jest 1 lis 2024, 08:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sie 2010, 18:50 

Na ustawieniach w MW2 mam stale 37 k/s , a GTA 29 k/s...
Dziś włączam BF'a BC2 i rozegrałem 5 i 6 misje , myślę sobie "pewnie zaraz będzie pulpit" dalej 7 misja i 8 misja i 9 misja doszedłem do 10 i skończyłem grać . Całość trwała 2 godziny i ani razu nie pokazał się pulpit .Zobaczę jeszcze dziś multi czy nie będzie się wyłączać .A co do CoD to w wszystkich częściach na PC grałem na najwyższej możliwej rozdzielczości i na najwyższych teksturach , tam niektóre wyłączałem ale chodziło dobrze i płynnie .
A tak BTW "Can you run it?" dobrze pokazuję? Bo według niego mogę mieć MW2 na full,a i nie napisałem że BC2 mi przycina :) tylko do pulpitu wywala .

Edit:
Kurde znowu nawaliło , a myślałem że już bedzie okey a tu znów w multi i w singlu , ktoś może mi wytłumaczyć czemu dziś przez 2 godziny nic się nie działo ,a teraz znów?

PostNapisane: 20 sie 2010, 03:01 

Dunio napisał(a):
Na ustawieniach w MW2 mam stale 37 k/s , a GTA 29 k/s...

Czyli beznadzieja.

PostNapisane: 20 sie 2010, 13:42 

Jaka beznadzieja ? Widzę że mam do czynienia z ludźmi którzy mają kompa za 5000 zł i zaraz będziecie pewnie mówić że kupując MW2 dostaliście specjalny pakiet z mundurem i repliką broni za 700 zł jak mówił mi pewien 12 latek....
Ja grając w MW2 i GTA nie odczuwam żadnych ścięć tak samo mój brat który nie gra w gry mówi że gta jak na takie ustawienia chodzi dobrze .

PostNapisane: 20 sie 2010, 15:41 

To obniż sobie detale tak, żeby mieć 60 klatek, włącz Vsync to zobaczysz różnicę. (w sumie GTA 4 jest tak fatalnie zoptymalizowana, że nie ma co liczyć na więcej niż 30-45 nawet na kompach, jak to powiedziałeś "za 5000zł")

Już gdzieś tu komuś w innym temacie pisałem o tym, potem wyszło, że sam się zdziwił jaka różnica jest dopiero przy faktycznej płynności, z resztą tak jest z każdym, kto myśli że ma racje i się chwali najwyższymi ustawieniami w grach przy zupełnym braku komfortu, a potem się sam pyta jak wszystko poustawiać w grze i w sterach, żeby mieć te 60 fpsów. :P

PostNapisane: 20 sie 2010, 16:39 

W GTA jedyną różnicą jaką zauważyłem to tylko lepsze chodzenie podczas deszczu , a w MW2 nic się nie zmieniło.
Kurde teraz w bf grałem 3 h i nic się nie wyłączało , ja już tego nie pojmuje.

PostNapisane: 20 sie 2010, 17:02 

Jak się wyłączy to zobacz co masz w podglądzie zdarzeń, czy coś będzie odnośnie tego. W sumie tam jest długa historia tych zdarzeń, więc możesz zobaczyć i tak.

PostNapisane: 20 sie 2010, 21:11 

Niestety już patrzyłem niema żadnego ostrzeżenia oraz błędu .

Edit1:
Myślę że udało mi się rozwiązać problem bez zakupu nowego sprzętu i innych bajerów.Problemem były......NOWE STEROWNIKI, jak do tego doszedłem?Zainstalowałem sobie grę Far Cry 2 i podczas uruchamiania pojawiało się komunikat o starych sterownikach do karty graficznej , zdziwiłem się bo już kiedyś grałem na tej karcie w FC2 i nie było problemów , na początku to zignorowałem i grałem , co kosztowało mnie zobaczenia kilku ekranów śmierci.Postanowiłem usunąć i zainstalować jeszcze raz sterowniki ale te z płyty. Komunikat znikł , pomyślałem że i może naprawiło to BC2,uruchamiam grę ,gram ,pokazał mi się komunikat że ktoś dzwoni na skype(dawniej nie mogłem grać z skype , no chyba że chciałem pograć 2-3 minuty , bo po tym czasie gra wywalała do pulpitu ).Grałem już około godzinę po tym czasie gra z skype mogła się wyłączyć z 20-30 razy .Więc możliwe że to stawiło problem .Pogram jeszcze trochę razy i powiem czy to naprawdę zadziałało , czy czasem nie był to taki skok że pogram trochę , a jutro znów crashe.

Edit2:
A jednak to nie to ... :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2