KeFaS napisał(a):
Napisałem żebyś zainstalował Everest Ultimate (bo wersja Home nie pokazuje wszystkiego, szczególnie najważniejszego napięcia +12V) lub HWMonitor.
Poza tym, temperatury widać, że zaniżone (ten program często przekłamuje), więc zobacz GPU-Z (możesz włączyć logowanie do pliku i odpalić grę), a napięcia najlepiej podaj z BIOS-u.
No i jak wklejasz coś takiego jak wyżej to powycinaj niepotrzebne informacje. To co dałeś jeszcze wcześniej, ten długi zrzut informacji, można było zmieścić w dosłownie kilku linijkach tekstu, bo większość informacji stamtąd jest zbędna, jeżeli chodzi o ten problem.
Co do dysku, ten Seagate jest z wadliwej serii, więc możesz zobaczyć jaki masz firmware, a jeżeli ten wadliwy to zrobić upgrade. Ale wątpię, żeby to był problem, bo przed zmianą karty pisałeś, że wszystko działało. Dla pewności możesz przetestować MHDD (poza systemem).
Ok, w tym momencie instaluje system , za jakiś czas odczytam z biosu i dam znać
podzr
cpu Voltage - 1,256V
3,3VOLT - 3,248V
5V VOL - 5,064V
12V VOLT - 12,096V
EDIT: uhhh , temat do zamknięcia , rozłozyłem wszystko złożyłem i wszystko gitara
, dziękuję wszystkim za pomoc ,
prawdopodobnie źle była zasilana grafika i w tym tkwił problem , teraz jest wszystko git
pozdrawiam
Piospi EDIT: W takim razie zamykam.