Wczoraj kupiłem klucz do gry Battlefield Bad Company 2.
Kilka dni wcześniej ściągnąłem EA Downloader'a , by sprawdzić czy działa . Wszystko było w porządku i chodziło jak należy .
Stwierdziłem , że ściągnę grę u kolegi ponieważ ma szybszy internet . Udałem się do niego z dyskiem przenośnym , zainstalowałem EA Downloadera i ściągnąłem Battlefielda . Gdy wróciłem do domu EA Downloader był praktycznie nie aktywny i nic nie dało się zrobić poza zmianą miejsca ściągnięcia , stwierdziłem że można zainstalować samą grę nie używając ponownie EA Downloadera. Wszystko działało bez przeszkód zalogowałem się i stworzyłem żołnierza , ale nie wyszukiwało żadnych serverów więc pomyślałem , że może nie mam patcha i uruchomiłem grę przez plik "BFBC2Updater.exe" . Lecz włączyła się normalnie gra .Poszukałem w internecie i znalazłem link do ściągnięcia
patcha manualnie . Po ręcznym podmienieniu plików myślałem że wszystko będzie działało , lecz niestety nic się nie zmieniło . Zacząłem szukać w internecie leć nikt nie miał podobnego problemu do mnie . Teraz próbuje dostosować mojego Ea Downloader'a do użytku lecz niestety nic nie wychodzi , reinstalowałem go jak i również grę lecz nie pomogło. Odblokowałem porty i wyłączyłem wszystkie programy antywirusowe . Mam nadzieje że znajdę odpowiedź na tym forum .
Dołączam zdięcie jak wygląda aktualnie mój Ea Downloader.