Teraz jest 1 lis 2024, 16:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 mar 2010, 14:58 

Witam:) mam mały problem a mianowicie chodzi mi o to ze jak wyłączę grę (kampanie) to nie zapisuje mi się stan gry i jak włączam ja z powrotem to muszę grać od nowa;/
jak ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić to proszę o kontakt GG:10563673

PostNapisane: 10 mar 2010, 15:01 

pytanie numba 1: czy ty lkikasz nowa kompania czy wznów kampanie? tak wiem ale dla pewności pytam :lol:
pytanie goomba 2: czy czekasz do momentu kiedy napis ZAPISOWANIE w prawym górnym rogu zniknie? czy wogóle pojawia ci się ten napis.

PostNapisane: 10 mar 2010, 17:38 

U mnie też był ten problem. Dodatkowo nie zapisują się ustawienia klawiszy :evil: .
Zrób tak:
1. Odinstaluj grę całkowicie.
2. Załóż nowego użytkownika w Windowsie - tylko koniecznie bez polskich znaków! Np. GRY
(Pewnie teraz masz polskiego domyślnego zwanego "Właścicielem" - zawiera polskie znaki
i to podobno dla gry jest problemem :? .)
3. Zaloguj się po odpaleniu kompa na tego nowego użytkownika. (Starego możesz sobie zostawić)
4. Zainstaluj jeszcze raz ale tym razem zmieniając folder instalacji na jakikolwiek na dysku c. Np. c:/BF2BC
(Chodzi o to aby gra nie instalowała się w folderze "Program files" bo to podobno też dla gry jest problemem.)

Ja to zrobiłem i działa.
Pozdro.

PostNapisane: 10 mar 2010, 18:46 

z wersią piracką jest taki problem

PostNapisane: 11 mar 2010, 15:03 

to jest problem niezależnie od tego czy to pirat czy nie pirat. Ja mam orginała i też miałem identyczny problem.
Gra próbuje zapisywać lub nadpisywać plik config z ustawieniami i ma problem, bo skrypty nie obsługują ścieżek dostępu z polskimi znakami.

PostNapisane: 12 mar 2010, 09:42 

Też mam taki problem - próbowałem wyszukać folderu z tymi zapisami ale nawet ich nie mam. Giera dopiero co zakupiona a same problemy , nawet z instalacją

PostNapisane: 12 mar 2010, 11:03 

Uruchomcie grę jako ADMINISTRATOR. Dla mniej zaawansowanych: na skrócie gry nacisnąć PPM (prawy przycisk myszy) -> Właściwości -> Zgodność i zaznaczyć "Uruchom ten program jako administrator", po czym zastosować zmiany i rozkoszować się grą :D

Pozdrawiam

PostNapisane: 2 kwi 2010, 21:04 

andrzej_ka napisał(a):
Uruchomcie grę jako ADMINISTRATOR. Dla mniej zaawansowanych: na skrócie gry nacisnąć PPM (prawy przycisk myszy) -> Właściwości -> Zgodność i zaznaczyć "Uruchom ten program jako administrator", po czym zastosować zmiany i rozkoszować się grą :D

Pozdrawiam

robię tak jak piszesz ale nie mogę zaznaczyć tego ostatniego, nie ma takiej możliwości, mam Vistę, a po za tym czy jest jeszcze jakiś inny sposób ??

PostNapisane: 5 kwi 2010, 18:07 

to źle szukasz bo vista na 80 % ma :D ale głowy nie dam bo teraz mam 7 i juz dokładnie nie pamiętam :D

Strefa czasowa: UTC + 2