Teraz jest 20 cze 2019, 21:28

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 gru 2010, 18:23 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2010, 13:54
Posty: 5
przejrzałem wiele tematów na ten temat i nie znalazłem rozwiązania ;/ Można spróbować jeszcze zmienić dx z auto w settings ale jeszcze nie próbowałem jak znajdę czas to się pobawię... Ale z tego co mi się wydaje problem leży w samym pachu do gry od kiedy wy macie ten problem z grafiką? ja od przed ostatniego pacha. Jedyne rozwiązanie jakie mi się wydaję to zgłosić problem do dice i czekać na nowego pacha bo grać z tym nie idzie czasami ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2010, 10:03 
Offline

Dołączył(a): 19 gru 2010, 09:48
Posty: 1
Siemka.
Ja również mam taki problem, ale posiadam GF330. Jednak nic niewim o zasilaczu bo to Lapek od Sony:)
Ledwo co zacząłem grać, to odrazu mi się to działo, a wcześniej ( jakieś pół ro ku temu ) ja pierwszy raz uruchomiłem grę, to nic takiego się niedziało. Potem wogule niegrałem na PC.
Z tym pismem do DICE to mogę się podpisać, bo ten błąd niby mały a wkurza.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2010, 10:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
Cytuj:
wogule


FF nie działa? 2 błędy w 1 słowie to tak jak napisać bochater....

w ogóle

[offtop off]

Oki mam rozwiązanie. ALT+TAB i powrót czasem trzeba powtórzyć.
Enjoy!

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 00:21 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2010, 13:54
Posty: 5
Dość ciekawe to rozwiązanie ale u mnie nie skutkuje :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2012, 23:12 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2008, 10:56
Posty: 4
Ja powiem tak, mam Della Alienware M17X z kartą GTX 580M, Również u mnie ten problem wystepuje. Mapa mruga na czarno, a minimapka i znaczniki pozostają. Dzieje isę to sporadycznie, ale jak już występuje to bardzo wkur... denerwuje. Laptopa ustawiłem tak, że pod spodem, gdzie ma wloty i wyloty od chłodzenia nie są przyusłonięte i jest ładna cyrkulacja powietrza, ale zauważyłem, że jak w obecnym okresie zimowym otworzę okno i oziębię atmosferę w pokoju to chyba problem znika ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2012, 20:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2010, 17:46
Posty: 33
Lokalizacja: Piątek
Witam! :) Też mam ten problem tyle że u mnie problem pojawia się bardzo rzadko.Znalazłem rozwiązanie na tym forum ale niestety osoba która miała ten problem miała kartę ATI ja natomiast mam GeForca.Pisało że trzeba coś przestawić w panelu ATI Catalist Control Center a ja owego nie posiadam.Jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu to bym był bardzo wdzięczny.Mój Konfig:system:Windows 7 Professional 32-bit,procesor:AMD PhenomII 955 Black Edition,płyta główna:ASUS M4A88T-M/USB3.0,pamięć:Kingston 4GB 1600MHz,karta graficzna ZOTAC GeForce 285 GTX 1GB,zasilacz:Cooler Master GX 650W.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2012, 21:38 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2008, 10:56
Posty: 4
Powiedz co tamten zrobił w tym panelu, może podobna opcja będzie w ustawieniach nvidii.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2014, 08:21 
Offline

Dołączył(a): 6 kwi 2014, 08:18
Posty: 1
I jak, ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL