Teraz jest 24 lis 2024, 08:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 mar 2010, 03:15 

Dziś ściągnąłem patcha. Nie miałem czasu aby pograć[dodałem tylko kilku znajomych]ale na jednym z forów jeden z użytkowników napisał, że po ściągnięciu patcha single player mu się nie włącza tj ładuje ładuje po czym wywala do pulpitu bez żadnego erroru. Nękany złym przeczuciem postanowiłem sprawdzić to u siebie. I niestety ja również nie mogę kontynuować gry. Mam dokładnie ten sam problem.

Żeby tego jeszcze było mało mam teraz większe problemy z multi. Przed tym patchem zawsze mnie rozłączało po pierwszych 15-20 min. Po wybraniu jednak znów tego samego serwera mogłem już grać do woli. Niestety teraz obraz mi się freezuje[dźwięk nadal jest przez kilka sekund] i pojawia mi się czarny ekran i muszę zamykać grę przez menadżera. Śmiech na sali;(

PostNapisane: 17 mar 2010, 08:47 

a jakie masz sprzęcik?

PostNapisane: 17 mar 2010, 11:18 

Na forum EA mnóstwo ludzi żali się że po spatchowaniu gry przestał im działać tryb SP, a multi dalej nie działa. Póki co nie ma remedium na bugi wprowadzone w ostatnim patchu :(.

PostNapisane: 17 mar 2010, 16:39 

Ja tam nie narzekam. Mam Windows 7 i nie mam takich przypadłości. Sprzęt też nie najgorszy i broń boże po patchu żeby wyskakiwało mi do windy

PostNapisane: 18 mar 2010, 10:03 

matirati666 napisał(a):
Ja tam nie narzekam. Mam Windows 7 i nie mam takich przypadłości. Sprzęt też nie najgorszy i broń boże po patchu żeby wyskakiwało mi do windy

To jesteś WYJĄTKOWY :) Na wszystkich forach ludzie się skarżą że tryb singla zablokowany a u Ciebie działa... CUD :)

potwierdzam, wejście w tryb singla powoduje windę... multi działa nieco lepiej - zauważyłem że w 90% wyszukiwarka pokazuje realny stan serwerów ale wyświetla się z pewnym opóźnieniem...

PostNapisane: 18 mar 2010, 10:07 

Matirati nie jest wyjatkiem. Ja jestem tez w gronie tych szczesliwcow, ktorym gra dziala na Win7 bez zadnych problemow :)

PostNapisane: 18 mar 2010, 11:03 

Dokładnie tak:) Nowy patch według mnie usprawnił działanie tej giercy niż jej zaszkodził. Pierwszy patch który ściągnąłem zaraz po kupieniu gry nie bardzo działał bo były kłopoty z graniem w multi czy nawet singla. Przy próbie lądowania wywalało do windy. Tak wiec sprężyłem się któregoś dnia i cala grę przeszedłem w kilka godzin ale czasem wracam do niektórych misji w single i nie odczuwam strachu przed ładowaniem jak przy patchu nr 1. A co do multi to szybciej zdecydowanie się ładują teraz mapy i szybciej szuka ich przy najnowszym

PostNapisane: 18 mar 2010, 12:13 

Ktoregos pieknego dnia , przy odpadlaniu gra sciagnela latke sobie i od tego czasu zonk , o ile multi dziala tak jak dzialal to przy singlu przy wczytywaniu mapy zwiecha i po ptokach. Ktos cos podobnego mial moze ? Rozumiem ze tylko reinstal gry zostaje ?

Strefa czasowa: UTC + 2