Teraz jest 21 gru 2014, 17:44

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 mar 2010, 16:14 
Offline

Dołączył(a): 18 mar 2010, 16:02
Posty: 2
Witam.
Gdy chcę wejść do trybu multilayer po wpisaniu meila i hasła pojawia mię się takie cośObrazek I moje pytanie jest następujące co mam wpisać w tym polu bo jak wpisuje klucz do gry bez myślników i z to mówi, że jest nieprawidłowy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 mar 2010, 16:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 mar 2007, 10:59
Posty: 50
To wpisz z kreseczkami. Probowales?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 mar 2010, 17:02 
Offline

Dołączył(a): 18 mar 2010, 16:02
Posty: 2
csi napisał(a):
jak wpisuje klucz do gry bez myślników i z to mówi, że jest nieprawidłowy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 mar 2010, 17:33 
Offline

Dołączył(a): 18 mar 2010, 17:30
Posty: 1
Witam nie chce zakladac nowego tematu gdyz mam ten sam problem wiem ze kod rejstracyjny ma zawirac 16znakow (nie jak przy instalacji 20) Tak wiec tez prosilbym o rozwiazanie problemu :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 mar 2010, 21:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lis 2007, 20:07
Posty: 60
Hmm, jak dobrze pamiętam to cd key'a wpisuje się tylko podczas instalacji gry, a potem już tylko logowanie.
Natomiast w tym miejscu wpisuje się kody dla różnych unlocków.

_________________
Smile, tomorrow will be worse :-)
And the fact that I'm almost 50, doesn't matter!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2010, 18:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2009, 07:50
Posty: 100
Lokalizacja: Włocławek
Gdy pierwszy raz odpaliłem grę też poprosiło mnie o key. Po kilku nieudanych próbach wpisania po prostu wyłączyłem grę i po kilku chwilach ponownie ją włączyłem, a żadne okienko się już nie pokazywało. Może spróbuj się przelogować?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2010, 21:32 
Offline

Dołączył(a): 13 sie 2009, 13:32
Posty: 85
Lokalizacja: nieznana
Uch? Ja musiałem wpisać zwyczajny cd-key, a numer seryjny do limitowanej edycji wpisałem z poziomu opcji "wprowadź kod".

_________________
Obrazek
One Shot, One Kill.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 mar 2010, 14:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 mar 2010, 22:31
Posty: 88
Lokalizacja: Ozorków
Spróbuj wpisać to w ten sposób:

XXXX - XXXX - XXXX - XXXX- XXXX

tak samo, tylko że z spacjami. Jak to nie pomoże, to niewiem :?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2010, 05:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2010, 23:35
Posty: 9
Lokalizacja: Pentagon
widocznie masz wersje gry z torrentów. sciagnij normalna wersje przez eadm

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2010, 07:42 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2010, 04:19
Posty: 251
csi miałeś właśnie wczesniej gre sciągniętą i uzyłeś key-a z generatora , a teraz chcesz po reinstalacji gry użyć key-a orginalnego ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2010, 09:30 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2010, 16:29
Posty: 20
Zarowno przy instalcji jak i przy pierwszym odpaleniu gry wpisalem oryginalny cd-key i wszystko smiagalo.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL