Teraz jest 1 lis 2024, 12:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lip 2010, 20:42 

Wczoraj kupiłem klucz do gry Battlefield Bad Company 2.
Kilka dni wcześniej ściągnąłem EA Downloader'a , by sprawdzić czy działa . Wszystko było w porządku i chodziło jak należy .
Stwierdziłem , że ściągnę grę u kolegi ponieważ ma szybszy internet . Udałem się do niego z dyskiem przenośnym , zainstalowałem EA Downloadera i ściągnąłem Battlefielda . Gdy wróciłem do domu EA Downloader był praktycznie nie aktywny i nic nie dało się zrobić poza zmianą miejsca ściągnięcia , stwierdziłem że można zainstalować samą grę nie używając ponownie EA Downloadera. Wszystko działało bez przeszkód zalogowałem się i stworzyłem żołnierza , ale nie wyszukiwało żadnych serverów więc pomyślałem , że może nie mam patcha i uruchomiłem grę przez plik "BFBC2Updater.exe" . Lecz włączyła się normalnie gra .Poszukałem w internecie i znalazłem link do ściągnięcia patcha manualnie . Po ręcznym podmienieniu plików myślałem że wszystko będzie działało , lecz niestety nic się nie zmieniło . Zacząłem szukać w internecie leć nikt nie miał podobnego problemu do mnie . Teraz próbuje dostosować mojego Ea Downloader'a do użytku lecz niestety nic nie wychodzi , reinstalowałem go jak i również grę lecz nie pomogło. Odblokowałem porty i wyłączyłem wszystkie programy antywirusowe . Mam nadzieje że znajdę odpowiedź na tym forum .

Dołączam zdięcie jak wygląda aktualnie mój Ea Downloader.
Obrazek

PostNapisane: 1 lip 2010, 21:06 

Jak chciałem usunąć ea downloader (a przez niego ściągałem bc2) to był komunikat że usunięcie tego programu może spowodować błędy w działaniu pobranych gier. Myślę że gdybyś pobrał u siebie bez kombinowania to działało by bez problemu.
Wydaje mi się że ten program jest powiązany z grą i ręczna instalacja itp. nie działa do końca poprawnie.

PostNapisane: 1 lip 2010, 22:44 

Znalazlem sposób na "ożywienie" EA Downloader'a

Wystarczy ściągnąć starszą wersje i ją spaczować np. z tąd
Problem rozwiązany :)

Strefa czasowa: UTC + 2