Teraz jest 28 lis 2024, 00:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2010, 21:00 

zainstalowałem ponownie i zamiast " zainstaluj i uruchom pb..." jest " sprawdź swoje połączenie..." ale to już coś :D

PostNapisane: 7 mar 2010, 21:04 

jak kolega Wujek_WilQ napisał serwery są wyłączone jak narazie

PostNapisane: 7 mar 2010, 21:12 

Ja wyszukuję serwerów z końcówką .pl i gram normalnie nie wywala mnie :)

PostNapisane: 7 mar 2010, 21:35 

Yarorot napisał(a):
Ja wyszukuję serwerów z końcówką .pl i gram normalnie nie wywala mnie :)

Bo na wielu serwerach jest PB wyłączony , dlatego grasz.

PostNapisane: 7 mar 2010, 22:24 

Witam Serdecznie.

Mam podobny problem jak Wy Panowie. Co ciekawe punkbuster ( wylaczony w opcjach ) wywala mnie z serwera, na ktorym jest wylaczony :D Moge wejsc na serwer, ale tez wywala mnie po 10-30 sekundach.Chyba pozostaje nam tylko czekac :)

PostNapisane: 8 mar 2010, 00:15 

hm... zainstalowałem jeszcze raz BC2, zrobiłem manualna aktualizacje PB i mnie kopało po tych 30-60sek... następnie wyłączyłem PB w Usługach (PnkBstrA i PnkBstrB) i mnie wyrzuciło po... 2-3 minutach.. czy można to nazawć postepem - wątpię...

wywala jakkolwiek i w kazdy sposób i trzeba chyab czekać...ale może coś z tym manualnym wyłączeniem usług trzeba pokminić...

a... i wyrzuciło mnie i z sererów z włączonym i z wyłączonym PB...

PostNapisane: 8 mar 2010, 00:59 

Ja nie tylko czekam, ale i klnę dla urozmaicenia :P. Oprócz tego przejrzałem logi, jakie generuje PunkBuster - wszystko ok, prócz dwóch wpisów w PnkBstrB.log:

Cytuj:
[03.07.2010 19:51:36] PnkBstrB v2.110 (BF1942) Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
[03.07.2010 19:51:38] Attempting Component Load [PnkBstrK][drivers\][PnkBstrK.sys]
[03.07.2010 19:51:38] Loaded and Started PnkBstrK

Dziwne - ostatni raz grałem w '42 chyba sześć lat temu.

Cytuj:
[03.06.2010 02:38:24] WARNING: CRITICAL ERROR: Failed to Register Service (ffa9).

Szukałem w Google, co miałaby ta rejestracja usługi oznaczać, ale z marnym skutkiem jak na razie.

Wydaje mi się jednak, że i jeden, i drugi wpis nie mogą mieć czegoś wspólnego z "PB init failure", gdyż występowałyby częściej.

Edit:
http://blogs.battlefield.ea.com/ napisał(a):
After optimizations and restarts yesterday, we had been stable across all platforms. Unfortunately, we encountered another outage at approximately 9:30 AM PST today.

- X360 was severely impacted, and the service is being restarted. It should be back online and we are monitoring closely.
- PC had an outage, but the service is offline currently and the service is being restarted. It should be back online and we are monitoring closely. We will then start checking the quality of the customer experience to determine possible next steps.
- PS3 appeared to have a brief outage, but has quickly recovered and the services is functioning properly at this time.

All teams are actively engaged in diagnosis and remediation. We are adding additional services to alleviate load. Despite having a major infrastructure in place, the peak traffic this weekend has been huge, 400% higher than any other Battlefield's peak simultaneous users. The teams will continue to monitor the services closely. We sincerely apologize for the inconvenience and will provide further updates on the latest developments as they are relevant.

http://twitter.com/OfficialBfbc2 napisał(a):
Punkbuster issue is being looked into as well.

PostNapisane: 8 mar 2010, 02:15 

nie wiem... gra działała elegancko.... piekne serwery z punkbusterem wyszukiwało..a co ciekawe grałem na jednym bez i tez sie nie czepiało... wygląda jakby coś naprawili...

PostNapisane: 8 mar 2010, 10:31 

Niby chodzą słuchy że to serwów wina a nie klienta że tak PB kickuje, moze i tak, bo mnie dziś też nie wywala na serwach na których kikowało wczoraj, ciekawe...

PostNapisane: 8 mar 2010, 11:35 

mi sie tez raz udalo zagrac ale na koniec rundy i wgrywanie nowej punkbuster mnie wywalil i wszytko od nowa. zauwazylem tez ze w uslugach Pb przelancza sie spowrotem z recznego na automatyczny

PostNapisane: 8 mar 2010, 12:17 

czemu ja w uslugach nie mam pb -.-?

PostNapisane: 8 mar 2010, 15:06 

Odpowiedź z EA:
08/03/2010 04:33 AM
Witam serdecznie,
Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts.
Z przykrością informujemy, że ze względów technicznych tryb gry wieloosobowej w Battlefield Bad Company 2 oraz wszystkie usługi z nim związane są chwilowo nie dostępne . Nasi specjaliści pracują ciężko, aby rozwiązać wszystkie problemy z grą w trybie online.
Przepraszamy bardzo za wszystkie niedogodności i utrudnienia z tym związane.
Zalecamy sprawdzanie dostępności usług na bieżąco
Pozdrawiam.

PostNapisane: 8 mar 2010, 16:30 

Mam problem z punkbusterem (wywala mnie po kilkunastu sekundach) a cały temat będę mógł przeczytac dopiero za parę godzin i mam pytanie, jest na to jakieś rozwiązanie?

PostNapisane: 8 mar 2010, 17:22 

niektórym podane tu rozwiązania pomogły innym nie. przeczytasz to sie dowiesz generalnie multi player jest zawalony i trzeba czekac az EA naprawi wszystkie usterki

PostNapisane: 8 mar 2010, 18:22 

mnie wywalilo z serwera, ktory wa wylaczonego pb..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2