Teraz jest 2 lis 2024, 18:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 kwi 2010, 13:45 

Ja mam czasami taki problem: (na screenie akurat tego nie widac tylko podczas gry to trwa 1 sekunde i powtarza sie co jakis czas, zwlaszcza na elementach budynku):
http://i41.tinypic.com/2112t8i.jpg w tym zaznaczonym jakby czasaami taka kreska w poziomie szla. Nie wiem jak sie tego pozbyc mam najnowsze stery CCC (radeon 5850) i wlaczone odswiezanie pionowe. W PES tez to mialem ale pobawilem sie w opacjach CCC i zniklo a w bc2 nie do konca. Wczsesniej gdy mialem monitor 17 cali bylo dobrze a teraz gdy mam samsunga 22 cali (rozdzielczosc w grze 1920x1080) takie cos? Wie ktosj jak nalezy ustawic aby bylo dobrze ?

Ostatnio edytowano 7 kwi 2010, 14:01 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
zamiana zbyt dużego obrazka na url

PostNapisane: 7 kwi 2010, 21:52 

mam ten sam problem (hd 5870) i monitor dell u2410

PostNapisane: 7 kwi 2010, 22:16 

Jezeli ktos mial taki problem to prosze o pomoc, to zdarza sie tylko w bc2 nie wiem od czego to zalezy bo stery sa najnowsze

PostNapisane: 7 kwi 2010, 23:11 

A wiecie co, tak mi się wydaje że panowie z BF aż tak rekomendują nvidie że ati ma cały czas problemy. Dla mnie to jest paranoja, rekomendują do gry karty nv,a ja że mam ati hd5770 to jestem gorszy?? Specjalnie kupiłem taka karte to tej gry a tu zonk!! Jak kupowałem grę to nie widziałem na pudełku żeby był napis "nie obsługuje ati" Jestem ciekaw czy można napisać jakieś zażalenie do producenta. Zdarza mi się często że mi się gra wywali z błędem grafiki. instlowałem win7 x64, win xp 32 i dalej mam problemy. Najnowsze stery też nie pomagają, więc bądź tu mądry. Jeszcze przytargam zasilacz 650W i zobaczymy czy to jakoś pomoże.

Strefa czasowa: UTC + 2